Horoscopul Lunii Octombrie 2022

Horoscopul lunii octombrie 2022 anunta o luna de exceptie, cu transformari  luminate si vindecari sufletesti. Cel mai important lucru din punct de vedere energetic va fi iesirea de sub cele cinci retrograde prezente pana acum.  Cu totii asteptam evenimente insufletite de divinitate, de spiritualitate, de miracol, asa ca putem deja sa ne pregatim de sarbatoare.

Jupiter revine direct in semnul Pesti aducand intensitate in vietile noastre, Mercur isi incheie si el retrogradul si revine viguros in semnul sau preferat, FECIOARA, dand unda verde proiectelor noastre, Pluto intra direct in Capricorn iar Saturn isi reia miscarea directa in Varsator.  Asadar,  din luna octombrie, lectiile si moralele prin care am trecut in ultima perioada vor incepe sa ne fie de folos si sa ne restructuram vietile in cel mai buns i mai frumos mod posibil.

Nici Juno nu mai vrea retrograd, pe 23 octombrie intrând direct în Pești și conducând parteneriatele noastre la un nivel mai profund și mai spiritual.

Pe 30 octombrie, Marte intră însă retrograd în Gemeni, aducând întârzieri și lentoare în toate sectoarele vieții, dar în special în comunicare.

Alte evenimente notabile ale lunii sunt reprezentate de Luna Plină în Vărsător, care ne crește dorința de independență și ne stimulează să avem experiențe noi. Pe 23 octombrie, Soarele intră în Scorpion, determinându-ne să dăm curs unui proces profund, intim și intens de vindecare interioară, iar Venus i se alătură în aceeași zi, transformând momentul într-unul ideal pentru relațiile romantice.

Luna Nouă și Eclipsa Solară în Scorpion, de pe 25 octombrie, ne învață că trebuie să punem capăt ranchiunei și conflictelor cu cei apropiați. Pe 27 octombrie, Jupiter reintră în Pești, ceea ce mai alină din frustrarea cauzată de retrogradul lui Marte.

Iata mai departe detaliile astrologilor pentru fiecare zodie in parte:

Zodia Berbec (21 martie – 20 aprilie): luna octombrie

În octombrie, repartizarea activităților trebuie echilibrată pentru a le putea desfășura eficient. Situațiile promit să fie agitate, cu multe evenimente  neașteptate și răstunări de planuri.  Ai fi fost încântat de aceste cascade de evenimente în alte timpuri, dar nu în această toamnă.

Acționarea într-o situație de urgență te epuizează, mai ales că recompensele nu corespund așteptărilor tale. Însă, Marte vine în ajutor cu soluții, care îți pot face munca mai ușoară. De exemplu, dacă un proiect este amânat, în loc să te superi, vei avea timp să respiri.

Sfârșitul lunii îți va aduce pace și armonie. Apreciază liniștea casei tale și relaxează-te cât de des poți, cu o carte sau muzică bună. Încetinește ritmul vieții și vei deveni un om mai fericit. Intuiția ta te va conduce către succesul profesional și vei fi mai sârguincios și mai curajos în dezvoltarea carierei tale.

Zodia Taur (21 aprilie – 21 mai): luna octombrie

În octombrie, Jupiter reapare la sfârșitul lunii pentru a te împinge în prim-plan și a-ți îmbunătăți abilitățile. Ai muncit și chiar ai biciuit, dar a sosit momentul să culegi roadele eforturilor tale. Până pe 28 octombrie, semnele de avertizare sugerează o schimbare a situației. Urmărește noi contacte, pentru că te vor ajuta să îți extinzi câmpul de acțiune cu probleme financiare interesante de abordat.

Revenirea lui Jupiter pe 29 octombrie oficializează un parteneriat, un angajament sau o nouă direcție în sfera profesională. Optimismul revine, devii îndrăgostit de proiecte incitante lansate și realizate în cuplu.

