Horoscopul de Weekend 23-25 Octombrie 2020

Un weekend in care Luna in Vărsător ne ajuta sa  înțelegem schimbările prin care trecem, ideile noi pe care le adaptam realității vieții noastre. Pentru mulți nativi e momentul sa se oprească din tumultul vieții si sa acorde mai multa atenție spiritualității.

 

Berbec
Luna in Vărsător este înălțătoare, luminează prietenii și reuniunile sociale din horoscopul Berbecilor din acest weekend. Planificați o adunare sau petrecere alături de prietenii voștri și va bucurați de prezenta persoanelor care vă iubesc.

Planeta voastră conducătoare, Marte, este in cuadratura cu Pallas în acest weekend, astfel încât s-ar putea să simțiți că expresia voastră creativa este blocată sau că sunteți prins într-o buclă de tensiune nerezolvată între nevoile voastre personale și cerințele carierei. Nu vă faceți griji, nu este nimic permanent și va trece în curând. O discuție cu partenerul vă poate ajuta să vedeți lumina de la capătul tunelului.

 

Taur
Deși aeriana Luna in Vărsător îți influențează planetele în Taur, creând o oarecare tensiune internă, Perioada de weekend este de bun augur pentru cariera ta și pentru viața profesională, primești vesti, așa că poate vrei să îți concentrezi atenția acolo.

Trigonul dintre Venus în Fecioară și Saturn în Capricorn se armonizează cu energia Taurului, creând un trigon intre semne de Pământ și oferindu-ți o fundație minunată și stabilă pe care să construiești. Creativitatea ta este puternic stimulată de acest aspect, așa că folosește bine această energie. Un consilier in carieră te poate ajuta cu deciziile profesionale pe care trebuie sa le iei.

 

Gemeni
Luna in Vărsător se armonizează cu energia ta, Gemeni și activează cheful de aventura, explorarea și noile direcții în viață. Acesta este genul de weekend în care apar posibilități interesante și nu puteți să nu profitați de cât mai multe dintre ele.

Deși luna in cuadratura cu planeta voastră conducătoare, Mercur, vineri, induce anumite complicații in  comunicare , atmosfera se relaxează până sâmbătă, deci nu vă faceți griji. Trigonul dintre Venus și Saturn vă îmbunătățește intuiția, deci cu siguranță acordați atenție simțurilor voastre subtile. Un membru din familie te sfătuiește si te poate îndrepta în direcția corectă.

 

Rac
Luna in Vărsător iți sporește abilitățile psihice în acest weekend, așa că fii atent la sentimentele tale si la intuiție. Resursele comune și proiectele sunt, de asemenea, evidențiate de tranzitul acestei luni, așa că acordați timp pentru a examina lucrurile pe care le dețineți împreună cu alții, inclusiv conturi și proprietăți; și împărtășiți ideile pe care le aveți pentru posibilitățile viitoare cu cei dragi.

Trigonul dintre Venus și Saturn creează o energie ideală pentru învățare și comunicare, așa că odată ce vinerea trece, va puteți concentra pe asta. O conversație cu partenerul te poate ajuta in probleme legate de relație, astfel încât să poți reveni la stare de liniște si mulțumire

 

Leu
Dacă în ultima vreme v-ați simțit cu moralul scăzut și nu prea vă simțiți în stare sa va bucurați de vremea frumoasă și aerul curat pe care le aduce luna in Vărsător, vei vedea ca începând de sâmbătă iți revii, pe măsură ce se luminează relațiile și conexiunile din viața ta.

Focul are nevoie de Aer pentru a arde și toată această energie pământească în curs de desfășurare se poate simți înăbușitoare, dar nu și în acest weekend!

Deci, ieșiți din izolare și lăsați lumea să se bucure de voi în timp ce vă bucurați de lume. O întâlnire cu prietenii vă poate ajuta să găsiți modalități de a vă simți mai bine chiar si când pare imposibil.

 

Fecioara
Obiceiurile, rutina și stilul de viata sunt toate evidențiate de Luna in Vărsător în acest weekend. În același timp, Venus în Fecioară în prima casă a horoscopului luminează, de asemenea, modul în care îți pasă de tine, modul în care te arati lumii și felul in care te prezinți altora.

