Horoscopul norocului: ce obiect îți poartă noroc în funcție de zodie

Horoscopul norocului spune ca multi oameni poarta diferite obiecte pe care le considera amulete si in prezenta carora se simt confortabil din punct de vedere psihic.

Daca vrei sa stii ce obiecte iti poarta noroc in functie de zodie, horoscopul norocului spune ca in functie de personalitatea fiecaruia, oamenii pot considera obiecte norocoase de la un trifoi cu patru foi pana la o poza cu o persoana apropiata.

Horoscopul norocului: Obiectul norocos pentru zodia Berbec
Berbecii pun mare pret pe persoanele apropiate si pentru ei mai folositor decat orice obiect este o poza cu o persoana apropiata. Horoscopul norocului pentru Berbeci spune ca inainte de un eveniment important, nativii din Berbec privesc poza persoanei dragi si se linistesc.

Horoscopul norocului: Obiectul norocos pentru zodia Taur
Horoscopul norocului pentur Tauri se invarte in jurul unui banal creion. Nativii din aceasta zodie au obiceiul sa poarte tot timpul la ei un creion si sa isi noteze diverse lucruri pe care le vor folosi ulterior.

Horoscopul norocului: Obiectul norocos pentru zodia Gemeni
Gemenii sunt persoane comunicative si atunci cand nu au cu cine sa vorbeasca le place sa mediteze si sa isi noteze gandurile. Horoscopul norocului spun ca Gemeni inlocuiesc orice amuleta cu un carnetel in care sa isi noteze ideile.

Horoscopul norocului: Obiectul norocos pentru zodia Rac
Racii vor sa imortalizeze fiecare moment pe care il traiesc si de aceea poarta mereu dupa ei un aparat de fotografiat.

Horoscopul norocului: Obiectul norocos pentru zodia Leu
Leilor le place sa gaseasca singuri rezolvare pentru orice problema si de aceea, cei care au masina vor avea in permanenta o surubelnita la ei care sa ii scoata din probleme mecanice.

Horoscopul norocului: Obiectul norocos pentru zodia Fecioara
Horoscopul norocului spune ca nativii din Fecioara poarta diverse amulete: lantisoare sau inele care au incarcatura emotionala.

Horoscopul norocului: Obiectul norocos pentru zodia Balanta
Balantele cauta obiecte relaxante, asa ca nu se sfiesc sa isi ia cu ei uleiuri aromate care sa le dea o stare de relaxare.

Horoscopul norocului: Obiectul norocos pentru zodia Scorpion
Horoscopul norocului pentru Scorpioni pune accent pe un obiect banal: pana. Nativii din Scorpion se joaca si se relaxeaza cu pene si le considera si aducatoare de noroc dincolo de starea de liniste pe care le-o ofera.

Horoscopul norocului: Obiectul norocos pentru zodia Sagetator
Esarfele nu sunt simple obiecte vestimentare pentru ca au o incarcatura emotionala aparte pentru Sagetatori. Astfel ,de multe ori, nativii din Sagetator poarta esarfa persoanei iubite pentru ca stabilesc o conexiune emotionala de la distanta cu aceasta.

Horoscopul norocului: Obiectul norocos pentru zodia Capricorn
Capricornii sunt dependenti de muzica si poarta tot timpul un CD cu ei. Horoscopul norocului pentru Capricorni spune ca nativii acestei zodii pot sparge oricand plictiseala cu un CD pregatit special pentru un eveniment anume.

Horoscopul norocului: Obiectul norocos pentru zodia Varsator
Varsatorii nu pleaca nicaieri fara o bricheta. Pentru ca nu stiu pe unde ii poarta soarta, isi iau tot timpul o bricheta care sa ii lumineze in orice situatie.

Horoscopul norocului: Obiectul norocos pentru zodia Pesti
Pestii colectioneaza pietre si le considera aducatoare de bunastare. Horoscopul norocului spune ca Pestii poarta pietrele ca bijuterii care le aduc noroc.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...