Horoscopul de Weekend 21-23 August 2020

Un weekend in care aveti timp sa studiati si sa evaluati anumite situatii, relatia sentimentala sau calea de urmat in cariera. Configuratia astrala predispune la actiuni decise, ferme, trebuie sa fiti deschis la sugestii si sa acceptati ajutorul care vi se ofera.

 

Berbec
Luna in Balanță și Scorpion in weekend evidențiază parteneriatul și resursele partajate în horoscopul vostru. Este un moment minunat pentru a stabili cum te simti cu partenerul și pentru a vedea dacă ești fericit sau dacă lucrurile au nevoie de o tonificare.

Verificați-vă conturile comune și asigurați-vă că totul este în regulă și luați în considerare un proiect nou care va va entuziasma. O discuție cu un prieten vă poate ajuta să determinați ce trebuie să schimbați pentru a face relația voastră mai satisfăcătoare și cum puteți aprofunda conexiunea dintre voi.

 

Taur
Luna in  Balantă luminează munca în horoscopul Taurilor în acest weekend, iar Soarele care se deplasează prin Fecioară influenteaza situatia. Examinați-vă locul de muncă și vedeți dacă există lucruri pe care trebuie să le schimbați pentru a fi mai fericit și mai implinit.

Este un moment excelent pentru a începe o afacere nouă sau a porni într-un nou proiect, iar energia practică a Fecioarei se armonizează cu planetele in Taur, oferindu-vă siguranta și atenția la detalii pe care o necesită succesul.

 

Gemeni
Luna in Balanta si apoi in Scorpion evidențiază creativitatea, distracția și bunăstarea în horoscopul tau în acest weekend. Scufundați-vă în ceea ce vă pasionează, faceti lucrurile care vă aduc bucurie și permiteti-va să vă jucați și să vă distrați. Dacă aveți proiecte creative in plan, acum este momentul sa va ocupati de ele.

Soarele din Fecioară va ofera prilejul pentru a va concentra asupra îmbunătățirii sănătății și a rutinelor de ingrijire. Trebuie să vă iubiți mai mult și să vă celebrați viața. Incercati sa va relaxati la piscina, la Spa sau macar in gradina proprie.

 

Rac
Deși Luna in Balanță influenteaza pozitia lui Venus în Rac în prima casă, rămâi constant și găsești că, în ciuda unei mici îndoieli de sine, chiar îți place cum esti si te apreciezi. Casa ta și creativitatea t sunt evidențiate în acest weekend de Luna in Balanta si apoi in Scorpion.

Combină acele energii și afunda-te în proiectele de îmbunătățire a casei la care visati de mult timp.. Soarele care se deplasează în zodia Fecioarei evidențiază învățarea, așa că puteti citi, studiati pe internet și vedeți ce se întâmplă. O discutie cu cineva din familie te poate ajuta să îți dai seama ce se întâmplă cu relația ta.

 

Leu
Luna in Balanta  evidențiază călătoriile scurte din horoscop în acest weekend, așa că dacă puteți ieși din oraș câteva zile, vă veți simți înviorat și gata să infruntati o noua saptamana. Dacă nu puteți, nu vă faceți griji; gasiti putin timp pentru o pauză în rutina, faceti ceva nou și diferit, astfel încât să se schimbe peisajul.

Soarele intrat in Fecioara vă luminează finanțele, astfel încât problemele financiare s-ar putea îmbunătăți în această perioada. O discutie cu partenerul vă poate ajuta să vedeți ce pas trebuie să faceți în continuare.

 

Fecioara
Luna in Balanta și Scorpion evidențiază afacerile și bunurile materiale, precum și cunoștințele și învățarea in horoscopul personal. De ce să nu urmati poate un curs de investiții online în acest weekend?

Aveți grijă de modul de economisire  și fiți proactivi în ceea ce privește îmbunătățirea finanțelor din acest an.

Soarele care ajunge in Fecioara face din acest weekend un moment ideal pentru a-ți stabili noi obiective și a-ți împlini visurile. O convorbire cu un prieten vă poate ajuta să vă lamuriti cateva intrebari pentru o prosperitate mai mare.

