Horoscopul lunii Mai 2020. Luna imprevizibila pentru aceste zodii

Horoscop Berbec (21 martie – 20 aprilie)

O serie de energii planetare, legate de valori și posesiuni materiale, se activează în luna mai 2020. Aceasta favorizează acțiunile de comandă pentru a vă îmbunătăți poziția. Adăugați în portofoliul dvs. sau investiți în artă. S-ar putea implica riscuri sau speculații, dar nu va luați după ele. Fii gata pentru o eventuală revenire financiara, probabil rezultatul a ceva ce nu ai luat in calcul când ai luat o decizie anterioară.

Aveți mai multe opțiuni pentru rezolvarea oricărei probleme folosind talentele manageriale ale naturii Berbec. Spre sfârșitul lunii simți o dorință de a te deplasa, de a întâlni oameni noi, de a vizita cu vecinii sau de a scrie scrisori. Ești mai sensibil decât de obicei la frumusețe, armonie și dragoste: fa-ti timp sa le apreciezi.

Horoscop Taur (21 aprilie – 21 mai)

Pregătește-te pentru o lună activă. Afacerile ar putea fi soluționate în favoarea ta. Este posibil să vă reînnoiți garderoba, să încercați o coafură nouă sau să vă scapati de câteva kilograme. Cu cât sunt mai conservatoare schimbările, cu atât mai bine. În cadrul acestor energii, probabil că nu puteți rezolva problemele relațiilor. Pastrați-le pentru mai târziu.

În această lună, doriți să faceți schimbări în viață. Un alt potențial din această lună este că veți crede că sunteți într-o poziție mai bună decât în realitate. Exersați prudența. După mijlocul lunii, urmăriți-vă cheltuielile. Atrageți sprijin și încurajare din partea oamenilor care pot beneficia de serviciile dvs. Investiți în lucruri ce tin de frumusețe, dar faceți mai întâi cercetări minuțioase și evitați risipa.

Horoscop Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Mai este o lună absolut ideală pentru consolidarea relațiilor cu cei apropiați. Te vei convinge de acest lucru atunci când vei face o călătorie sau vei merge împreună la cină. Gemenii vor fi deschiși pentru a construi legături mai puternice și nu vor avea probleme să spună ce gândesc. Energia voastră imensă va fi molipsitoare pentru cei din jur și datorită ei, petrecerea timpului împreună cu voi va fi o adevărată bucurie.

Dificultățile de relație pot apărea sub forma unor lupte de putere pe care poate încercați să le dominați partenerul, probabil gândindu-se că este pentru binele lor. În același timp, puteți utiliza această energie abundentă pentru a realiza multe; evita doar să fii prea insistent.

Descoperiti sau practicați o disciplină care combină acțiunea fizică cu contemplația, cum ar fi yoga sau artele marțiale în această lună. Acestea pot canaliza energiile dificile într-o direcție constructivă. Folosește-ți darul de adaptabilitate pentru a-ți formula noi obiective personale. Mai târziu în această lună, e ideal să întâlnești oameni noi, să îți actualizezi garderoba sau să ai grijă de sănătatea ta.

Horoscop Rac (22 iunie – 22 iulie)

Luna aceasta, deși pare usoara, ar putea fi, de asemenea, dificila.

Această perioadă vă poate oferi probleme dacă ego-ul dvs. se implică în situații. Controlul egoismului este preferat luna aceasta; poate aparea o situatie de a demonstra calitatile tale de voluntar in interesul celorlalti, mai ales la servici. Un val de energie binevenit va aparea dupa jumatatea lunii, dar neașteptat, va tine până la sfârșitul lunii. S-ar putea să descoperi că o problemă complicată din trecut are o rezvolvare satisfăcătoare pentru tine.

Așteptați-vă la schimbări dificile, dar benefice, în timp ce vă confruntați cu propriile limitari. Luati-le asa cum sunt, apoi treceti peste ele.

În această perioadă, nu vei avea stare, deoarece vei fi atras de o cantitate infinită de opțiuni. Vei fi capabil să combini diferite domenii ale vieții și să acorzi o atenție suficientă fiecăreia dintre ele. Este un moment de fructificare pentru că luna mai va fi extrem de productivă. Racul ar trebui să aibă grijă la tendința de a fi arogant și arțăgos, deoarece ar putea alunga persoanele aflate în jurul său. Deci, înainte de a spune ceva, ține minte că uneori, tăcerea este de aur.

