Horoscopul dragostei, cu Nicoleta Svârlefus. Care sunt zodiile făcute să sufere din iubire

BALANŢA

„Fǎcutǎ pentru cǎsǎtorie”

Orice Balanțǎ își dorește din tot sufletul sǎ aibǎ liniște, armonie și dragoste. Un nativ Balanțǎ este gata sǎ facǎ aproape orice compromis, pentru a -și menține relațiile și a pǎstra armonia. Se înțelege cǎ și în dragoste are aceeași atitudine. Își dorește un partener cu care sǎ comunice, cu care sǎ aibǎ interese intelectuale comune și care sǎ–l sprijine în tot ce-și propune sǎ facǎ, ba chiar sǎ-i mai dea câte un brânci când se lasǎ cuprins de comoditate.

Nu suportǎ vulgaritǎțile, așa cǎ nu va accepta pe cineva lipsit de maniere elegante, în preajma sa. De asemenea, agresivitatea îi este complet strǎinǎ și o considerǎ inutilǎ și inadmisibilǎ, mai ales în cuplu.

Balanțele se cǎsǎtoresc cel mai repede, spun statisticile. Sau cel putin, asta îşi doresc in secret. Şi nu e greu de crezut, dacǎ ne gândim cǎ acești nativi pur și simplu sunt fǎcuți pentru relații, pentru socializare, pentru a împǎrți cu ceilalți. Pentru ei, viaţa însăşi este un perpetuu parteneriat.

Uneori, Balanțele devin dependente de partener.

SCORPION

„Dacǎ pasiune nu e, nimic nu e”

Este cel mai pasionat , intens și profund semn din tot zodiacul. Dacǎ un nativ Scorpion și-a pus în minte sǎ te cucereascǎ, nu se va lǎsa pânǎ când nu va reuși. Orice își pune în minte realizeazǎ, pentru cǎ are o tenacitate de neclintit. Pur și simplu gǎsește strategiile potrivite, dar care nu vor fi la vedere niciodatǎ.

Adesea cucerește prin aerul misterios, intensitatea privirii, senzualitate și magnetism. Odatǎ ce ai acceptat curtea unui Scorpion, trebuie sǎ știi cǎ e un drum cu un singur sens. Nu vei scǎpa prea ușor de el, chiar dacǎ relația nu mai merge și-ți dorești sǎ renunți. Pentru cǎ o ia ca pe un eșec personal și nu poate suporta asta.

Alǎturi de un Scorpion, poți încerca sentimente contradictorii, poți gusta senzații extrem de intense, uneori abisale. Totul este la extreme, totul este un amestec de agonie și extaz. Pentru cǎ Scorpionului nu-i plac cǎile de mijloc.

Odatǎ ce s-a decis sǎ se cǎsǎtoreascǎ cu tine, fii sigur cǎ te vei trezi la starea civilǎ, înainte sǎ-ți dai seama ce faci. Odatǎ oficializatǎ relația, poate da dovadǎ de un devotament incredibil (uneori de o posesivitate insuportabilǎ) și cere același lucru și de la tine.

SǍGETǍTOR

„Libertate înainte de toate”

Prima iubire a Sǎgetǎtorului este, fǎrǎ îndoialǎ, libertatea. Nimic, nici mǎcar dragostea, nu-l poate convinge sǎ renunțe la libertate. Are nevoie de spațiu de mișcare, de surse de inspirație, de idealuri. Dacǎ încerci sǎ privezi de libertate un Sǎgetǎtor, ești la un pas de a-l pierde. Ce-l cucerește? Simțul umorului, inteligența, spiritul de aventurǎ. Ce îl face sǎ fugǎ cât îl țin picioarele? Posesivitatea, rigiditatea, pesimismul.

Odatǎ ce ai început o relație cu un Segetǎtor, este ca și când ai trǎi aventura vieții tale. Lângǎ el nu ai cum sǎ te plictisești și nici sǎ stai trist. Iar dacǎ știi sǎ-i dai spațiu, îl vei avea lângǎ tine pentru totdeauna.

Subiectul cǎsǎtoriei poate fi deseori evitat de acest nativ, însǎ dacǎ te bate gândul sǎ-l duci în fața altarului, fǎ-o fǎrǎ sǎ-l presezi. Eventual gǎsește o modalitate de a-i vorbi despre asta, ca despre o aventurǎ.

