Horoscopul Primăverii 2021 – Sfatul pentru fiecare Zodie

Spune-mi ce zodie ești și îți voi spune cum arată primăvara ta – Horoscopul primăverii 2021

Vine, vine, primăvara! Poate că iarna care a trecut nu a fost aceeași cu anii din trecut, când nămeți imenși de zăpadă acopereau casele și drumurile. Însă a fost o iarnă cu provocări spirituale, materiale și fizice, unele mai intense, altele mai puțin.

Oficial, lăsăm anotimpul gerului în urmă și îmbrățișăm primele raze de soare primăvăratice. Primăvara este anotimpul schimbării, momentul în care ce e vechi trece, ce e nou începe.

Dacă nu am reușit să ne îndeplinim rezoluțiile de Anul Nou, primăvara este momentul în care ne putem pune noi dorințe, noi planuri și obiective, pe care sa le putem aduce la îndeplinire, pentru ca astrele au lucruri bune pregătite pentru fiecare zodie in parte. A venit momentul să înflorești, să te bucuri de tot ce te înconjoară, să te relaxezi, să iubești sau să îți descoperi iubirea!

Luna Nouă din Martie 2021 – Momentul perfect pentru un nou start

Iată așadar ce surprize au astrele primăvara aceasta pentru fiecare zodie în parte:

Zodia Berbec

A venit momentul în care îți faci curaj și arăți celor din jurul tău cine ești și de ce ești în stare. Și ești capabil de lucruri extraordinare, trebuie doar să ai încredere în forțele tale proprii.

Fii sincer, fii amabil, fii visător, lasă-te purtat de inocență, slăbește lanțurile și dă-ți voie să fii liber și fericit. Alege să te comporți, să te manifești și să îți trăiești viața așa cum îți dorești.

Zodia Taur

Pentru Tauri este important ca aceștia să învețe lecția iubirii de sine. Doar învățând să te iubești, poți da randament la cel mai mare nivel. Este momentul să descoperi ce anume te împlinește și îți conferă acea stare de siguranță, încredere și liniște interioară.

Alege să te faci fericit și în acest mod toată lumea va fi fericită în jurul tău. Tu știi cel mai bine ce anume te faci fericit. Mergi după acel lucru și ia-l. Acționează. Iubește. Trăiește.

Zodia Gemeni – Horoscopul primăverii 2021

A ne împotrivi la nesfârșit nu aduce nimic bun, mai ales când este vorba de lucruri extraordinare pe care viața ți le-a rezervat. Perioada care urmează va una de impact, provocatoare și ridicată la multe puteri ca intensitate, emoție și bucurie.

Lasă-te ghidat de simțuri și intuiție, ca să poți să te bucuri de tot ce te așteaptă. O să urmeze o perioadă excelentă pentru tine.

Zodia Rac

Ai trecut prin multe în ultima vreme și propria suferință te-am închis în tine, astfel că ai devenit puțin imun la probleme și suferințele celor din jurul tău. Însă, a venit clipa în care înveți că și altora le este greu, astfel că vei vedea de fapt că situația ta a fost chiar mai ușoară decât a lor.

În acest mod, vei învăța să nu judeci și să te deschizi oamenilor, care la rândul lor ți se vor deschide, ajungând astfel să ai parte de relații întărite și de durată cu oamenii dragi din jurul tău.

Zodia Leu

Pentru nativii din zodia Leu se recomandă să fie prezenți, acum și aici. Așa cum se spune, ziua de ieri a trecut, ziua de mâine este un dar, iar ziua de azi este acum. Analizează tot prin ce ai trecut, căci fiecare experiență avut a avut un rol bine stabilit.

O dată ce ai învățat prin prisma experiențelor tale, vei vedea ce anume ai de făcut în viitor. Alege să te bucuri de prezent și de viitor, pentru că noi experiențe frumoase te așteaptă.