Este timpul să te uiți la garderoba ta și să ai grijă de aspectul tău exterior. Este important dacă vrei să impresionezi pe cineva. Acesta promite să se schimbe în viața socială, dar asigură-te că nu te simți înstrăinat. Viața ta amoroasă va fi bună până pe 23 octombrie, așa că petrece timp de calitate cu cei la care ții.

Zodia Gemeni (22 mai – 21 iunie): luna octombrie

Octombrie se dovedește a fi cea mai bună lună a anului pentru tine, când totul se luminează și accelerează în cel mai natural mod din lume. Șase planete aflate în semne de are și de foc, îți aduc surprize frumoase. Trio-ul Soare – Mercur – Venus din Balanță, mizează pe o întâlnire importantă, care îți va transforma destinul.

Inima sau munca, cineva sau ceva anume, va da un nou impuls proiectelor tale. Ești mai ambițios, câștigi avânt și poți să arăți în sfârșit amploarea talentelor tale. Jupiter în Berbec face ca posesiunile tale să fie fructuoase, Saturn în Vărsător le gestionează, iar Marte le adăpostește în siguranță.

Sfârșitul lunii va fi marcat de luarea deciziilor. Te vei confrunta cu alegerea dacă să continui să fii o persoană activă în companie sau să te retragi și să te calmezi. Asertivitatea utilă și capacitatea de compromis vor fi utile, fără concesii nici din partea ta, nici din partea rudelor tale.

Zodia Rac (22 iunie – 21 iulie): luna octombrie

În octombrie, Mercur aduce eficiență și precizie acțiunilor tale. O promovare îți recompensează performanța, iar cariera ta va crește. Acesta este un moment bun pentru a urma cursuri, a te recalifica sau a începe propria afacere.

Ai capul pe umeri, controlezi riscurile asociate proiectului tău și, după Mercur, este rândul lui Jupiter să reapară pentru a face lumină asupra viitorului tău.

Din 29 octombrie, orizontul îți apare mai ușor accesibil, în dragoste știi și tu ce direcție să dai relației tale. Relația devine solidă, unită, datorită forțelor voastre unite împreună, pentru a depăși dificultățile.

Te vei simți emoțional la mijlocul lunii. Tristețea se va împleti cu bucurie și hiperactivitate. Problema va fi durerea pe care o simți față de cei care au un impact puternic asupra vieții tale: părinți, profesori și superiori. Cu toate acestea, înainte de a te decide să critici acești oameni în mod deschis, gândește-te dacă ai cu adevărat dreptate. Gândește-te la motivele care îi ghidează și poate vei descoperi că schimbările în viața ta sunt foarte necesare.

Zodia Leu (22 iulie – 22 august): luna octombrie

În octombrie, radiezi farmec și vitalitate. Știi ceea ce vrei să faci și încotro vrei să te îndrepți. Până pe 23 octombrie, perechea Venus-Marte îți va evidenția talentul creativ, care îi va face pe cei din jurul tău să te aprecieze mai mult.

Îți aduci energiile în jurul unui proiect comun frumos, care prinde viață și care te va ajuta și din punct de vedere financiar.

În dragoste, vorbește sincer cu partenerul tău, recunoscând greșelile tale și iertându-le pe cele ale partenerului tău. Mai multe vești bune, vin odată ce Mercur revine în semnul Balanță, aducând și multe lucruri de făcut. În afaceri, trebuie să negociezi și să ai încredere în tine pentru a încheia o tranzacție importantă.

Acum este cel mai bun moment pentru a dezvolta interesul pentru problemele profesionale. Vei simți puterea de a acționa, ideile vor apărea de la sine și vor fi cu adevărat geniale. De asemenea, asigură-te că renunți la obiceiurile nocive și elimini obiceiurile proaste care îți fac rău organismului.

