Horoscopul lunii noiembrie 2021

Universul ne surprinde pe fiecare în parte!

Horoscopul general pentru fiecare semn zodiacal pentru luna noiembrie – Este momentul să ieșim din zona de confort!  – În astrologie, mișcarea tuturor celor 9 planete are un efect special asupra fiecărei persoane. Datorită mișcării unei anumite planete, aceasta ne influențează pe toți, cu toate că poate să aibă un efect bun asupra unor persoane și un efect negativ asupra altora. Fiecare planetă se schimbă de la un semn zodiacal la altul într-un anumit interval și, în acest fel, o planetă schimbă zodiacul în fiecare lună.

Trei planete majore își vor schimba semnul zodiacal în luna noiembrie. Astfel, în data de 2 noiembrie, planeta Mercur va intra în semnul Balanță. După aceasta, schimbarea Soarelui va avea loc în data de 16 noiembrie, în semnul Scorpion. În data de 20 noiembrie, dintre toate planetele, planeta Jupiter va intra în semnul Vărsător. Toate aceste schimbări ne vor influența benefic pe fiecare din noi și ne vor ajuta să ne transformăm viața.

De asemenea, pe lângă strălucirea Soarelui, suntem influențați și de sezonul Scorpion, de la care preluăm din trăsăturile esențiale. Învățăm acum să avem încredere mai mult în intuiția noastră, învățăm să punem accent pe relații și să le ducem la alt nivel. Luna noiembrie este o lună de schimbare și transformare pentru fiecare din noi, așa că fiți deschiși și încrezători!

Zodia Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Atât planeta ta conducătoare, adică Marte, cât și Soarele în semnul Scorpion, vor tranzita a opta ta casă a relațiilor, finalităților, intimității și transformării, până în data de 22 noiembrie. Este momentul ca în această lună să te pregătești pentru concentrarea asupra dorințelor tale, dar și pentru mai multă intensitate în relația cu partenerul de viață.

Pe de altă parte, în această perioadă trebuie să înveți că nu are rost să încerci să forțezi mâna sorții, ci trebuie să ai răbdare. Imaginația ta este bogată, dar a Universului este și mai bogată, așa că lasă-te surprins și ai încredere că vei înfrunta orice ți se va întâmpla, într-o formă surprinzătoare cu siguranță.

Zodia Taur (21 aprilie – 21 mai)

În ceea ce te privește, Soarele în semnul Scorpion poate fi obsesiv și fixat pe lucruri mai bine lăsate latente. Fii conștienți de acest lucru, deoarece Soarele își va pune atenția asupra celei de-a șaptea ta casă a parteneriatelor până pe 22 noiembrie. Pe de o parte, Soarele în Scorpion îți poate oferi genul de concentrare minuțioasă, pentru a finaliza un proiect cu partenerii de afaceri.

Pe de altă parte, ți-ar putea galvaniza natura, deja uneori încăpățânată sau să ajungi într-un punct de ceartă cu partenerul sau un asociat apropiat la locul de muncă, spre supărarea celor din jurul tău. Nu pierde din vedere ceea ce contează și ceea ce este cu adevărat important în această lună și ai încredere în tine.

Zodia Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nu există nimic asemănător cu ciudățenia sezonului Scorpion pentru a condimenta a șasea ta casă a rutinei, unde Soarele te va influența până pe 22 noiembrie, așa că îmbrățișează-i influența. Fii puțin mai concentrat în legătură cu munca sau rutinele tale de zi cu zi, chiar dacă lucrurile vor părea a se mișca cu viteză în jurul tău. Învață să spui „nu” celor dragi care îți cer prea mult și abuzează de bunătatea ta legendară.

Afirmă-te, chiar dacă te îngrozește. Viitorul îți va da dreptate și vei ajunge să te bucuri de încrederea ta recent găsită. Necazurile care au loc de ceva timp tine, par acum să scadă cu viteză. Vei avea succes în carieră, mai ales când Jupiter intră în Vărsător.

