Horoscopul de Weekend 4-5 Aprilie 2020 – O atmosferă magică, optimistă și relaxantă

Acest weekend este  guvernat de energii feminine magice și întunecate. Este momentul în care sondăm adânc în noi pentru a ne recunoaște trăirile și sentimentele ce ne modelează comportamentul.

Este un moment de profunzime, adevăr și onestitate cu noi înșine.

 

Horoscopul de weekend pentru zodia Berbec

Un weekend cu surprize din partea familiei, vin vești de departe. Sunteți agitați și vă lăsați pradă nerăbdării. Nu este un moment bun pentru decizii importante, le puteți amânA pentru zilele următoare.

 

Horoscopul de weekend pentru zodia Taur

Zile cu încărcătură emoțională deosebită, vă simțiți vulnerabil și încercați să dați explicații cu privire la stare de spirit. Nu vă temeți de sentimente, este momentul să mărturisiți ce simțiți pentru persoană iubită.

 

Horoscopul de weekend pentru zodia Gemeni

O perioada norocoasă, aveți șanse în diverse domenii. Inspirația este la cote maxime, va simțiți în formă și puteți iniția proiecte îndrăznețe. Familia va este alături și veți descoperi că cineva va ajută necondiționat

 

Horoscopul de weekend pentru zodia Rac

Aveți energia Lunii de partea voastră. Trăirile sunt profunde și concentrate. Este o perioadĂ menită introspecției și definiției scopurilor viitoare. VĂ puteți gândi la investiții noi, la afaceri interesante sau la un parteneriat nou.

 

Horoscopul de weekend pentru zodia Leu

Vă implicați prea activ în treburi care nu vă privesc, veți activă dușmanii și nu este chiar cea mai înțeleaptă atitudine. Riscați să deteriorați vechi relații de prietenie și apoi va fi greu să le recuperați.

 

Horoscopul de weekend pentru zodia Fecioara

Calmul și cumpătarea vă caracterizează, iar acum aveți tendința să oferiți și altora sfaturi înțelepte. Nu toți apreciază acest lucru și unii se vor simți lezați. Evitați să vă certați cu colaboratorii apropiați sau cu prietenii.

 

Horoscopul de weekend pentru zodia Balanță

O situație încurcată în care trebuie să soluționați o problema nu vă dă pace. Sunteți preocupat și agitat, încercați să vă liniștiți și să vă calmați, căci riscați greșeli. Pe plan financiar se anunță însă vești bune.

 

Horoscopul de weekend pentru zodia Scorpion

O aventură sentimentală nouă la orizont. Farmecul proverbial al Scorpionilor, acel magnetism aparte va seduce cu siguranță și veți fi încântați de o nouă cucerire.

 

Horoscopul de weekend pentru zodia Săgetător

Vă preocupă anumite studii și cercetări, veți alege să învățați ceva nou, vă macină curiozitatea, este un moment bun pentru dezvoltarea personală.

 

Horoscopul de weekend pentru zodia Capricorn

Sunteți cam pesimist, încercați să aveți mai multă încredere în forțele proprii și veți schimba situația. Nu este departe succesul, nu are sens să renunțati acum când nu mai aveți mult până la reușită.

 

Horoscopul de weekend pentru zodia Vărsător

Cariera vă preocupă mult și încercați să obțineți o mărire de salariu sau o avansare. Aveți șanse mari să vă realizați visul. Prudența vă îndeamnă să alegeți exact momentul potrivit.

 

Horoscopul de weekend pentru zodia Pești

Cer senin și o atmosfera calmă zilele acestea. Stați mai mult cu familia și copiii, este momentul să organizați o masă, o petrecere sau o aniversare.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*