În luna mai, fiecare Rac va avea beneficii dacă investește timp și efort în carieră. Soarele aflat în Taur aduce o perioadă foarte fructoasă, precum și persistență. Vei petrece câteva momente minunate cu prietenii tăi. Petrece măcar o seară cu aceștia. Este important să te relaxezi și să îți reîncarci bateriile pentru următoarea săptămână de lucru.

Horoscop Leu (23 iulie – 22 august)

Această lună este un moment minunat pentru activități prealabile de căutare a obiectivelor sau orice muncă care necesită inițiativă. Mențineți controlul, dar evitați să fiți prea asertivi. S-ar putea să lucrați greu la ceva care este foarte important pentru dvs. și un conflict cu autoritatea este probabil că diplomația vă va ajuta să progresați mai bine.

Luna aceasta pune un accent suplimentar pe cariera ta; beneficiile ajung odată cu frustrările. Există potențial de trădare dintr-o sursă neașteptată, dar acestea nu vă pot face rău decât dacă le lăsați.

Luna mai va aduce cu sine stări de liniște, în sensul că vei simți o pace interioară, chiar dacă este posibil să nu ai un motiv real pentru aceasta. Este ca și cum toate se așază la locul lor, fie că este vorba despre relații, despre carieră sau despre dezvoltarea personalității.

Cu toate acestea, Leul nu trebuie să uite nici de sănătate. Vei fi predispus la gripă și răceli și, prin urmare, îți recomandăm să îți întărești sistemul imunitar cu hidratare adecvată și ceaiuri din plante medicinale. Și dacă adaugi la această combinație sportul, niciun microb nu poate ajunge la tine.

Leul se va bucura de viață și în luna mai. Influența lui Venus asupra acestei zodii este acum foarte puternică, de aceea te afli înaintea unei perioade pline de aventuri și flirturi. Acest lucru nu se aplică numai relațiilor noi, ci și celor de lungă durată. Vei simți ca și cum te-ai îndrăgostit din nou. Nu-ți neglija însă familia.

Horoscop Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Acest interval de timp te găsește interacționând cu figuri de autoritate și te va avantaja să ai o atitudine potrivită. Dacă ați făcut lucrurile corecte până acum, veți obține recunoaștere și apreciere. Orice greșeli anterioare ar putea fi, de asemenea, observate, așa că fiți gata să faceți reparații, dacă este necesar.

Începeți un nou domeniu de studiu sau continuați-vă educația în această lună. Petreceți timp cu cineva dintr-un alt film. Gândurile tale se transformă pentru a-ți spori cunoștințele în multe feluri.

Extindeți-vă orizonturile, experimentați lucruri noi. În cursul acestei luni, oamenii par să vă observe! Veți avea câteva zile în care arătați minunat și vă înțelegeți bine cu toată lumea, chiar daca doar virtual.

Horoscop Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Complicații pot apărea în cadrul unui parteneriat important. Cerințele pe care le faceți unul asupra celuilalt ar putea părea restrictive și sunt posibile argumente. Deși dificilă, situația îți poate oferi o conștientizare mai mare a celorlalți, învățându-ți cum să fii tolerant și răbdător. Puteți trata cu ușurință subiectele cele mai profunde și mai ample.

Folosește-ți energia cu înțelepciune și elaborează-ți acum planuri concrete pentru toate obiectivele tale pe termen lung.Gândiți-vă la ce doreati acum cinci sau zece ani, apoi descompuneti obiectivele mai mari în unele mai mici. Realizarile vin pas cu pas.

Luna mai va aduce idei interesante, care vor fi utilizate în mare măsură și cu prioritate în zona provocărilor profesionale. Probabil, te-ai gândit la un proiect interesant, pe care ți-ar plăcea să-l pui în practică, pentru câteva luni.

Astrele sugerează faptul că, dacă te vei ocupa de realizarea acestei idei unice și inedite, vei culege roadele, chiar dacă asta înseamnă să îți dai demisia de la locul de muncă. Și în cazul în care Balanța nu simte nevoia să se avânte către necunoscut, poate începe să facă o activitate în paralel cu jobul curent.

În carieră, Balanța va avea o perioadă calmă. Horoscopul cu siguranță nu recomandă să nu te culci pe-o ureche. Acest lucru ar putea fi observat de superiori. În timpul liber al lunii mai, vei fi bucuros să dedici timp culturii și artei, lucru care îți va îmbogăți cunoștințele, precum și subiectele interesante de conversație.

