Horoscopul dragostei: cum o cuceresti in functie de zodie?

Femeile sunt diferite si vad dragostea si relatiile amoroase intr-o maniera proprie, viziunea lor fiind influentata direct de semnul zodiacal propriu.

Daca vrei sa stii cum o cuceresti in functie de zodie, horoscopul dragostei te ajuta sa intelegi mai usor cum pot fi seduse femeile in functie de zodie.

Horoscopul dragostei: BERBEC

Femeile din zodia Berbec sunt dure in aparenta, insa pot fi foarte impresionate de gesturi romantice marunte. Horoscopul dragostei spune ca poti surprinde o femeie Berbec cu un sarut pe frunte sau o mangaiere.

Horoscopul dragostei: TAUR

Persoanele din zodia Taur nu sunt impresionate prin complimente pentru ca ele isi cunosc foarte bine atuurile. Horoscopul dragostei spune ca daca vrei sa cuceresti o femeie din zodia Taur trebuie sa arati interes pentru problemele prietenelor ei si eventual sa propui variante de rezolvare.

Horoscopul dragostei: GEMENI

Femeile din zodia Gemeni apreciaza barbatii destepti si descurcareti, astfel ca, daca vrei sa o cuceresti, da dovada de inventivitate.

Horoscopul dragostei: RAC

Daca vrei sa stii cum o cuceresti in functie de zodie, si ai de a face cu o femeie Rac, horoscopul dragostei te sfatuieste sa ai rabdare pentru ca se va lasa greu sedusa. Daca ii arati ca pentru tine conteaza doar ea, atunci se va apropia foarte mult de tine.

Horoscopul dragostei: LEU

Femeile Leu vor ca totul sa invarta in jurul lor, de aceea pentru a le seduce trebuie sa depui eforturi considerabile.

Horoscopul dragostei: FECIOARA

Fecioarele sunt persoane perfectioniste si care vor sa fie ascultate. Horoscopul dragostei spune ca daca esti hotarat si persuasiv poti cuceri o femeie din zodia Fecioara.

Horoscopul dragostei: BALANTA

Femeile din zodia Balanta sunt interesate de compasiunea de care dai dovada fata de semeni. Ca sa ajungi la inima unei Balante va trebui sa dovedesti ca esti o persoana foarte buna cu cei din jur.

Horoscopul dragostei: SCORPION

Horosocpul dragostei te sfatuieste sa te porti cu manusi cu o femeie Scorpion pentru ca este foarte temperamentala.

Horoscopul dragostei: SAGETATOR

Nativele din Sagetator debordeaza de energie si sunt foarte libertine. Daca vrei sa stii cum sa o cuceresti in functie de zodie si ai de a face cu o femeie Sagetator trebuie sa ii oferi libertatea de care are nevoie si sa tii pasul cu firea ei energica.

Horoscopul dragostei: CAPRICORN

Femeile Capricorn vor un barbat care sa le conduca. Horoscopul dragostei te sfatuieste sa nu lasi o femeie Capricorn sa conduca relatia pentru ca atunci te va desconsidera.

Horoscopul dragostei: VARSATOR

Persoanele din aceasta zodie sunt visatoare si cu capul in nori, de aceea e mai dificil sa fie seduse. Horoscopul dragostei spune ca daca vrei sa cuceresti o femeie Varsator, ar trebui sa incerci sa o sochezi pentru ca adora ideile extreme si originale.

Horoscopul dragostei: PESTI

Femeia Pesti este o fire independenta, dar sensibila in acelasi timp. Horoscopul dragostei spune ca pentru a o seduce trebuie sa o intelegi si sa o magulesti din cand in cand.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...