 

Balanta
Luna in zodia ta domina horoscopul Balantelor in acest week-end și strălucești sub acest tranzit, așa că bucura-te de lumina reflectoarelor și arata-te in cea mai frumoasa lumina. Ai sansele de partea ta deci fii castigator. Pe măsură ce Luna se deplasează în Scorpion, iar Soarele în Fecioară, finanțele și banii preiau conducerea și vei dori să te concentrezi pe treburile materiale.

Banii nu sunt totul, dar la fel ca mâncarea, ai nevoie de bani pentru a supraviețui, așa că apuca-te de munca si asigură-te că totul merge așa cum trebuie. O discutie cu partenerul sau copii vă poate ajuta sa luati o decizie importantă.

 

Scorpion
Luna in Balanță și Scorpion din acest weekend îți luminează stima de sine și zona subconștientă, așa că acordă atenție intuiției și sentimentelor tale intuitive. Vei sti ce drum sa alegi si ce semnificatie sa dai fiecarei actiuni.

Soarele intrat in Fecioara  îți activează obiectivele, visele și dorințele pe termen lung, iar Universul te sprijină să mergi pentru propriul tău drum personal. O carte interesanta iti  aduce solutia, vei afla dacă te indrepti în direcția corectă sau dacă trebuie sa faci un viraj.

 

Sagetator
Luna in Balanță și Scorpion în acest weekend evidențiază visele, viziunile, obiectivele și dorințele pe termen lung, iar Soarele Fecioarei strălucește în  zona legata de carieră, realizare și succes. Și există pentru Sagetatori anumite planete care activează zona legata de bani.

Veti primi sprijinul de care aveți nevoie de la Univers pentru a va examina finantele și pentru a vedea dacă totul se desfășoară așa cum doriți sau dacă trebuie să faceți ajustări. O discutie cu un consultant financiar vă poate ajuta să determinați cum să procedați sau dacă trebuie să gasiti alta solutie.

 

Capricorn
Luna in Balanță și Scorpion luminează vise, dorințe și anumite planuri pe termen lung, stimuleaza  cariera , realizarile si invatatura  în acest weekend. Soarele se mută în Fecioară și activează zona legata de prieteni și expansiunea spirituala.

Există cursuri, module educationale sau o instruire suplimentară de care ai nevoie pentru a-ți realiza visele? Există pași pe care trebuie să îi faci pentru a obține succesul pe care il doresti?  Dacă da, acum este momentul să inveti si sa progresezi.  O discutie cu un consilier in carieră te poate ajuta să planifici ce pasi ai de urmat

 

Vărsător
Luna in Balanță și Scorpion evidențiază zona legata de iubire, de familie si prieteni apropiati în horoscopul din acest weekend. Este un moment ideal pentru a examina modul în care se desfășoară obiectivele de viață, relatia cu cei din jur, cu persoana iubita sau cu familia.

Soarele se mută în Fecioară, activând zona legata de relatii, așa că dacă ai nevoie de o mână de ajutor pentru a-ti urma visele tale, acum este momentul să o ceri. O discutie in familie sau cu prietenii vă poate ajuta să decideți cum să procedați și dacă sunteți pe calea cea bună.

 

Pesti
Luna in Balanță și Scorpion evidențiază resurse comune, învățare superioară și extindere în horoscopul tău în acest weekend, oferindu-ți ocazia să iei în considerare continuarea educației tale, formala sau informala, și să atingi nivelul profesional dorit.

Soarele in Fecioara activează parteneriatul, oferindu-ti șansa de a te concentra pe relații importante și de a rezolva orice dificultăți pe care le poti avea. Dacă sunteți singuri, există șanse mari ca acest tranzit să vă aducă un partener. Dacă sunteți in relatie cu cineva, vă puteți aprofunda conexiunea. O discutie cu un prieten apropriat te poate susține în timp ce explorezi parteneriatul în viața ta.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 9 martie 2021

O să fie un tumult sufletesc pe care o să vrem să-l descărcăm, şi poate ...