CAPRICORN

„Dragoste neîmpǎrtǎșitǎ”

Un nativ Capricorn este capabil de sentimente foarte profunde, numai cǎ nu prea știe sǎ le exprime, sǎ le manifeste în exterior. Uneori iubește doar o datǎ în viațǎ, dar pentru totdeauna. Dacǎ poți trece de rǎceala aparentǎ a Capricornului, dacǎ ai aspirații înalte și ambiții mǎrețe, cu siguranțǎ ești persoana potrivitǎ pentru el.

Nativul Capricorn nu se îndrǎgostește prea ușor și nici nu se aruncǎ într-o relație cu una cu douǎ. E prudent, rǎbdǎtor și îi place sǎ construiascǎ totul pas cu pas. Asta e rețeta durabilitǎții în concepția lui.

Nu se lasǎ convins peste noapte sǎ meargǎ la starea civilǎ, dar când o face, înseamnǎ cǎ este cu adevǎrat sigur de alegerea fǎcutǎ și cǎ își asumǎ responsabilitatea unei relații longevive.

Dacǎ ai un Capricorn alǎturi, trebuie sǎ știi sǎ accepți interesul lui pentru carierǎ și sǎ nu-i reproșezi prea des cǎ te simți neglijat/ă. De asemenea, nu te aștepta sǎ-ți spunǎ prea des cǎ te iubește.

VǍRSǍTOR

„Mai întâi prieteni și apoi iubiți”

Semn al umanitǎții prin excelențǎ, Vǎrsǎtorul are nevoie sǎ-i fii întâi de toate prieten. El vrea sǎ fie prieten cu toatǎ lumea, sǎ schimbe mereu impresii, sǎ comunice, sǎ se informeze, sǎ împǎrtǎseascǎ. Dacǎ iubești conversațiile lungi despre tot și toate, dacǎ îți place sǎ filozofezi și sǎ trǎiești mereu experiențe inedite, atunci Vǎrsǎtorul e pentru tine. Dar trebuie sǎ te împaci cu faptul cǎ te va trata deseori la fel ca pe prietenii lui, ca poate pǎrea detașat, neimplicat emoțional, chiar insensibil. Este un semn predominant mental, așa cǎ romantismul nu este punctul lui forte.

Are nevoie de independențǎ și libertate, iar constrângerile și limitǎrile îl pot face sǎ fugǎ rapid de lângǎ tine, ori sǎ se refugieze într-un hobby sau în înâlniri dese cu prietenii. Ideile lui pot pǎrea uneori nǎstrușnice, iraționale .

Cǎsǎtoria este înțeleasǎ ca un parteneriat, în care fiecare are libertatea sǎ facǎ ce vrea. Nu se va grǎbi sǎ facǎ pasul, dar când o va face va fi un gest spontan. Odatǎ cǎsǎtorit, este foarte loial.

PEŞTI

„Dragoste romanticǎ și fantezistǎ”

Peștii trǎiesc într-o lume misterioasǎ, imaginarǎ, uneori ruptǎ complet de realitate. O lume construitǎ din empatie, sensibilitate, romantism. Au nevoie sǎ fie iubiți și ocrotiți. Orice gest de respingere îi rǎnește profund și îi determinǎ sǎ se retragǎ în lumea lor.

Un Pește îndrǎgostit va face totul pentru persoana iubitǎ, mergând pânǎ la sacrificiu. Nu e greu deloc sǎ-l duci în fața altarului, atâta vreme cât îl iubești, îl înțelegi și știi sǎ faci gesturi romantice.

Odatǎ ce s-a înhǎmat pe drumul cǎsniciei, este loial atâta vreme cât existǎ romantism. Este un partener extrem de sensibil, empatic și gata sǎ te salveze din orice situație dificilǎ. Este capabil de gesturi extreme, dar dezinteresate, pentru persoana iubitǎ. Chiar dacǎ nu își verbalizeazǎ sentimentele, emoțiile lui intense și trǎirile paroxistice vorbesc despre dragostea lui.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 8 mai 2021

Noroc în dragoste, dar probleme cu banii pentru o zodie. Luna este momentan în descreştere. ...