Horoscopul iubirii în luna septembrie

După o vară agitată, plină de evenimente neprevăzute, a venit vremea unei perioade de tranziție, în care unii nativi vor fi nevoiți să își mai facă ordine în viață. Mulți dintre ei vor începe cu planul sentimental, acolo unde vor deveni mai hotărâți ca niciodată.

Berbec

În viața ta au intrat câteva persoane noi, însă nu te-au impresionat atât de mult încât să le cazi la picioare. De aceea, e bine să nu le dai speranțe deșarte și să le spui verde în față că nu au un viitor alături de tine.

Taur

Tânjești după o persoană care nu e deloc potrivită pentru tine și chiar dacă ți-au spus-o și prietenii, tu refuzi să crezi. Nu numai că nu vă potriviți, dar nici nu are prea multe sentimente pentru tine. Riști să fii dezamăgită.

Gemeni

Totul merge bine între tine și partenerul tău de viață, cu mențiunea că ar trebui să mai animați din când în când viața voastră intimă. Încercați să vă surprindeți reciproc și să lăsați deoparte alte griji.

Rac

Dacă nu îi vei spune ce simți pentru el, vei pierde o relație care poate promite multe lucruri. Fii mai curajoasă și nu te mai gândi la ce va crede despre tine. În fond, sentimentele tale îl vor face fericit.

Leu

Știi că te-ai îndrăgostit iremediabil atunci când petreci ore în șir de vorbă cu partenerul, fie la întâlniri, fie la telefon. Dacă o nouă relație îți bate la ușă toamna aceasta, nu o refuza și pune-te pe tine pe primul loc.

Fecioară

Dacă ai avut parte de un eveniment major precum o logodnă sau o căsătorie, atunci lucrurile încep să se așeze pentru tine pe plan amoros. Învață să ai mai multă răbdare cu partenerul și să îl asculți mai des.

Balanță

Ai plâns mult, ai suferit în tăcere, iar acum a venit momentul să îți iei la revedere de la persoanele toxice din viața ta. Pune punct unei relații care nu duce la nimic bun și fii atentă cui îi oferi sufletul.

Scorpion

Până acum, ai tot ezitat să te îndrăgostești întrucât ai pus cariera pe primul loc. Dacă simți că cineva insistă de ceva vreme la adresa ta, oferă-i măcar o șansă, să vedeți dacă funcționați împreună. Nu se știe unde îți vei găsi fericirea.

Săgetător

Mai lasă din orgoliu în discuțiile cu partenerul și încearcă să găsești ce e mai bun la el. Nemulțumirile față de el nu te vor ajuta în cuplu, așa că e important să vezi și partea plină a paharului. Nu de alta, dar chiar vă potriviți și ar fi păcat să vă despărțiți unul de celălalt.

Capricorn

Nu ai timp de o relație serioasă, dar îți plac idilele scurte, în care tu ai rolul principal. Înainte să demonstrezi cât de mult poți cuceri, fii atentă și la sentimentele celorlalți, pe care îi poți răni extrem de ușor.

Vărsător

Lucrurile s-au mai calmat între tine și partenerul tău de viață și asta pentru că ați decis să vă ajutați reciproc și să vă mai dați o șansă. Profitați de ea cât mai mult și nu acordați importanță asupra lucrurilor din exterior. Sunteți doar voi doi și atât!

Pești

La capitolul dragoste, va mai trebui să aștepți, căci momentan nu se anunță niciun pretendent la ușa ta. Încearcă să îți faci ordine în viață, pentru că atunci când va apărea, să nu te ia prin surprindere.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...