Horoscopul iernii: Cum îți merge la sfârșit de an și cum începe 2019

Va fi o iarnă cu daruri din partea astrelor și cu multe momente de împlinire, de arată în horoscopul iernii.

BERBEC 21.03 – 20.04

În decembrie te eliberezi de mai multe complicaţii care ţi-au dat bătăi de cap în ultimele luni, inclusiv o poveste urâtă cu ispite şi gânduri de abandon.

În ianuarie este inutil să aştepţi să ţi se ofere atenţie sau afecţiune, nu mai eşti la primire. În februarie se anunţă schimbări în cercul de prieteni şi ceva mai multă acţiune în cuplu.

Prima lună de iarnă nu-ţi aduce mult aşteptata relaxare, ci mai multă muncă şi presiune în creştere de la o zi la alta. Ianuarie vine cu un alt val de schimbări, de data aceasta la nivelul şefilor sau al orientării acestora. Februarie poate aduce un volum de muncă mai mic sau sarcini de serviciu mai simple.

TAUR 21.04 – 21.05

La finalul lunii decembrie, un eveniment astral important va veni în sprijinul relaţiilor tale, în special cea de cuplu, eliberându-te de presiunea pe care o suporţi de câţiva ani.

Până atunci însă, va trebui să te confrunţi cu o altă schimbare, care predispune la zgârcenie afectivă, bănuieli nefondate şi critică exagerată. În ianuarie şi februarie se accentuează aceste tendinţe.

Luna decembrie aduce, surprinzător, un impuls pe plan profesional, cu noi motivaţii şi cu asocieri mai puţin obişnuite.

În ianuarie vei afla dacă propunerile primite la finalul anului sunt reale sau au în spate doar un entuziasm de moment. Februarie este o lună ceva mai complicată, în care va trebui să-ţi conservi energia, nu s-o risipeşti.

GEMENI 22.05 – 21.06

Este posibil să apară noi complicaţii, începând cu luna decembrie, din cauza membrilor familiei.

Relaţiile de cuplu intră într-o perioadă lungă de testare, la capătul căreia vor fi mai solide sau se vor destrăma. Ianuarie aduce chef de ducă şi şansa de a întâlni persoane speciale în călătorii. Februarie vine cu noutăţi în acest domeniu, dar şi cu suspiciuni care pot împiedica evoluţia unei relaţii.

În ultima lună din acest an se încheie o lungă perioadă de încercări. Ianuarie şi februarie vin cu mai multe contacte, iar unele dintre acestea se vor dovedi foarte utile.

RAC 22.06 – 22.07

În ultima lună din acest an se încheie un tranzit lung şi dificil, care te-a pus serios la încercare şi a dus la numeroase modificări în relaţiile tale.

Ianuarie va întări această tendinţă şi te va ajuta să-ţi revii, să clarifici tot ce a rămas în ceaţă în acest domeniu. În februarie vei fi mult mai senin(ă) şi mai dispus(ă) să te implici într-o relaţie stabilă.

Începe o serie destul de lungă de teste, în primul rând de rezistenţă, chiar acum, la final de an. În februarie, situaţia devine şi mai aglomerată, munca de zi cu zi fiind mai solicitantă ca oricând. Vei culege şi roadele acestor eforturi, nu peste mult timp.

LEU 23.07 – 22.08

În decembrie începe o nouă etapă din viaţa ta sentimentală, una destul de lungă, în care se vor produce o serie de schimbări importante.

Vei acorda mai multă importanţă sentimentelor, sufletului, iar deciziile pe care le vei lua vor ţine cont de aceste noutăţi. În primele luni ale anului vei vedea mai exact cum arată aceste noi tendinţe şi ce este necesar să faci.

Munca de zi cu zi va fi mai plăcută în decembrie şi în ianuarie, iar în februarie vor începe să apară şi unele roade, mai mult indirecte, prin beneficiile pe care unul dintre parteneri le va împărţi cu tine.

Te afli într-o perioadă bună pentru studii şi specializări suplimentare, inclusiv la mare distanţă de casă sau în asociere cu persoane care au ajuns deja la performanţă în domeniul ales.

FECIOARĂ 23.08 – 22.09

Atenţia ta se mută pe alt domeniu, iar relaţiile sentimentale vor rămâne în plan secund, deşi sunt multe probleme nerezolvate.

A doua jumătate a lunii decembrie şi luna ianuarie pot aduce o nouă şansă de a rezolva ceva, iar în februarie va trebui să iei decizii pe baza evenimentelor de până atunci.

În decembrie, pui totul la bătaie, chiar strici relaţii, dar le consideri sacrificii necesare pentru a ajunge la progresul dorit. În ianuarie te vei confrunta cu consecinţele acestor neglijenţe, iar în februarie va trebui să faci faţă unor decizii pe care le iau partenerii fără să ţină cont de doleanţele tale.

Decembrie poate aduce beneficii directe, de la serviciu. Ianuarie vine cu mai multă muncă, dar cu mai puţine bonusuri. În luna februarie te poţi aştepta la cheltuieli mai mari.

