Horoscopul de Weekend 23-25 IULIE 2021

Weekendul acesta este acaparat de vibrația Lunii Pline în Vărsător din ziua de sâmbătă. Aceasta ne determină să observăm lucrurile diferit și să luăm în considerare mai multe perspective pentru a putea avea o imagine mai clară asupra anumitor aspecte.

Rezultatele acestei introspecții pot conduce la eliminarea definitivă a unor chestiuni și introducerea altora care să ne ofere mai multe beneficii în progresul din diverse arii ale vieții.

Berbec

Vineri, Luna în Capricorn vă menține activă aria carierei, iar atenția asupra sferei profesionale este mult mai mare și vă structurați niște planuri de succes, în special pe termen lung. Vă clarificați aspectele legate de sectorul financiar și rezolvați niște probleme atât din planul intim, dar și din afara acestuia.

Sâmbătă și duminică, Luna Plină în Vărsător are loc în aria socială și vă îndeamnă să acordați mai multă atenție relațiilor pe care le-ați neglijat, dar și obiectivelor personale care vă oferă împlinire și fericire. Tensiunile din sfera privată ajung la o concluzionare. Dați dovadă de mai multă compasiune și generozitate, iar acest lucru aduce un val de armonie în viața voastră. Aveți succes în planurile și proiectele care vă dezvoltă încrederea de sine și stabilitatea.

Taur

Vineri, Luna în Capricorn vă încurajează să ieșiți din zona de confort și să vă urmați inima, în special dacă anumite experiențe sau hobby-uri vă oferă entuziasm și împlinire. O organizare practică a mediului personal ar ajuta la dezvoltarea armoniei.

Sâmbătă și duminică, Luna Plină în Vărsător are loc în aria carierei și a statusului social, ceea ce vă oferă revelații semnificative legate de visurile și obiectivele voastre de viitor. Aveți o viziune mult mai clară legată de modul în care ar fi bine să vă împărțiți atenția și implicarea în aria privată și cea profesională. În cazul în care v-ați neglijat dorința de progres, veți observa un impuls de a vă preocupa de aceasta.

Gemeni

Vineri, Luna în Capricorn vă menține activ sectorul intim și al transformărilor și vă determină să vă analizați sentimentele și să vă debarasați de niște emoții, gânduri sau obiceiuri limitative. Ascultați-vă rațiunea și inima și bazați-vă pe intuiție când luați o decizie. Evitați să faceți vreun pas la insistențele celorlalți.

Sâmbătă și duminică, Luna Plină în Vărsător are loc în aria explorării și a extinderii cunoașterii și e posibil să vă schimbați perspectiva într-un mod radical, în beneficiul vostru. De îndată ce vă confruntați cu ceea ce vă frustrează și vă ridicați deasupra emoțiilor, veți simți cum vi se dezvoltă încrederea de sine. Ceilalți nu trebuie să fie de acord cu voi mereu, obiectivele voastre personale sunt independente de oricine, precum voi. Aveți capacitatea de a vă preocupa de responsabilități cu succes.

Rac

Vineri, Luna în Capricorn vă menține activ sectorul parteneriatelor și vă orientați spre dezvoltarea relațiilor apropiate. Este o zi excelentă pentru a purta o conversație care să clarifice anumite chestiuni dintr-o relație deoarece există șanse mari să ajungeți într-un mod armonios pe un teren comun.

Sâmbătă și duminică, Luna Plină în Vărsător are loc în aria intimă și a transformării și vă îndeamnă să vă recunoașteți și să aveți mai multă grijă de nevoile personale. E posibil să aveți revelații legate de relații, resurse pe care le împărțiți și modul în care vă distribuiți energia celorlalți. Este un proces în care vă dezvoltați încrederea de sine și puterea personală.

Leu

Vineri, Luna în Capricorn vă menține activă aria practică a stilului de viață și sunteți determinați să vă organizați mai bine timpul și orice alte aspecte practice. Sunteți inspirați să luați decizii bune pentru susținerea bunăstării personale. Este o zi excelentă pentru a renunța la unul sau mai multe obiceiuri nefavorabile.

Sâmbătă și duminică, Luna Plină în Vărsător are loc în aria parteneriatelor și vă îndeamnă să vă clarificați sentimentele dintr-o relație apropiată sau să aveți o conștientizare a modului în care decurge o relație. Reușiți să descoperiți modalități de a aduce un echilibru în această arie. Observați în ce măsură ați oferit mai multă energie decât era necesar și vă recuperați puterea personală.

Fecioară

Vineri, Luna în Capricorn vă menține activă aria armoniei și a creativității și sunteți inspirați să vă distrați mai mult, fie că alegeți activități în solitudine sau împreună cu prietenii ori familia. Aveți niște idei interesante de pus în practică și reușiți să aduceți energie pozitivă în jurul vostru.

Sâmbătă și duminică, Luna Plină în Vărsător are loc în sfera muncii, a sănătății și a stilului de viață și are o influență majoră asupra voastră deoarece vă determină să conștientizați ce aspecte ale vieții au nevoie de o îmbunătățire. Aveți un impuls de motivație și ambiție de a face o schimbare, în special în rutina zilnică, care să vă determine să vă simțiți mult mai bine fizic, mental și emoțional.

