Horoscopul de Weekend 18-20 Decembrie 2020

Pe parcursul acestui weekend, Luna trece din semnul zodiacal al Vărsătorului, din ziua de vineri, în cel al Peștilor, în zilele de sâmbătă și duminică.

Vineri, influența lunară a Vărsătorului ne motivează să terminăm cu bine ultimele finisări pe care le avem de făcut pe plan profesional și să ne ocupăm de acele lucruri din viața noastră care nu mai suportă amânare.

Luna în Pești de sâmbătă și duminică ne introduce într-o atmosferă de poveste. Ne bucurăm de propria noastră persoană prin activități reconfortante și relaxante și ne acordăm intimitatea necesară, ca mai apoi să profităm de căldura interacțiunilor cu cei dragi.

 

Berbec
Sunteți sufletul petrecerii cum s-ar spune, mai ales vineri noapte în prezența energiei generate de Luna în Vărsător asupra planetei voastre guvernatoare, Marte. Evitați să exagerați totuși, pentru că și restul zilelor de weekend vă așteaptă!

Sâmbătă și duminică intensitatea lucrurilor se mai diminuează. Luna în Pești vă activează a XII-a casă a viselor, viziunilor și a evenimentelor spirituale. Dacă ați avut în ultima perioadă activități care cereau o definitivare cât mai rapidă, acum e momentul în care veți reuși să le încheiați cu succes.

 

Taur
Ocupați-vă cu grijă de responsabilitățile profesionale vineri, deoarece Luna în Vărsător vă luminează a X-a casă. Veți avea mai apoi un timp binemeritat alocat relaxării și distracției în cele două zile de weekend.

Sâmbătă și duminică, Luna în Pești vă activează a XI-a casă, cea a prieteniei și a conexiunilor sociale. Luna influențează planeta voastră guvernatoare, Venus și vă amplifică aptitudinile artistice deja existente, precum și creativitatea. Probabil discuțiile superficiale nu vă atrag cu nimic, dar conversațiile profunde cu siguranță!

 

Gemeni
Celebrarea sărbătorilor, precum și implementarea atmosferei tipice acestei perioade, vă descrie acest weekend. Vineri, Luna în Vărsător se află la voi în casa a IX-a , cea a expansiunii, a unei perspective de ansamblu și a aventurii. Dacă nu aveți ceva planificat pentru această seară, puteți la fel de bine să ieșiți și să vă bucurați de micile plăceri, mai ales că decorațiunile de Crăciun au un efect minunat asupra stării generale.

Luna în Pești de sâmbătă și duminică vă amplifică succesul din activități, prin urmare dacă încă mai aveți ceva de pregătit, abordați situația cu toată încrederea.

 

Rac
Luna în Vărsător vă activează segmentul intimității din harta voastră, iar pasiunea înflorește sâmbătă și duminică. Există o mare șansă ca sărbătorile organizate de voi să aibă acel ceva în plus care face atmosfera mai specială.

Sâmbătă și duminică, Luna în Pești se armonizează cu energia Racului și vă iluminează a IX-a casă, cea a aventurii și a noilor orizonturi. Până și petrecerea timpului acasă vă va aduce distracție și împlinire.

 

Leu
Dacă ați așteptat până acum să purtați o discuție importantă, vineri este ziua perfectă pentru acest lucru. Luna în Vărsător în casa a VII-a a relațiilor se alătură conjuncției Soare/Mercur și vă generează claritate în comunicare. Tot ceea ce e nevoie să faceți este să deschideți subiectul.

Sâmbătă și duminică, Luna în Pești vă influențează casa a VIII-a, cea a intimității și a conexiunii profunde. După ce rezolvași tot ceea ce aveți în program în ziua de vineri, sunteți liberi să profitați la maxim de magia acestui tranzit, inclusiv a ceea ce aduce conjuncția cu Neptun.

