Horoscopul runelor, pentru săptămâna 28 mai – 3 iunie 2018. Patru zodii au o săptămână de coșmar

Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici. Iată care sunt previziunile pentru săptămâna 28 mai – 3 iunie 2018. Previziunile au fost făcute în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3.

Berbec

Are o săptămână în care își poate găsi toate rezolvările problemelor care îl frământă.

Taur

E mai pretențios și are o săptămână cu vești bune din toate direcțiile. O sumă de bani importantă sau cadouri. Vești bune.

Gemeni

Au o săptămână divină, umblă de colo colo, se mai plimbă. Au o protecție împotriva forțelor malefice.

Rac

Sunt în a treia săptămână în care urmează să afle un adevăr. Să nu se întrebe de ce ar putea fi luat de urechi dacă au făcut un lucru nepotrivit.

Leu

Încă nu s-a potolit, e dezlănțuit, tendința e de a fi recalcitrant. Forța divină e pusă în aplicare. Să nu se supere pe ceilalți.

Fecioară

Vrea să se căsătorească. S-a decis. Ori se căsătorește și schimbă locuința, ori schimbă locul de muncă. Să schimbe cel mai bun lucru.

Balanță

Au o săptămână în care sunt mai tensionați și trebuie să fie mai atenți, să nu discute în contradictoriu.

Scorpion

Nu s-a decis, are ceva întârzieri. Să se relaxeze și să termine cu închipuirile.

Săgetător

Are o săptămână în care e plin de mistere, de nebuloase. Este protejat de divinitate. Toate lucrările se rezolvă cu ajutorul forței divine.

Capricorn
Are o săptămână de comunicare intensă. Primește scrisori, emailuri, mesaje, orice fel de informații. E la rang înalt comunicarea, să știe cum să le interpreteze.

Vărsător

A intrat pe un făgaș bun, să lase toate spaimele și grijile deoparte. Să se pregătească pentru o perioadă mult mai bună începând de mâine.

Pești

Să rămână acasă și să se pregătească pentru o schimbare mare. E o săptămână cu schimbări destul de mari.

Luna mai este luna cu factor mare de neprevăzut. Au fost oscilații. Mai mult sfaturi și câteva avertizări. Dacă gândim pozitiv, se întâmplă să vină și lucruri bune.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...