Horoscopul lunilor noiembrie, decembrie și ianuarie. Trei zodii vor începe o nouă viaţă în 2019

Doar două luni, noiembrie și decembrie, ne mai depart de noul an, iar horoscopul finalul ui lui 2018 aduce liniște și pace pe plan sentimental, mai ales pentru unii nativi. Motivul? Pentru trei zodii, anul 2019 începe în forță, iar din luna ianuarie se dă startul marilor transformări.

Vor lăsa în urmă regretele, frustrările şi neîncrederea pentru a începe o nouă viaţă, mai simplă şi mai senină.

Cele trei zodii care vor începe o nouă viaţă în 2019:

Horoscopul lunilor noiembrie, decembrie și ianuarie. Zodia Leu

Căzuţi pradă problemelor de zi cu zi, Leii au uitat, la propriu, ce-şi doresc cu adevărat de la viaţă. Dorinţe şi sentimente ascunse timp de ani întregi ies acum la suprafaţă, iar retrăirea lor este aproape înspăimântătoare.

În timp ce unii prieteni au ajuns, poate, în alte etape ale vieţii, leii sunt nevoiţi să se adune bucată cu bucată şi, partea cea mai rea, fără ca nimeni să le ofere timp pentru asta.

Nu mică va fi mirarea când aceşti nativi vor renaşte într-un mod spectaculos pe toate planurile vieţii, chiar sub ochii celor care începeau, deja, să-i considere fără viitor. Va fi greu, dar nu imposibil.

Horoscopul lunilor noiembrie, decembrie și ianuarie. Zodia Fecioară

În dragoste şi în război totul e permis. Aceasta este deviza Fecioarelor, care ajung să clarifice situaţii pe care le considerau imposibil de rezolvat în urmă cu puţin timp.

Dacă sunt prinse într-o relaţie fără viitor, care le-a secat de energie, 2019 este anul în care vor spune “stop”, fără a se gândi prea mult la consecinţe.

De altfel, au tot aşteptat o minune din partea partenerului, iar timpul nu mai are răbdare. Pe plan profesional vor decide să-şi urmărească, în sfârşit, visul din copilărie, chiar dacă asta pare a fi o decizie pripită pentru cei din jur.

Important este că vor acţiona îndrăzneţ, dar organizat, în stilul lor caracteristic, iar rezultatele vor fi spectaculoase!

Horoscopul lunilor noiembrie, decembrie și ianuarie. Zodia Pești

2019 va fi un an decisiv pentru destinul nativilor din Pești. Ajunși pe un drum înfundat, în care nu mai văd nici măcar speranța unui viitor mai bun, aceștia vor decide să-și lase fricile și obsesiile deoparte, chiar dacă asta înseamnă să renunțe la confort și să o ia de la zero.

O decizie radicală, care presupune multă suferință, însă este singura cale de scăpare. Și cine credea că peștii știu doar să-și plângă de milă va avea parte de surprize.

Nemaiavând nimic de pierdut, vor profita de fiecare clipă ca și cum ar fi ultima, și nu peste mult timp vor mulțumi providenței pentru ocazia unică de a-și schimba viața. Chiar dacă, la început, totul părea pierdut.

Iată ce aduce Horoscopul lunilor noiembrie, decembrie și ianuarie pentru celelalte zodii:

Zodia Berbec

Berbecii pot avea un an foarte bogat. Sunt sustinuti financiar mai mult din decembrie incolo, fiind o perioada lunga de doi ani si jumatate in care ei trebuie sa demonstreze ca sunt capabili si puternici si ca se pot sustine singuri si ca pot lua decizii corecte din punct de vedere financiar, corelat cu ceea ce fac si ce isi asuma.

Zodia Taur

Taurii au un an bun relational, se pot casatori. Pot stabilit anumite parteneriate sau se pot ajuta de anumiti oameni. Scapa, cum spuneam, de Saturn, care ii potenteaza in urmatoarea perioada si pot scapa de momentul acela in care sa faca schimbari obligatoriu si se pot ocupa de idealurile lor, ceea ce ii relaxeaza.

Zodia Gemeni

Pentru Gemeni, este un an foarte bun pentru munca si sanatate. Pentru ei, fiind zodie de aer, incep acele schimbari pe care trebuie sa le proiecteze pe un termen mai lung. Atentie la investitii, cel putin pana in luna decembrie!

Racii iubesc, fac copii, sunt fericiti. Jupiter in Scorpion ii ajuta, isi implinesc dorinte foarte importante. Cei care sunt casatoriti s-ar putea sa aiba unele probleme, exista tensiuni in planul conjugal, trebuie sa fie mai atenti la relatia lor.

Zodia Balanță

Balantele sunt cele care investesc. Vor investi chiar daca nu au nevoie sa investeasca undeva. Pur si simplu, ele traiesc cu gandul ca muncesc acum ca sa se bucure mai tarziu. Va fi un an bun din punct de vedere financiar. Sunt schimbari legate de familie si de casa.

Zodia Scorpion

Pentru Scorpionii, ar trebui sa fie un an exceptional si din punct de vedere profesional si din punct de vedere personal. Ei trebuie sa invete lucruri noi si sa fie foarte atenti ce vorbesc si ce semneaza. Se pot muta dintr-un oras in celalalt.

Zodia Săgetător

Sagetatorii scapa de Saturn si Luna Neagra, iar lucrurile se mai calmeaza. Din zona finantelor, trebuie sa mai invete in anii urmatori pentru a deveni mai maturi si sa nu cheltuie foarte mult. Jupiter ii ajuta in schimb la liniste si sanatate.

Zodia Capricorn

Pentru Capricorni, se termina o perioada grea. Intrarea lui Saturn in Capricorn este de bun augur, mai putin pana in iarna, cand Luna Neagra sta acolo. Ei “muta muntii din loc” si sunt protejati. Jupiter ii ajuta si prin cunostinte sa ceara ajutorul.

Zodia Vărsător

Pentru Varsatori, este un an dificil. Atentie foarte multa la sanatate. Trebuie foarte mult sa se ingrijeasca si sa treaca peste incercari. Profesional, va fi un an bun. Cei care vor munci si isi vor asuma responsabilitati nu vor simti greutatile.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...