Activitățile de auto-îngrijire sunt evidențiate, te poti coafa sau tunde sau să te îngrijești în alt mod, e perioada potrivita pentru a arata excelent in acest weekend. Te simti mai bine atunci cand te ingrijesti de tine. O sesiune la shopping vă poate ajuta să vă îmbunătățiți relația cu voi înșivă.

 

Balanta
Luna Vărsător se armonizează cu energia Balanței și aspecteaza pozitiv dragostea, romantismul, pasiunea și creativitatea în horoscopul tau în acest weekend. Apropie –te de lucrurile, oamenii și activitățile pe care le iubești și bucura-te  de încântarea care ti-o aduc.

Planeta voastră conducătoare, Venus, evidențiază vise și viziuni și este influențata de Saturn care aduce stabilitate in casa și familia. Dormiți bine și apoi concentrați-vă atenția creativă și bine odihnită pe cămin si casă. O analiza sincera vă poate ajuta să răspundeți la întrebările pe care le aveți cu privire la posibilitatea unei noi relații sentimentale.

 

Scorpion
Deși luna din Vărsător este in cuadratura cu planetele din  Scorpion, si cu Soarele, Mercur și Juno în prima casa a horoscopului tău, nu lași disconfortul temporar al unei zile de weekend să-ți perturbe planurile sau dispoziția.

Poate că va trebui să ai grija  de discuții sau certuri în jurul casei sau al familiei, dar sunteți diplomat si împăciuitor. Ești un semn de Apa puternic, iar energia ta personala este una puternica. O lectura te poate ajuta să faci este cea mai bună alegere.

 

Săgetător
Ai deja tendința de a fi vorbăreț și ii stimulezi si pe alții care pășesc alături de tine; luna din Vărsător doar adâncește și întărește acest lucru, deoarece luminează învățarea și comunicarea în horoscopul tau în acest weekend. Poti citi ceva plăcut, ajuti prieteni apropiați sau dai sfaturi celor cărora au nevoie de impuls.

Ai energia suplimentară necesară pentru a avea grijă de lumea din jur. E bine sa nu neglijezi propria persoana și sa te gândești puțin si la tine.

 

Capricorn
Valorile de bază și afacerile materiale sunt iluminate de Luna in Vărsător în acest weekend, așa că luați puțin timp pentru a contempla ceea ce vă interesează cu adevărat, ceea ce contează pentru voi și realiniați-vă inima cu mintea in acțiunile voastre.

S-au schimbat atât de multe în ultimul an, încât ceea ce ai apreciat cândva, este acum altfel. Personalitatea ta s-a dezvoltat si acum ai alte priorități. O discuție cu un prieten apropiat te poate ajuta să explorezi dificultățile vieții tale, sa estimezi calea pe care te afli și dacă trebuie sau nu să continui.

 

Vărsător
Luna din zodia ta se armonizează cu propria ta energie și îți luminează încrederea în sine și modul în care mergi în lume. Arunca  o privire la modul în care te prezinți celorlalte; ești autentic și real sau porți o mască pe care trebuie să o îndepărtezi?

O schimbare puternică este în plină desfășurare și, pe măsură ce trecem în epoca Vărsătorului, probabil că ai un rol important de jucat. Trebuie sa ții cont de posibilitățile tale de dezvoltare spirituala.

 

Pești
Țara viselor și a dorințelor, teritoriul Peștilor, este luminat de Luna in Vărsător din acest weekend. Dormi până târziu, trezește-te încet, notează-ți visele și contemplă mesajele pe care ți le aduc.

Prietenii și relațiile importante sunt activate de trigonul dintre Venus și Saturn, așa că, odată ce ești treaz și te simți pregătit pentru compania umană, ia în considerare o întâlnire cu prietenii,  fie va vedeți undeva sau petreceți online. Un carte de interpretare a viselor vă poate ajuta să înțelegeți și să aplicați îndrumările importante pe care vi le sugerează visele voastre.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...