Balanță

Vineri, Luna în Capricorn vă activează sectorul casei și al familiei și vă determină să vă orientați spre mediul intim, să vă relaxați și să vă bucurați de timpul petrecut cu cei dragi. Este o zi excelentă pentru a vă regăsi echilibrul interior și a vă consolida stabilitatea.

Sâmbătă și duminică, Luna Plină în Vărsător are loc în aria armoniei și a creativității. S-ar putea să faceți descoperiri importante legate proiectele personale, prietenii, inclusiv aria sentimentală. Treceți printr-un proces de aprofundare a chestiunilor care necesită o înțelegere mai bună pentru a putea fi îmbunătățite. Aveți ocazia de a vă dezvolta aptitudinile și de a vă debarasa de obiceiuri negative.

Scorpion

Vineri, Luna în Capricorn vă activează sectorul comunicării și vă îndeamnă să fiți mai sociabili. Preferați discuțiile profunde, filosofice care să vă inspire și să vă ofere noi perspective. Sunteți motivați să vă dezvoltați diverse aptitudini și să vă bucurați de hobby-uri, mai ales cele pe care le-ați neglijat în ultima vreme.

Sâmbătă și duminică, Luna Plină în Vărsător are loc în sfera casei și a familiei și vă îndeamnă să vă reîmprospătați perspectiva față de orice aspect legat de acest domeniu. Chestiunile care au fost ignorate sau neglijate vă atrag acum atenția pentru a le revizui, iar dacă v-ați suprasolicitat, e cazul să vă relaxați mai mult și să vă refaceți energia. În același timp, dacă sunteți autentici reușiți să atrageți persoane și circumstanțe pe măsură.

Săgetător

Vineri, Luna în Capricorn vă activează sectorul valorilor și al stabilității și sunteți interesați să puneți la punct anumite chestiuni care țin de securitatea și bunăstarea voastră. Vă orientați spre aspectele importante din viața voastră și aprofundați relațiile apropiate.

Sâmbătă și duminică, Luna Plină în Vărsător are loc în sfera comunicării și sunteți impulsionați să vă exprimați mult mai ferm punctele de vedere, mai ales dacă în ultima perioadă v-ați reprimat sau nu ați avut ocazia de a face acest lucru. Dacă observați că ceilalți nu vă înțeleg, poate ar trebui să vă revizuiți modul de abordare. S-ar putea să vi se recunoască meritele sau să culegeți ceea ce ați semănat, fie că e vorba de un proiect sau un proces de dezvoltare.

Capricorn

Vineri, Luna din semnul vostru zodiacal vă oferă strălucire și vă orientează atenția spre satisfacerea nevoilor personale. Deși emoțiile sunt intense reușiți să le echilibrați. Sunteți inspirați să vă preocupați mai mult de ceea ce vă face plăcere și să vă puneți talentele în valoare.

Sâmbătă și duminică, Luna Plină în Vărsător are loc în aria valorilor și a resurselor și aveți idei de a vă îmbunătăți situația materială. S-ar putea chiar să primiți niște bani. Dacă ați petrecut prea mult timp oferind sprijin celorlalți din viața voastră, acum vă orientați spre propria persoană și vă puneți la punct obiectivele personale. Aspectele care țin de stabilitatea și bunăstarea voastră sunt importante.

Vărsător

Vineri, Luna în Capricorn vă activează aria spiritualității și a minții subconștiente și probabil simțiți nevoia de mai multă solitudine pentru a revizui diverse aspecte ale vieții și a vă reinstaura echilibrul mental și emoțional.

Sâmbătă și duminică, Luna Plină în semnul vostru zodiacal și vă oferă revelații legate de propria persoană. Orice aspect care vă influențează, fie că e vorba de relații, emoții și sentimente, resurse, planuri, proiecte și alte asemenea, trece printr-o schimbare dacă nu este aliniat cu bunăstarea și interesele voastre. Aveți mai mult impact în această perioadă, ca atare profitați de acest lucru.

Pești

Vineri, Luna în Capricorn vă activează sectorul social și vă îndeamnă să vă înconjurați de persoane care rezonează cu voi și alături de care puteți purta conversații profunde și interesante. Sunteți, de asemenea, motivați să vă structurați anumite planuri de viitor care să vă ofere fericire și împlinire.

Sâmbătă și duminică, Luna Plină în Vărsător are loc în aria spiritualității și a minții subconștiente și probabil aveți mai multă nevoie de relaxare și introspecție. Ascultați-vă intuiția deoarece are multe mesaje să vă transmită. S-ar putea să observați niște aspecte care vă îndeamnă să aduceți o completare în aria personală și sentimentală.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 3 decembrie 2021

Nе vom рutеа ѕіmțі puțin tеnѕіоnаțі, deoarece vоm rесunоаștе nеvоіа de аutо-dіѕсірlіnă, dar nе vom ...