Horoscop Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Mai va fi o lună de scădere a anumitor ambiții, iar când vine vorba de a vorbi cu partenerul de cuplu despre viitor, vei simți că acest lucru nu te atrage deloc.

Dacă se întâmplă acest lucru, nu inventa scuze ci familiarizează-ți partenerul cu poziția planetelor și impactul acestora asupra comportamentului tău! Influența lui Mercur este incontestabilă și, cel puțin, vei avea o scuză bună. Dar Scorpionul ar trebui totuși să-i arate partenerului că îi pasă de el. Discutarea problemelor serioase poate fi amânată.

Conform horoscopului, Scorpionul trebuie să nu fie prea naiv în mai. În jurul tău vei avea parte de unii glumeți. Fie că e vorba de un partener potențial, consilier financial sau intenții necinstite din partea unui coleg, ai grijă. Surplusul de energie poate fi consumat practicând sportul dorit..

Complicații pot apărea în cadrul unui parteneriat important. Cerințele pe care le faceți unul asupra celuilalt ar putea părea restrictive și sunt posibile argumente. Deși dificilă, situația îți poate oferi o conștientizare mai mare a celorlalți, învățându-ți cum să fii tolerant și răbdător. Puteți trata cu ușurință subiectele cele mai profunde și mai ample.

Folosește-ți energia cu înțelepciune și elaborează-ți acum planuri concrete pentru toate obiectivele tale pe termen lung.

Gândiți-vă la ce doreati acum cinci sau zece ani, apoi descompuneti obiectivele mai mari în unele mai mici. Realizarile vin pas cu pas.

Horoscop Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Fii atent la obiceiurile tale zilnice; e posibil să te simți leneș și indulgent cu tine insuti. Niciun rau nu e cu adevărat rău în măsura în care nu vă simțiți vinovat pentru el! Acum este un moment excelent pentru a selecta îmbrăcămintea care va sta cel mai bine. Aceasta este o lună bună pentru a face lucrurile de la munca si acasa.

Îi poți convinge pe ceilalți de partea ta. Mai mult ca oricând, ești practic și eficient; ascuțit mental și clar. Poti obține multă satisfacție dintr-o muncă bine făcută. Evitati conflictele inutile, mai ales daca este vorba de un rival; compromis sau pur și simplu evitați această persoană. Cu toate acestea, nu uitați că unele lucruri merită disputate!

Cu influența Soarelui în această perioadă, te vei simți foarte optimist. Va exista o energie pozitivă în jurul tău și te vei simți tenace și chiar lacom. Săgetătorul își urmărește cu hotărâre scopul și se pare că nu există nimic care să-i stea în cale. Pentru oamenii născuți sub acest semn de foc, luna mai va fi una dintre cele mai productive luni.

Oamenii apropiați vor observa acest lucru rapid și s-ar putea chiar să-ți urmeze exemplul. Acest lucru ar putea fi măgulitor pentru tine, cu toate acestea, încearcă să eviți comportamentul arogant. I-ar putea speria chiar și pe cei mai loiali tovarăși.

Mai va continua să fie foarte pozitiv pentru Săgetători. Te așteaptă o perioadă în care fantezia ta va deborda, deci nu vei avea probleme în a găsi soluții pentru problemele la care alții nu pot face față. Asta poate fi folosită și în viața personală, dar și la locul de muncă. Oamenii se vor bucura să vină la tine pentru un sfat și le vei fi alături.

Horoscop Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Cu influența lui Marte, luna mai se va desfășura în spiritul ordinii și al organizării. Este posibil să simți nevoia să faci ordine în dulap și să arunci hainele vechi, să dai cu aspiratorul și să speli mașina, pe scurt, să pui în ordine fiecare aspect al vieții tale. Vei simți repulsie față de orice dezordine şi cu activităţile tale de curăţenie, vei inspira, de asemenea, oamenii din jurul tău. Probabil ai observat că atunci când funcționează într-un mediu curat, mintea ta este mai limpede.

Această lună va favoriza cariera. Chiar dacă mai nu va fi ușor pentru Capricorni, deoarece vor avea niște obstacole de depășit, după ce le-au depășit, îi va aștepta o recompensă bine meritată. Superiorii îți vor observa cu siguranță diligența, deci ești cu un pas mai aproape de o evoluție în carieră. E suficient doar să continui să depui aceeași cantitate de efort.

