Horoscopul de Weekend 27-29 Noiembrie 2020

O iubire prinde viață sub razele lunii in Taur, iar plăcerile vieții sunt împletite cu responsabilitate, seriozitate si mult calm. Cuplurile trec printr-o perioada senină, cu multă bună înțelegere și armonie deplină. Sunt posibile mici călătorii sau măcar momente de visare depănând amintiri cu cei dragi alături de voi.

 

Berbec
Luna în Taur îți luminează valorile și convingerile cele mai profunde, făcându-te conștient de ceea ce iubești, ceea ce contează cel mai mult pentru tine și te ajută să-ți aliniezi gândul si fapta. Neptun, Marele Mistic, merge în direct sâmbătă, în casa a douăsprezecea a horoscopului Berbecilor, conectându-te din nou la cele mai profunde vise și dorințe.

Duminică, Luna se mută în Gemeni, zodie plină de viață, iar accentul se mută pe comunicare, învățare, călătorii scurte și relația cu familia. Dacă rămâne ceva nespus după acest weekend, vei avea ocazia sa comunici si sa transmiți altora. O discuție cu partenerul de viață te poate ajuta să determini ce pas trebuie sa faci in  continuare.

 

Taur
Vineri și sâmbătă, Luna in Taur strălucește în prima ta casă, subliniind stima de sine, simțul realității și modul tău de a reacționa față de lume. Este posibil să te simți mai sensibil decât de obicei, deci păstrează distanta dacă simți nevoia de singurătate. Planeta Neptun merge direct sâmbătă, în casa a unsprezecea, legata de relații inter-umane și a prieteniei. Faceți-vă ceva timp pentru a petrece cu prietenii dragi si discutați cat mai sincer.

Duminică, Luna se mută în Gemeni, zodie intelectuala si plina de viață, iar accentul se mută asupra finanțelor tale. Ai grija cum cheltui banii, vei avea nevoie de ei în decembrie. Un consilier financiar te poate ajuta cu un buget pentru a gestiona mai bine finanțele tale.

 

Gemeni
Luna in Taur îți luminează a douăsprezecea casă, legata de secrete, vise si misticism, vineri și sâmbătă. Visele vor fi mai memorabile și mai vii ca de obicei și vei fi mai intuitiv decât ești în mod normal. Neptun merge direct sâmbătă, tranzitând prin casa a zecea a carierei tale. Obiectivele profesionale sunt evidențiate, iar acum puteți alege o noua cariera, aplicați la un job sau va gândiți la o schimbare.

Duminică, Luna se mută în semnul vostru – Gemeni, iar accentul se deplasează spre stima de sine și modul în care vă implicați in relațiile cu lumea. Un consilier de carieră vă poate ajuta să găsiți cel mai bun mod de a merge mai departe și de a obține o promovare.

 

Rac
Vineri și sâmbătă, Luna în Taur îți luminează a unsprezecea casă, care tine de afaceri umanitare și prietenie. Căutați oportunități de voluntariat și planificați cu siguranță un timp distractiv și relaxat alături de prietenii apropiat. Neptun, Marele Mistic, merge în mers direct, sâmbătă, în casa a noua a inteligentei superioare, stimulându-vă practicile spirituale și dorința de a face din aceasta lume un loc mai bun.

Duminică, Luna se mută în Gemeni și focalizarea se mută în casa a douăsprezecea, care guvernează secrete, vise si dorințe ascunse. Citind o carte de interpretare a  viselor te poate asigura că înțelegi mesajul important care a apărut într-un vis recent.

 

Leu
Luna in Taur îți luminează a zecea casă, legată de carieră și realizări, vineri și sâmbătă. Chiar dacă s-ar putea să aveți weekend-ul liber, puteți totuși să luați în considerare chestiuni profesionale și să vă planificați obiective pentru săptămâna viitoare. Romantica planeta Neptun merge direct sâmbătă în casa a opta a intimității, oferind posibilități minunate pentru o noapte romantica.

Duminică, Luna se mută în Gemeni, iar accentul ajunge pe casa a unsprezecea, a prieteniei și a adunărilor sociale. Fă-ți timp să-l petreci cu prietenii apropiați. Un sfat sincer vă poate ajuta în viitoarea provocare cu care vă confruntați.

 

Fecioara
Vineri și sâmbătă, luna in Taur îți luminează casa a noua, a minții superioare și a aventurii. Căutați ceva nou de explorat și, dacă aveți chef de ieșit, puteți petrece timp în aer liber, dacă vremea este frumoasă.

