Horoscopul de Weekend 25-27 Septembrie 2020

Horoscopul de Weekend 25-27 Septembrie 2020

Weekendul se anunță calm si senin pentru mulți nativi. Însă trebuie sa analizați sincer ce aveți de făcut in legătură cu anumite rutine si obiceiuri, sa faceți planuri si sa luați masuri pentru a va îmbunătăți viața.

 

Berbec

Vineri, Luna in zodia Capricornului îți luminează cea de-a zecea casă a horoscopului, care tine de carieră și succes, sub influenta lui Pluto, dar si a lui Saturn. Aveți șansa să priviți cu atenție ceea ce se întâmplă la locul de muncă și să decideți cum să gestionați cel mai bine lucrurile; exista șanse de evoluție profesionala.

Sâmbătă și duminică, Luna in Vărsător luminează prietenia și afacerile umanitare. Dacă ați dorit să vă oferiți voluntar pentru anumite acțiuni de caritate sau vreți sa va implicați in activități sociale, acesta este weekendul ideal pentru a face acest lucru. O discuție cu partenerul vă poate ajuta să descoperiți acele piese lipsă de care aveți nevoie pentru a fi pe deplin informat.

 

Taur

Vineri, luna in semnul practic al Capricornului îți luminează a noua casă, a minții superioare, a filozofiei și a expansiunii, conectând atât Pluto, cât și Saturn. Ai șansa să analizezi mai profund convingerile tale spirituale sau religioase, precum și să îți trasezi un plan de educație continuă și creștere personală. Poate e momentul chiar să începeți să planificați o călătorie undeva departe.

Sâmbătă și duminică, Luna in Vărsător îți luminează cariera și succesul. Dacă ați dorit să încercați ceva nou, acesta este un moment minunat pentru asta. O discuție cu un prieten vă poate ajuta să faceți planuri sigure.

 

Gemeni

Vineri, Luna in Capricorn îți luminează a opta casă a horoscopului, care tine de intimitate, sub lumina lui Pluto, dar si a lui Saturn. Aveți șansa să priviți mai profund în zonele mai sensibile ale relației sentimentale și să decideți cum să faceți față unor provocări; nu încurajați o cearta totuși.

Sâmbătă și duminică, luna Vărsător îți luminează a noua casă a horoscopului, care impulsionează cunoașterea, învățământul superior și expansiunea. Dacă ați dorit să explorați ceva nou sau să vă înscrieți la un curs, acesta este momentul ideal pentru a face acest lucru. O discuție sincera vă poate ajuta să vă aprofundați legătura cu partenerul.

 

Rac

Vineri, luna in Capricorn îți luminează cea de-a șaptea casă care guvernează prieteniile, relațiile de parteneriat, sub lumina lui Pluto, dar si a lui  Saturn. Aveți șansa să examinați cu atenție ce se întâmplă în relația voastră și să decideți cel mai bine cum să faceți față dificultăților și provocărilor;

Sâmbătă și duminică, Luna in Vărsător luminează intimitatea și conexiunea profundă. Weekendul este perfect pentru a planifica o noapte romantică alături de partener. O discuție cu persoana iubita poate ajuta să identificați motivele care vă împiedică să vă conectați  așa cum doriți.

 

Leu

Vineri, Luna in Capricorn îți luminează a șasea casă a horoscopului, cu influente in starea de sănătate și îngrijire de sine, cu acțiunea lui Pluto și Saturn. Aveți șansa să examinați cu atenție și să vă uitați profund la obiceiurile și rutinele stilului vostru de viață și să decideți dacă trebuie sa faceti schimbari. Veti lua anumite decizii pe termen lung.

Sâmbătă și duminică, luna in Vărsător vă luminează a șaptea casă a parteneriatului. Este un weekend ideal pentru a petrece timpul cu persoana iubita, poate o iesire din oras sau o noapte romantica. O discuție cu cineva din familie poate ajuta la constientizarea schimbărilor importante din viață care vă vor spori bunăstarea.

 

Fecioara

Vineri, luna in Capricorn îți luminează a cincea casă, care tine de copii, iubire si creativitate, sub influenta lui Pluto și Saturn. Aveți șansa de a vă explora mai în profunzime inclinatia creativă și de a da formă ideilor voastre pe măsură ce posibilitățile apar, iar  proiectele se vor desfășura cu ușurință.

Sâmbătă și duminică, luna in Vărsător vă luminează a șasea casă a horoscopului, care tine de sănătate și bunăstare. Dacă ați dorit să faceți modificări la rutina zilnica de îngrijire, acesta este momentul ideal pentru a face acest lucru. Nu ezitati sa petreceti o dupa amiaza la Spa sau la masaj, va va face foarte bine.

