Horoscop-weekend-25-27-decembrie

Horoscopul de Weekend 25-27 Decembrie 2020

Weekendul acesta ne bucurăm de influența călduroasă a Lunii în Taur, începând cu ziua de vineri și sfârșind la finalul celei de sâmbătă. Familia și persoanele foarte apropiate sunt în centrul atenției și avem un sentiment profund de împlinire sufletească.

Duminică, Luna în Gemeni ne întâmpină cu entuziasm, poftă de viață, dar și o stare de relaxare binemeritată.

Iată mai departe horoscopul acestui frumos weekend al Craciunului pentru fiecare zodie in parte.

 

Berbec
Luna în Taur vă iluminează a II-a casă, iar voi vă axați pe oamenii și lucrurile care vă sunt dragi, motiv pentru care vă amintiți de cele mai profunde valori ale voastre și vă reconectați la ele gasindu-va linistea pe care ati tot asteptat-o.

Neptun vă evidențiază spiritualitatea, iar Jupiter și Saturn în a XI-a casă a prieteniei și a acțiunilor umanitare vă amintesc să le oferiți ajutor celor care trec printr-o situație mai delicată în această perioadă de sărbători.

 

Taur
Vineri și sâmbătă, Luna în Taur în prima casă, cea a identității personale, vă oferă stabilitate și vă impulsionează să vă bucurați de sărbători dintr-o poziție cât se poate de centrată. Neptun vă generează compasiune și iubire, mai ales față de prieteni. Influența planetelor Jupiter și Saturn vă deschide inima să primiți și să dăruiți în mod echitabil.

Duminică, Luna în Gemeni vă accentuează inteligența nativă și vă oferă ocazia să vă bucurați mai mult de socializarea tipică sărbătorilor si sa zambiti mai mult.

 

Gemeni
Luna în Taur vă luminează a XII-a casă, cea a viselor și a misticismului, motiv pentru care vi se deschide inima aventurilor magice și vă îndeamnă să acordați atenție celor care au nevoie de ajutor.

Mai târziu în ziua de sâmbătă, Luna ajunge în semnul vostru zodiacal, iar duminică, alături de Mercur, planeta voastră guvernatoare, vă activează comunicarea ageră și inteligența nativă. Fiți atenți să nu fiți prea critici în formulări și totul va fi bine.

 

Rac
Vineri și sâmbătă este activată a XI-a voastră casă de către Luna în Taur și aveți o energie care se bazează pe bine înainte de toate. Ieșiți din carapacea voastră și socializați bucurându-vă de timpul petrecut cu ceilalți. Sunteți chiar mai iubitori decât în mod obișnuit.

Sâmbătă seară și duminică, Luna în Gemeni ajunge în casa a XII-a, cea a misticismului, a viselor și a spiritualității. Vă bucurați de viziuni pline de esență în timp ce vă îndreptați către noul an.

 

Leu
Luna în Taur în a X-a casă vă amplifică potențialul vostru organizatoric. Influența planetei Neptun vă face calea mai ușoară, iar eforturile voastre sunt apreciate, mai ales datorită faptului că tot ceea ce faceți este presărat cu bunătate.

Duminică, Luna în Gemeni vă luminează a XI-a casă, cea a intereselor umanitare, prin urmare poate veți oferi anumitor persoane ceea ce au nevoie în această perioadă, cu multă compasiune.

 

Fecioară
Luna în Taur vă luminează a IX-a casă, cea a filosofiei și a unei minți în expansiune, oferindu-vă un weekend de sărbătoare cu totul special. Vă bucurați de propriile tradiții, apoi faceți loc explorării diverselor domenii de cunoaștere.

Duminică, Luna în Gemeni vă impulsionează să organizați anumite lucruri și să pregătiți terenul pentru intrarea în noul an. Acordați-vă timp de odihnă atunci când simțiți nevoia.

 

Balanță
Se poate să fiți mult mai retrași decât de obicei, având în vedere că Luna în Taur vă luminează a VIII-a casă, cea a sensibilității. Bunătatea voastră lăuntrică este activă și veți oferi o mână de ajutor celor care au nevoie în această perioadă.

Duminică, Luna în Gemeni intră în a IX-a casă și schimbă vibrația, iar spiritul de aventură vă înconjoară. Profitați de această energie pentru a vă bucura de experiențele pe care le puteți avea.

 

Scorpion
Vă bucurați de petrecerea sărbătorilor alături de persoana iubită, iar Luna în Taur din a VII-a casă, a parteneriatului, vă deschide inima și vă amplifică spiritul de compasiune. Influența planetei Neptun în a V-a casă, a iubirii și romantismului, vă impulsionează să fiți mai pasionali și să vă bucurați de prezența partenerului de cuplu.

Duminică, Luna în Gemeni vă luminează a VIII-a casă, a intimității și a conexiunii profunde, prin urmare veți avea parte de o continuitate magnifică în acest weekend.

 

Săgetător
Luna în Taur aflată în a VI-a casă a sănătății și a stării de bine evidențiază importanța grijii de sine pe parcursul sezonului de sărbătoare. Bucurați-vă de această perioadă și  fiți în același timp precauți pentru a vă distra la cote maxime. Nu permiteți stresului să intervină în starea voastră generală.

Duminică, Luna în Gemeni vă activează casa parteneriatului și a comunicării. Este o perioadă benefică de a interacționa cu ceilalți.

 

Capricorn
Luna în Taur de vineri și sâmbătă se armonizează cu energia Capricornului și vă activează a V-a casă, cea a creativității, distracției și pasiunii. Profitați de acest tranzit să se transpună în acțiunile voastre pentru a vă conecta cu cea mai profundă parte a ființei voastre, iar weekend-ul va fi mult mai plăcut.

Luna în Gemeni de duminică vă impulsionează să aveți grijă de voi și de sănătatea voastră și vă ajută să alegeți cele mai benefice moduri în acest sens.

 

Vărsător
Vineri și sâmbătă, Luna în Taur vă influențează casa familiei, prin urmare atenția voastră va fi în mare parte în această direcție. Influența planetelor Neptun, Saturn și Jupiter vă deschide inima și vă amplifică intensitatea sentimentelor de iubire pe care o exprimați față de cei dragi.

Luna în Gemeni de duminică este în armonie cu energia Vărsătorului și evidențiază creativitatea, starea de bine și pasiunea. Este un moment benefic de a fi activi în ariile care vă oferă fericire și împlinire.

 

Pești
Vineri și sâmbătă, Luna în Taur vă activează casa comunicării, mai ales cea pe care o aveți împreună cu familia. Planetele Neptun, Saturn și Jupiter vă amplifică bunătatea pe care o aveți deja și vă deschide inima.

Duminică, Luna în Gemeni vă luminează a IV-a casă, cea a familiei. Vă preocupați de tot ceea ce ține de  întâmpinarea noului an, iar la sfârșitul zilei vă bucurați de niște momente de relaxare binemeritate.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...