Planeta Neptun merge direct sâmbătă, în cea de-a șaptea casă de parteneriat, insistând pentru o întâlnire pe care o veți aștepta cu nerăbdare.

Duminică, Luna se mută în Gemeni, iar accentul se mută pe carieră, pregătindu-vă pentru întoarcerea la muncă luni. Un sfat de la un prieten te poate ajuta cu o decizie financiară importantă.

 

Balanța
Luna în Taur îți luminează a opta casă a horoscopului, care ține de resurse comune, vineri și sâmbătă, invitându-te să te uiți atent la afacerile  pe care le deții împreună cu alții sau bunuri comune. Neptun, planeta viselor si a spiritualității, merge direct sâmbătă, în casa a șasea a bunăstării. Adăuga o practică regulată de meditație la rutina de îngrijire personală și te vei simți mai liniștit.

Duminică, Luna se mută în Gemeni și focalizarea se deplasează spre expansiune. Ieși din casă și poți face ceva distractiv, explorează ceva nou. Discuta cu familia si cei apropiați, in vederea unor afaceri împreuna.

 

Scorpion
Vineri și sâmbătă, Luna in Taur îți luminează a șaptea casă de parteneriat. Luna este vizavi de Venus în prima ta casă, deci poate că va trebui să gestionezi mai atent timpul si resursele. Neptun, Marele Mistic, merge direct sâmbătă, în casa a cincea a creativității. Proiectele care au fost blocate vor începe să funcționeze din nou.

Duminică, Luna se mută în Gemeni, semn de Aer comunicativ și accentul se mută spre intimitate. Dormi și relaxează-te apoi vorbește cu partenerul. Este momentul pentru acea discuție pe care ai așteptat-o pentru clipa potrivită. O conciliere se produce între voi și partener.

 

Săgetător
Luna Taur luminează a șasea casă de sănătate și bunăstare, îndreptându-ți atenția spre lucruri practice, precum dieta, exercițiile fizice și stilul de viață. Sărbătorile pot fi dificile când vine vorba de îngrijirea de sine, deci acesta este un tranzit foarte oportun. Neptun, Marele Mistic, merge direct sâmbătă în casa a patra. Proiectele care au fost blocate se vor debloca, aveți șanse noi si alte perspective.

Duminică, Luna se mută în Gemeni, iar accentul ajunge pe relații. O întâlnire surpriza poate schimba viața celor singuri, nu se știe niciodată ce aduce momentul.

 

Capricorn
Vineri și sâmbătă, Luna în Taur îți luminează a cincea casă a horoscopului, care tine de expresie creativă și pasiune. Scufundați-vă în ceea ce vă pasionează și bucurați-vă de ceea ce urmează. Neptun, planeta spiritualității, merge direct sâmbătă în a treia casă de comunicare și învățare. Pregătiți-vă de întâlniri, telefonul începe să sune și căsuțele de e-mail se vor umple.

Duminică, Luna se mută în Gemeni și accentul se mută pe sănătate și îngrijire de sine. Verificați-vă starea de sănătate și vedeți dacă trebuie să luați vreun tratament înainte de viitoarele sărbători. Un set de analize este potrivit pentru a va gestiona mai bine corpul.

 

Vărsător
Luna în Taur luminează căminul și familia vineri și sâmbătă, așa că scufundați-vă în proiecte de bricolaj și începeți să decorați pentru sărbătorile care se apropie. Neptun, planeta visurilor si a magiei,  merge direct sâmbătă în a doua ta casă a horoscopului, care guvernează afaceri materiale. Este posibil ca banii să înceapă să curgă din nou, pur și simplu nu vă lăsați tentat de cheltuieli inutile.

Duminică, Luna se mută în Gemeni, iar accentul se mută pe creativitate și pasiune. Ai avut mare grijă de toți ceilalți, așa că bucură-te și tu de ceea ce te face fericit. O convorbire telefonică vă poate ajuta să vedeți ce se întâmplă cu un membru al familiei, exista anumite probleme.

 

Pești
Vineri și sâmbătă, Luna în Taur încurajează comunicarea, învățarea și călătoriile scurte, facilitând planificarea activităților distractive dacă familia e alături. Neptun, Marele Mistic, merge în sens direct sâmbătă, în prima ta casa a horoscopului, a  conștiinței de sine. Vă veți simți inclinat spre spiritualitate și mistic pe măsură ce planeta voastră conducătoare Neptun începe să meargă direct.

Duminică, Luna se mută în Gemeni și accentul se mută spre casă și familie; aranjează-ți cuibul și pregătește-te pentru viitoarele sărbători. O persoana de departe îți poate aduce un mesaj interesant și util.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...