Zodia Fecioară (23 august – 22 septembrie): luna octombrie

În octombrie, eforturile tale dau roade și meriți asta din plin, cu atât mai mult, cu cât bătălia a avut loc și a fost dură. Amintește-ți că Marte în Gemeni evoluează frumos și aduce aleatoriu proiecte interesante. Astfel, conștiința ta profesională și expertiza ta sunt bune, autoritare, rezultatele sunt pregătite de succes și îți generează profituri.

Orizontul se luminează din data de 24 octombrie, când Soarele calcă pe urmele lui Venus în Scorpion. Vei fi impresionat să preiei frâiele unei poziții importante și mai bine plătite. De asemenea, astrele te încurajează să lucrezi pe cont propriu sau să începi o recalificare, care te va ajuta să îți îmbunătățești situația financiară.

Până pe 22 octombrie 2022, vei fi într-o stare excelentă. Poți mulțumi pentru asta infuziilor de plante, apei pe care ai băut-o și somnului sănătos, pe care l-ai avut din belșug. După această dată este indicată odihna, pentru că vei fi certat. Dar, nu va fi greu să ajungu la echilibru. Controversele vor fi acum activitatea ta preferată, dar ai grijă la ceea ce spui și cui spui, să nu te muște de la spate.

Zodia Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie): luna octombrie

În luna octombrie, există schimbare în aer, elementul tău de altfel. Energia generală te conectează la rețeaua ta, pentru a-ți extinde câmpul de acțiune.

Din 11 octombrie, Mercur te ajută la încheierea unui acord cu cineva în care ai încredere, cu privire la un proiect de viitor profitabil. Această întoarcere a lui Mercur este de bun augur pentru încheierea unei tranzacții, iar din data de 1 până pe 23 octombrie, Venus îți exaltă sentimentele.

Dacă ești singur, toamna este un moment grozav pentru a găsi dragostea, dar într-un cadru diferit. În cuplu, dorința ta de a te muta, cumpăra sau mobila locuința care vă este cămin, este pe cale să se împlinească în condițiile dorite.

Deși vei fi într-o dispoziție fără griji, nu-ți neglija îndatoririle profesionale. Șeful te privește cu atenție, așa că arată-i că meriți o promovare sau o mărire de salariu. Amintește-ți, totuși, să nu te lauzi prea mult în fața superiorilor pentru că nimănui nu-i place să fie depășit.

Zodia Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie): luna octombrie

În octombrie, nimic nu te deranjează, cu atât mai bine, cu cât îți poți dezvolta proiectele în timpul liber, fără teamă de interferențe exterioare. Înapoi pe drumul cel bun, după data de 3 octombrie, Mercur te ghidează în procedurile tale financiare. Alegerile tale sunt bune, astfel că primești satisfacție.

După data de 24 octombrie, Soarele și Venus se mută în casa ta cu multă dragoste de oferit. Dovezile de atașament și expresiile de recunoștință îți vor da înapoi încrederea, dacă te îndoiești de tine.

În Pești pe 29 octombrie, Jupiter te reconectează la emoțiile tale într-un mod pozitiv, așa că atragi norocul, capturezi fericirea și experimentezi ce este mai bun.

În octombrie 2022 relațiile vor fi pline de armonie și bucurie și, împreună, timpul petrecut va afecta foarte bine întreaga familie. Liniștea sufletească în relație te va face fericit și relaxat. De asemenea, vei vedea că câștigi mult mai mult atunci când în loc să insiști asupra compromisului tău, pentru că cineva care are putere asupra ta, nu va aștepta până când vei fi de acord cu el, și îți va impune decizia lui. Fii ferm.

Zodia Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie): luna octombrie

În octombrie, Venus și Jupiter îți oferă idei noi. La începutul lunii se prezintă o oportunitate, de care trebuie să profiți, pentru a-ți îmbunătăți situația. Inițiativa ta te îndeamnă să bati la uși diferite, pentru a obține resurse dintr-un loc și facilități din alt loc. Vei forma contacte simpatice, care deschid calea unor viitoare prietenii.