 

Fecioară
Vineri, Luna în Vărsător vă iluminează sectorul angajamentelor din harta voastră, iar conjuncția Soare/Mercur aduce claritate și o comunicare excelentă. Ocupați-vă cu grijă de lucrurile de la locul de muncă pentru a vă putea relaxa cum se cuvine în restul weekend-ului.

Sâmbătă, Luna în Pești vă activează a VII-a casă, cea a relațiilor, iar duminică energia conjuncției cu Neptun creează o atmosferă magică. Vă axați mai mult pe partea practică a lucrurilor, dar există șansa de a vă lăsați cuprinși de acest val astrologic romantic.

 

Balanță
Vineri, creativitatea și voia bună sunt evidențiate de Luna în Vărsător din a IV-a casă. Dacă aveți planuri de vacanță sau proiecte stabilite vineri, sunteți aliniați perfect cu Universul!

Sâmbătă și duminică, Luna în Pești în a VI-a casă la voi vă oferă energie pozitivă pe planul sănătății și al îngrijirii de sine. Acesta este un tranzit care vă aduce relaxare și vă ajută să eliminați stresul acumulat din ultima perioadă.

 

Scorpion
Vineri, Luna în Vărsător aflându-se în casa a IV-a, vă bucurați de confortul locuinței. Treburile distractive prin casă precum și o masă fastuoasă sau un maraton de filme sunt principalele voastre plăceri. Poate faceți curățenie, organizați lucrurile și decorați casa.

Sâmbătă și duminică, Luna în Pești vă oferă creativitate și vă dezlănțuie pasiunile. Este timpul perfect pentru a vă ocupa de împachetarea cadourilor, dacă n-ați făcut-o deja. În caz contrar, vă bucurați de activități creative.

 

Săgetător
Vineri, curiozitatea voastră naturală și dorința de a explora și de a învăța este amplificată de Luna în Vărsător din casa a III-a a cunoașterii și comunicării. Această energie este dublată de conjuncția Soare/Mercur .

Sâmbătă și duminică, vă axați mai mult pe casă și familie, Luna în Pești aflându-se în casa a IV-a. Este o oportunitate ideală de a vă asigura că pregătirile pentru sărbători sunt puse la punct și de a mai finisa anumite lucruri prin locuință.

 

Capricorn
Vineri, Luna în Vărsător vă influențează domeniul financiar. Dacă aveți nevoie să discutați cu un consilier pentru a vă preocupa de o chestiune care necesită o abordare logică, practică și cu o viziune clară, aceasta este ziua potrivită.

Sâmbătă și duminică, Luna ajunge în Pești și vă activează casa a III-a, cea a educației și a comunicării. Probabil vă va face plăcere în aceste zile să vă preocupați de socializarea cu ceilalți, mai ales dacă sunt persoane care așteaptă un apel de la voi.

 

Vărsător
Vineri, Luna strălucește în Vărsător și vă activează prima casă, cea a sinelui. Influența planetei Marte vă oferă încredere, o atitudine deschisă și o energie nemaipomenită. Este momentul oportun de a pune la punct lista de cumpărături sau de a rezolva anumite chestiuni care necesită o definitivare cât mai rapidă.

Sâmbătă și duminică, Luna în Pești vă aduce mai aproape de oamenii și lucrurile care contează cel mai mult pentru voi. E posibil să vă simțiți într-un mod neașteptat de sentimentali, iar în loc să reprimați aceste emoții, lăsați-le să circule de bunăvoie. Lăsați-i pe cei dragi să știe cât de mult îi apreciați.

 

Pești
Acest sfârșit de săptămână este ca rupt din rai pentru voi. Luna în Vărsător vă activează a XII-a casă vineri, cea a viziunilor, viselor și a spiritualității.

Sâmbătă și duminică, Luna în Pești vă activează prima casă, cea a încrederii în sine și a modului în care pășiți în viață, sau în cazul vostru, cum înotați. Conjuncția cu planeta voastră guvernatoare, Neptun, vă dezvoltă și vă întărește compasiunea, creativitatea, imaginația și spiritualitatea.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...