Acum este un moment perfect pentru relaxare, în special daca implică hobby-ul tău preferat. Dacă nu vă puteți deplasa, rămâneți ocupat cu activități creative, divertisment sau jocuri pentru timpul liber. După ce v-ati acoperit responsabilitățile, sărbătoriți!

Așteptați-vă la întârzieri financiare în această lună. S-ar putea să devii confuz și nerăbdător în acest sens, dar ai grijă înainte de a face schimbări majore; s-ar putea ca aceste energii să creeze iluzia unei probleme care defapt nu exista!

Horoscop Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Simțiți nevoia de a stabili o bază solidă, iar interesele dvs. se concentrează asupra casei și familiei. Nu fiți sensibil și intolerant, va face dificil pentru alții să va inteleaga.

Petreceți timpul singur și întrebați-vă dacă sunteți in armonie cu toata lumea. Atitudinea este în general optimistă. Abordează cu curaj unele proiecte pe care le-ai derulat in trecut. Modelele de comportament vechi pot încuraja argumente care se poate sa nu aiba sens. Te-ai putea simți iritat și sa nu știi de ce. Preveniți dezacordurile inutile, păstrând liniștea și maturitatea in gandire. Înțelegerea de sine este esențială.

Cu ajutorul binefăcător al Soarelui, luna mai îți va aduce abilități de leadership. Vărsătorul este un semn bazat pe modestie, așa că nu trebuie să îți fie teamă că ai putea părea arogant. Colegii și familia vor simți că există, într-adevăr, ceva special în ideile tale și le vei prezenta cu o așa mare convingere, încât îi vei atrage de partea ta. Profită de acest timp care îți stimulează încrederea pentru a-ți îmbunătăți relațiile, la urma urmei, contactul social este cel care ne face umani.

În mai, Vărsătorii vor avea parte de armonie în toate zonele. Totuși, e important să aveți grijă de familie. Unul din membri va avea probleme și va depinde de tine să îl ajuți. Trebuie să eviți judecarea, asta doar îl va speria pe cel nefericit.

Horoscop Pești (19 februarie – 20 martie)

Peștele este un semn introvertit prin natura sa. Cu siguranță nu îți plac discursurile în public și nici să îți împărtășești sentimentele. Pentru tine imaginea unei seri perfecte este, mai degrabă, aceea petrecută sub pătură cu o carte bună, decât să fii înconjurat de o mulțime de oameni la o petrecere sau într-un club.

Cu toate acestea, în luna mai lucrurile s-ar putea schimba pentru o vreme. Vei fi mai îndrăzneț, iar astrele îți vor conferi abilități bune de comunicare, astfel încât să nu fii intimidat de aceste provocări – s-ar putea chiar să fii surprins din cauza asta.

În ceea ce privește relațiile serioase, mai poate fi o perioadă propice pentru Pești. Conform horoscopului, ar trebui să petreceți mai mult timp cu tastatura. Cineva va avea nevoie de ajutorul său, chiar dacă e posibil să îl refuzi. Încearcă să câștigi încrederea acestei persoane. Bunătate îți va fi returnată înzecit.

Vă veți gândi la familie si casă luna aceasta. Folosiți acest lucru pentru a vă îmbunătăți viața casnică. Evaluează-ți stilul de viață; faceți planuri pentru a face viața de zi cu zi mai satisfăcătoare. Încrederea în sine crește atunci când ai o bază sigură de acasă. Creativitatea și distracția sunt în stelele tale!

Petreceți mai mult timp cu tinerii din jur. Horoscopul lunar mai 2020 vă sfătuiește să vă distrați urmărind interese artistice sau jucând jocuri. Concentrează-te pe auto-exprimare pentru a simți că ești în armonie cu restul universului. Acesta este un moment crucial pentru ca să vă înțelegeți pe voi înșivă.

Nu te îndoi de valoarea ta – chiar și când vezi lucruri pe care nu le intelegi. Dacă te uiți cu atenție, vei vedea că si acele trăsături care nu iti plac la tine au o latură pozitivă și se pot dovedi a fi constructive.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 20 ianuarie 2021

O zi a provocărilor. Apar situații neobișnuite și o să avem și noi reacții pe ...