BALANȚĂ 23.09 – 22.10

Decembrie vine cu mai mult dinamism, cu oportunităţi de schimbare a statutului actual şi de a face paşi importanţi înainte în relaţia curentă. În ianuarie vei avea un context destul de favorabil pentru a te linişti şi a te gândi la decizii importante în acest domeniu. În februarie vei acţiona pe baza concluziilor la care ai ajuns în lunile trecute.

În decembrie debutează o perioadă mai lungă, în care vei fi nevoit(ă) să te întorci la cărţi, să cauţi informaţii, să dai examene restante sau să te pui la punct cu pregătirea practică.

Ianuarie şi februarie continuă aceste tendinţe şi le accentuează. Este un moment în care te pregăteşti pentru schimbarea activităţii profesionale.

SCORPION 23.10 – 21.11

Începând cu luna decembrie, nu vei mai fi la fel de preocupat(ă) de propria persoană, de problemele tale, iar relaţiile cu cei dragi vor avea o şansă de reglare. În ianuarie şi februarie, toţi apropiaţii vor aştepta de la tine mai multă atenţie, mai mult timp petrecut împreună sau alte forme de exprimare a iubirii. În februarie poate debuta o nouă şi furtunoasă poveste de dragoste.

Vei fi apreciat(ă), căutat(ă) şi respectat(ă) din nou, începând cu luna decembrie, şi asta te va încânta, pentru că părerile tale vor conta, vor fi puse în aplicare şi vor genera progres.

Ianuarie te va pune în situaţia de a te concentra, alternativ, pe familie şi pe activitatea profesională, iar după cum ştii deja din experienţă, aceste două domenii nu se împacă. În februarie te vei pregăti pentru o relansare pe plan profesional.

SĂGETĂTOR 22.11 – 20.12

La finalul lunii decembrie vei păşi într-una din cele mai importante etape din viaţa ta, o etapă de reconfigurare, de reaşezare a priorităţilor şi de restructurare a întregii existenţe. Ianuarie şi februarie vin să completeze această tendinţă cu elemente noi, care vor sprijini dorinţa ta, din ce în ce mai intensă, de a te regăsi şi de a te linişti.

Planul profesional devine o prioritate din decembrie, când debutează o perioadă de dificultăţi mai puţin obişnuite.

Se cere mult de la tine, poate mai mult ca oricând, dar fără să ţi se ofere vreo satisfacţie, în afară de promisiuni. În ianuarie şi februarie vei munci mult, vei progresa simţitor, dar fără să primeşti ceea ce ar fi fost normal, după atâta efort.

CAPRICORN 21.12 – 20.01

După agitaţia din lunile anterioare, decembrie aduce mai multă tandreţe şi farmec personal. Poate că în ianuarie nu vei fi la fel de darnic(ă) din punct de vedere afectiv, dar vei fi mai senin(ă) şi mai stăpân(ă) pe tine, iar asta poate duce la relaţii mai echilibrate. Februarie poate provoca reacţii exagerate la cerinţele fireşti ale partenerului.

Decembrie nu aduce beneficii sau progres decât în cazuri rare, în care au fost parcurse etapele necesare pentru avansare. Ianuarie te îndeamnă la revitalizarea unor ambiţii, iar februarie aduce şi mai multe justificări pentru această atitudine combativă. Este o perioadă de progres prin acumulare.

VĂRSĂTOR 21.01 – 20.02

Din decembrie va dispărea un element periculos, care a dus la suspiciuni în cuplu, la excese de autoritate sau alte manifestări ciudate, ce ţi-au pus la grea încercare răbdarea şi sentimentele faţă de partener.

Ianuarie şi mai ales februarie sunt luni de dinamism, poate chiar exagerat uneori, iar asta poate duce la noi confruntări cu partenerul.

Vestea bună e că în prima lună de iarnă se încheie un tranzit care te-a mobilizat să depăşeşti orice fel de limită şi să păşeşti cu mult curaj spre necunoscut.

Vestea mai puţin bună este că dacă nu te-ai obişnuit să activezi la acest nivel tot timpul, vei reveni la confortul anterior, fără să-ţi mai faci planuri măreţe. Ianuarie şi în special februarie sunt luni de activitate intensă, în care vei descoperi că dispui de calităţi pe care nu le-ai valorificat niciodată.

PEŞTI 21.02 – 20.03

Decembrie aduce o schimbare care poate fi periculoasă, în timp, pentru stabilitatea cuplului. Se modifică percepţia ta asupra relaţiei şi începi să emiţi pretenţii, într-un moment în care partenerul are atâtea probleme pe cap, încât nu se poate implica mai mult. Ianuarie şi februarie vor accentua această tendinţă.

A venit vremea să ocupi locul pe care îl meriţi pe plan profesional, iar această reaşezare începe la finalul lunii decembrie.

Se conturează o structură mult mai stabilă a vieţii profesionale şi se văd roadele la nivel de imagine şi de recunoaştere publică. În ianuarie şi februarie vei începe să întrevezi mai clar această postură profesională, care te responsabilizează maxim.

AuthorAdminPosted onNovember 2, 2018CategoriesAstrologie

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...