 

Balanta

Vineri, Luna in Capricorn îți luminează a patra casă, care tine de cămin, rude și familie, conectându-se atât cu Pluto, cât și cu Saturn. Aveți șansa de a vă examina mai atent relațiile familiale, precum și de a aborda proiecte pentru camin și de a decide cum să gestionați cel mai bine lucrurile; descoperi cu ușurință soluții la orice problemă apare.

Sâmbătă și duminică, luna in Vărsător luminează creativitatea în horoscopul Balanțelor. Dacă ați avut un proiect creativ care aștepta în culise, acesta este momentul ideal pentru a-i da expresie. O discuție cu persoana draga vă poate ajuta să neteziți asperitățile unei relatii la care tineti mult.

 

Scorpion

Vineri, Luna in Capricorn îți luminează a treia casă de comunicare și cunoaștere, sub influenta lui Pluto și Saturn. Ai șansa să descoperi substraturile unor conversații importante și să vezi ce se ascunde sub suprafață; soluțiile par să apară automat odată ce știi ce se întâmplă cu adevărat.

Sâmbătă și duminică, luna in Vărsător luminează casa și familia. Dacă ați dorit să vă ocupați de proiecte în căminul vostru, acesta este weekendul potrivit. O lectură si un moment de relaxare va înlătura stresul săptămânii.

 

Săgetător

Vineri, Luna in Capricorn îți luminează a doua casă a horoscopului, cea legata de afaceri materiale, conectând atât Pluton, cât și Saturn. Aveți șansa de a examina îndeaproape ce se întâmplă cu finanțele si banii voștri și de a decide ce necesită atenție; soluțiile par să apară când te aștepți mai putin.

Sâmbătă și duminică, Luna in Vărsător vă luminează a treia casă, care tine de comunicare și cunoaștere. Dacă vreți sa va actualizați profilurile online sau să vă înscrieți la un curs ori sa va ocupate de ceva nou, acesta este weekendul potrivit.  Citiți carti despre dezvoltarea personala si aflati mai multe despre ce va interesează.

 

Capricorn

Vineri, Luna practică in Capricorn îți luminează prima casă a horoscopului, este casa conștiinței  de sine, conectându-se atât Pluto, cât și Saturn. Ai șansa de a examina și de a explora modul în care te arați  lumii, cum dezvolți stima de sine și încrederea ta, dar si puterea ta personală. Ai șansa să te reinventezi sau, invers, să consolidezi ceva de care ești mulțumit.

Sâmbătă și duminică, Luna in  Vărsător luminează zona legata de bani si finanțe. Dacă vreți sa va examinați conturile și să actualizați bugetul, acesta este weekendul potrivit pentru o analiza sincera. O discuție cu un consultant financiar vă poate ajuta sa luați o decizie importantă pe care o amânați demult.

 

Vărsător

Vineri, Luna in Capricorn îți luminează casa a douăsprezecea, a trăirilor mistice și a stărilor de spirit filozofice, având influenta de la Pluto, dar si de la Saturn. Acest tranzit este minunat pentru a privi profund în visele tale și pentru meditație și auto-reflecție sincera.

Sâmbătă și duminică, Luna in Vărsător luminează prima casă a horoscopului, cea a conștiinței de sine, a modului în care te prezinți in lume, precum și eul tau profund. Dacă vrei sa schimbi ceva despre tine personal, obiceiuri sau mod de viață,  acesta este un weekend ideal pentru a analiza acest lucru. O discuție sincera cu cineva drag din familie te va ajuta sa identifici ce slăbiciuni si temeri ai.

 

Pești

Vineri, Luna in Capricorn îți luminează casa a unsprezecea, a prieteniei și a afacerilor umanitare, care este influențată atât de Pluto, cât și de Saturn. Acest aspect vă oferă posibilitatea de a explora relații importante și de a decide modul cel mai bun de a face față unora dintre provocările pe care le descoperiți; din fericire, soluțiile par să apară automat.

Sâmbătă și duminică, Luna in Vărsător îți luminează a douăsprezecea casă, a viselor si a meditației si stărilor de analiza. Dacă ați dorit să petreceți mai mult timp  gândindu-vă la viitor, sau scriind in jurnalul viselor, acesta este weekendul potrivit. asta. O lectură dintr-o carte de interpretare a viselor vă poate ajuta să înțelegeți mai bine seria de vise pe care le-ați avut și ce mesaj încearcă să vă aducă.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 5 martie 2021

O zi a provocărilor. O să facem tot ce depinde de noi să urgentăm nişte ...