Zodia Rac (22 iunie – 21 iulie)

Dragostea este în aer și Luna nouă în a cincea ta casă a romantismului, distracției, plăcerii și creativității din data de 4 noiembrie sugerează un nou început amoros posibil sau reîntregirea relației actuale. De asemenea, sugerează o perioadă de reinventare și creativitate, lăsând în urmă temeri și neplăceri. Observând că a cincea casă se ocupă și de creativitate, te poți gândi la această Lună Nouă ca la un moment de a concepe idei.

Bun venit, așadar, gândurilor fertile. Dacă ai fost închis în carapacea ta în ultimul timp, Universul îți spune că este timpul acum să te târăști afară și să te bucuri de ceea ce acesta îți oferă în luna noiembrie.

Zodia Leu (22 iulie – 22 august)

Noiembrie va fi plină de extroversie și distracție, pentru tine, dar și de momente de iluminare și redescoperire a sinelui tău. Până în data de 5 noiembrie, Venus tranzitează a cincea casă a distracției, plăcerii, romantismului și creativității. Acesta este locul preferat al lui Venus pentru a fi, chiar se spune că are „bucuria” ei de a fi acolo.

Ieși în oraș în aceste zile, participă la întâlniri, ai parte de distracție și bucurii, în special alături de partenerul de viață. Sfârșitul lunii, de asemenea, va fi o perioadă de diversiune. Soarele se schimbă pe data de 22 în semnul Săgetător și casa ta a cincea este activată din nou, așa că răsfață-te cu ceea ce îți face plăcere și te bucură, trăiește la cote maxime.

Zodia Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Tranzitul Soarelui se va dovedi a fi foarte benefic pentru tine. O Lună Nouă de bun augur din data de 4 noiembrie tranzitează a treia casă a comunicării și a călătoriilor scurte, indicând o lună încărcată. La urma urmei, Luna găsește o simpatie deosebită față de casa a treia și, atunci când este Nouă acolo, va infuza luna cu un plus de vigoare și o creștere a activităților, schemelor și întreprinderilor.

În cazul tău, activitățile din jurul comunicării vor predomina noiembrie și aici ar trebui să îți concentrezi atenția. Noi recorduri vor fi stabilite în afaceri și vei acea succes. În afară de aceasta, Jupiter, care este considerată planeta care dă cele mai bune rezultate dintre toate planetele, va avea un efect de bun augur în toate domeniile vieții tale.

Zodia Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Planeta ta conducătoare Venus, intră în a patra casă a a securității, a familiei, a comorilor ascunse și a carierei în data de 5 noiembrie, unde va rămâne timp de 5 luni. Începuturile tranzitelor mai lungi ca acesta sunt momente galvanizate, menite să privească relația dintre planetă și casă. În cazul tău, banii și dragostea adusă de Venus și legătura lor cu a patra casă, vor fi teme proeminente.

Planetei Venus îi place să fie aici și s-ar putea să experimentezi nostalgie pentru casă sau trecutul tău sau atașamente sentimentale față de obiectele din jurul casei. De asemenea, vei dori să cheltuiești bani poate chiar generos. Totuși, rezistă acestei tentații în noiembrie, pentru că Marte se află în a doua casă a finanțelor luna aceasta și promovează imprudența cu banii. Nu uita să găsești un echilibru între carieră și viața de acasă.

Zodia Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

A trecut mult timp de când nu ai fost într-o formă atât de grozavă! Întrebarea este: ce ai de gând să faci cu această energie și pasiune nou găsite? Îți sunt deschise atât de multe posibilități, ca să nu mai vorbim de bonusul suplimentar al unei lovituri de noroc neașteptate.

Alege să îți urmezi dorințele, chiar și pe cele mai nebunești și nu încerca să dai sens lucrurilor. Prea multă introspecție poate sta în calea acțiunii. Nu uita asta când ești tentat să lași natura ta Scorpion uneori posesivă, să preia controlul. De asemenea, nu te grăbi când vine vorba de a lua decizii. Ia totul cu calm, analizează pe rând lucrurile și ai încredere în intuiția ta renumită, că vei ști ce ai de făcut și ce să alegi.