Din 11 octombrie, Mercur se întoarce în Balanță, cu o ofertă de aur pe care să ți-o prezinte. Semnează această ofertă, dacă intuiția ta îți spune să încerci. Această întoarcere a lui Mercur aduce, de asemenea, un plus de energie și încredere și la nivel relațional, formezi din nou alianțe frumoase.

În cele din urmă, nu mai planifica și începe să lucrezi. Pune punct fanteziilor inutile, deoarece nu fac decât să ridice frustrarea că viața nu este ceea ce ne-am dori. Fericirea vine rar de la sine și trebuie să o ajuți. Nu-ți fie frică de schimbări și decizii îndrăznețe pentru că riscul pe care ți-l asumi va da roade, mai ales în viața ta amoroasă.

Zodia Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie): luna octombrie

În această lună confuzia încă domnește, având în vedere că cele trei semne de aer, Gemeni, Balanță, și Vărsător, monopolizează planetele. Ca urmare, forma are prioritate asupra substanței, imaginea are prioritate asupra acțiunii. Firii tale virtuoase și riguroase îi este greu să se joace cu aparențe, dar Pluto îți sugerează să acorzi timp, așteptând ca performanța ta să facă cu adevărat diferența.

Din 24 octombrie, Venus îți protejează intimitatea casei printr-o serie de evenimente care vă pecetluiesc o uniune mai profundă în relație. O călătorie sau o mutare în pregătire creează o emulație puternică acasă, dar ai grijă și de sănătate, nu o neglija.

Leul împreună cu Vărsătorul se amestecă în viața ta socială. Oamenii din aceste două semne vor putea ajunge la tine. Le vei deschide și le vei arăta adevărata ta față, ascunsă de mulțime. Este posibil ca datorită acestor relații oneste să descoperi valori despre care habar nu aveai.

Zodia Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie): luna octombrie

De pe 1 până pe 8 octombrie, fuziunea Venus-Jupiter îți servește interesele, iar elementele sunt acolo și mijloacele sunt suficiente pentru a da formă dorințelor tale. În Balanță, Venus creează o relație de încredere cu cineva influent pentru care profilul tău și proiectele tale sunt de interes.

La rândul său, Jupiter în Berbec până pe 28 octombrie, îți îmbunătățește atât poziția, cât și rețeaua și conexiunile. Notorietatea ta se răspândește, pe măsură ce responsabilitatea ta crește, primind mize fructuoase în viața ta. În dragoste, tandrețea și conivența sunt din nou relevante, după ce ați comunicat și ați rezolvat unele probleme.

Luna viitoare va fi un timp de reflecție și contemplare. Datorită considerațiilor despre sensul vieții și acțiunilor întreprinse, vei obține motivația potrivită pentru următoarele săptămâni. De asemenea, cineva care s-a îndrăgostit în secret de tine își va dezvălui în sfârșit sentimentele. Dă o șansă acestei persoane.

Zodia Pești (19 februarie – 20 martie): luna octombrie

Îți arăți ambițiile în această lună și un astfel de aplomb în Pești indică o mare încredere în șansele tale de succes. Dorința de a te bucura de o autonomie mai mare te convinge să acționezi pariind pe proiecte mai personale. Mercur este din nou în cursă, provocările sunt mai mari, dar vei beneficia de condiții optime pentru a le depăși.

Din 24 octombrie, Venus în Scorpion aprinde sentimente. Dacă nu ai o relație și ești singur, cedezi pasiunii fără cea mai mică opoziție. În schimb, dacă ai o relație, atașamentul este puternic și poate deveni sufocant dacă gelozia preia controlul.

Cineva îți va aprecia profesionalismul și abilitățile care îți vor fi utile în noua companie, astfel că este posibil să începi să lucrezi într-o organizație foarte bună, cu satisfacții financiare bune. Dacă vrei să-ți menții corpul într-o formă bună, trebuie să-ți controlezi emoțiile și nervii. Să faci sport te va ajuta să scapi de tensiune, așa că astăzi te poți înscrie la înot, tenis sau poate începi să alergi.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...