Zodia Fecioară – Horoscopul primăverii 2021

Te-ai refugiat prea mult în muncă și în stresul rutinar al zilei de mâine. În acest mod, te-ai închis în tine și ai reușit să creezi o barieră între tine și cei dragi din jurul tău.

În perioada care urmează vei redescoperi bucuria de a te deschide în fața celor dragi și de a împărtăși momente unice și de bucurie cu aceștia. Alege ce este mai important și ceea ce contează cu adevărat, adică tu și fericirea ta.

Zodia Balanță

Cei din zodia Balanță trebuie să învețe să îmbine utilul cu plăcutul. Este adevărat că excelezi în tot ce faci, însă tinzi să muncești cu eforturi prea mari și trebuie să găsești timp și pentru tine, să te relaxezi.

În această agitație și viteză, alergând după ceva anume, uiți să te bucuri de lucrurile mici, care fac diferența. Timpul trece și nu îl mai putem întoarce. Alege să te bucuri de prezent de tot ceea ce te înconjoară și te face fericit, petrece mai mult timp cu familia și cei dragi.

Zodia Scorpion

Tot timpul ai făcut alegeri care poate uneori te-au surprins și pe tine, bazate pe simțurile tale extraordinare și pe intuiția ta. Chiar dacă ceilalți poate nu au fost de acord sau poate nu te-au susținut, alegerile tale au fost bune.

Alege și acum să ai încredere în tine și în intuiția ta. Tu ești singurul capabil să decidă și tu ești unicul în măsură să aleagă ce anume îl face fericit. Alege ce simți, pentru a fi cu adevărat fericit.

Zodia Săgetător

Nativii din zodia Săgetător se lasă prea mult afectați de ce anume se întâmplă în jurul lor, punând asta la suflet, deși nu este cazul. Fă un exercițiu și încearcă să te detașezi, să faci un pas în spate să observi că nu are legătură cu tine. Chiar și dacă ar avea, consumându-te peste măsură nu rezolvi nimic.

Alege să te gândești și la tine și la sufletul tău. Fă ce simți și cum simți, ca să fii împlinit și mulțumit, fără teama asta din suflet.

Zodia Capricorn – Horoscopul primăverii 2021

A venit momentul să te oprești puțin din alergat și să inspiri și expiri. Graba strică treaba și lucrurile nu ies bune în viteză. Așa procedează și în cazul tău, nu mai alerga și face lucrurile la viteză, nu te grăbi nicăieri, tot acolo ajungi.

Însă, alege în schimb să te bucuri de călătorie, să te încânți de tot ce te înconjoară în fiecare zi. Nu există reguli clare sau soluții perfecte pentru a trăi perfect. Tot ce trebuie să faci este să trăiești în liniște, fără agitație și grabă, cu calm și răbdare.

Zodia Vărsător

Poate că acum este o perioadă mai intensă pentru tine, cu lucruri și situații pe care poate nu le înțelegi și poate că par că nu au soluție sau rezolvare, însă va fi bine. Este doar o perioadă care va trece, așa cum a trecut și iarna și a venit primăvara.

Ai toată puterea și tot sprijinul să treci peste orice situație mai dificilă și te vei bucura foarte mult ulterior, pentru că există anumite bucurii pregătite pentru tine luna viitoare.

Zodia Pești – Horoscopul primăverii 2021

Nativii din zodia Pești trebuie să învețe lecția încrederii, atât în divinitate, cât și în ei înșiși. Ești capabil de lucruri extraordinare, trebuie doar să ai încredere și vei primi tot ce meriți, iubire, pace, armonie, prosperitate, înțelegere.

Orice plan sau obiectiv pe care îl ai, va fi adus la îndeplinire și tot ce îți propui vei realiza. De un singur lucru ai nevoie. Credința că poți!

Intamplare reala: Minunea arătării Maicii Domnului unui sărac

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 14 aprilie 2021 – decizii bune

Horoscop 14 aprilie 2021 – Berbecii se bucura de momente frumoase in familie, iar Fecioarele ...