Zodia Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Pregătește-te pentru o lună de contraste! Până în data de 22 noiembrie, s-ar putea să fii tentat să faci un munte de activități și proiecte în care să te implici. Cu toate acestea, ai grijă să nu te implici în prea multe lucruri deodată, deoarece nu te va duce nicăieri și se vor naște motive de stres, care nu sunt necesare.

Începând cu data de 23 noiembrie, când Soarele apare în zodia ta, vei începe în sfârșit să te relaxezi. În plus, îți vei obține strălucirea și vei prelua înapoi controlul asupra vieții tale. De asemenea, nu uita că accentul în această lună cade pe comunicare, așa că fii atent la modul în care te exprimi și îți verbalizezi trăirile sau emoțiile.

Zodia Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Identitatea ta va fi o temă proeminentă pentru tine în această lună, alături de relații. Așa că, începând cu data de 5 noiembrie, gândește-te la romantism: ai nevoie de mai mult sau mai puțin? Ai nevoie de mai mult spațiu sau intimitate? Pe lângă romantism, planeta Venus se ocupă și de aspectul financiar, un subiect drag naturii tale. Pune întrebări similare aici, dar fă-o cu nuanță.

Nu întreba: am nevoie de mai mulți bani sau mai puțini? În schimb, ar trebui să dai dovadă de un altruism sporit, să fii calculat și spre exemplu să cheltuiești bani în excursii în familie, cu cei dragi și nu pe lucruri care nu îți sunt necesare. Ia fiecare aspect din viața ta acum și rezolvă-l odată pentru totdeauna.

Zodia Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Mânat de dorința de a schimba lumea sau chiar doar propria ta viață, vei străluci puternic în această lună. Cu toții sunt seduși de carisma ta, entuziasmul și dorința ta de a face bine și s-ar putea chiar să fii atras într-o lume în care poți înflori pe deplin. Profită de ocazie și nu îți face griji pentru nimic altceva.

Cu toate acestea, aveți grijă în jurul datei de 10 noiembrie, când Marte, planeta ta conducătoare, va face o cuadratură cu Saturn. Saturn iubește „răul și necazurile” și acest aspect poate intra în conflict cu Marte. Asta înseamnă pentru tine să stai departe de orice conflict, deoarece aceste două planete aflate în tensiune profundă una cu cealaltă, dar și în interiorul tău, pot face ravagii în  prima ta casă a eului și în casa a zecea a carierei. Ai răbdare și încredere, te așteaptă o lună frumoasă!

Zodia Pești (19 februarie – 20 martie)

S-ar putea ca Universul să te protejeze, mulțumită planetelor prietenoase ale lui Scorpion, dar încă te simți neputincios. Aștepți ceva ce nu vine? Te apasă o situație? Ai puțină răbdare și situația se va rezolva de la sine în curând. Ia un timp doar pentru tine și fă o listă dacă simți, cu ce planuri ai și ce îți dorești să realizezi. A venit momentul să renunți la temeri, nu au adus nimic bun până acum și nu te-au ajutat. Ai încredere în tine și în intuiția ta, că tot ceea ce proiectezi, are capacitatea de a deveni realitate.

Tipurile de intuiții pe care le ai despre calea vieții tale în această lună, s-ar putea realiza într-o nouă notă profesională, ținând cont de faptul că această lună este despre a fi observat de alții. Mercur, care guvernează comunicarea și comerțul, te va influența din data de 24 noiembrie, aducând claritate în vorbire și precizie în acțiune în jurul activităților de afaceri, așa că ai încredere!

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 3 decembrie 2021

Nе vom рutеа ѕіmțі puțin tеnѕіоnаțі, deoarece vоm rесunоаștе nеvоіа de аutо-dіѕсірlіnă, dar nе vom ...