Horoscopul de Weekend 13-15 Noiembrie 2020

Luna Noua încurajează inițiativa si ideile creatoare, iar mulți nativi se ocupa de planuri de viitor. Optimismul si curajul fac ca visele sa devina realitate.

 

Berbec

Luna Nouă îți activează cea de-a opta casă a horoscopului, ce tine de intimitate și resurse comune în acest weekend și, împreună cu Mercur, vineri, ai ocazia ideală pentru discuții cu privire la proiectele și planurile tale comune.

Sâmbătă, Soarele și Luna sunt în conjuncție și exista un sextil de planete in Capricorn în casa a zecea, a succesului și realizării. Aduceți-vă dorințele, obiectivele și dorințele din tărâmul inconștient în lumina conștientă a existentei și permiteți energiei puternice din acest weekend să le aducă la viață..

 

Taur

Luna Nouă îți activează cea de-a șaptea casă a horoscopului, de parteneriat și relații angajate, iar împreună cu Mercur, acesta este momentul ideal pentru a purta discuții importante și profunde cu partenerul de cuplu.

Sâmbătă, Soarele și Luna Nouă  in Scorpion sunt conjuncte și in sextil cu gruparea de plantele din Capricorn acționează asupra dorințelor, obiectivelor și dorințelor voastre. Conectați-vă mai strâns cu intuiția iar energia puternică din acest weekend vă va aduce șanse nesperate. Nu va temeți sa va urmați visele, acum e momentul sa le realizați.

 

Gemeni

Luna Nouă îți activează a șasea casă – a sănătății . Odată cu legătura cu Mercur de vineri, puteți să vă acordați mai mult timp îngrijirii personale și să examinați care obiceiuri și rutine va îmbunătățesc viața și care nu.

Sâmbătă, Soarele și Luna sunt conjuncte și exista un sextil de planete din casa a opta, creând o configurație perfectă pentru transformare. Concentrați-vă asupra obiectivelor legate de igiena si sănătate și permiteți energiei puternice din acest weekend să vă ajute să implementați schimbările pe care trebuie să le faceți. Poate încercați un tratament cosmetic acasă sau va răsfățați cu săruri de baie si masaje.

 

Rac

Luna Nouă îți activează cea de-a cincea casă a horoscopului, stimulând creativitate, iubire și pasiune și, odată cu conjuncția cu Mercur, vineri, ai ocazia de a iniția proiecte și de a te conecta și de a comunica cu oamenii pe care îi iubești.

Sâmbătă, Soarele și Luna sunt conjuncte și exista un sextil cu o grupare de planete, din a șaptea casă de parteneriat. Concentrați-vă pe dorințele, obiectivele și scopurile in relația sentimentala. Este un moment potrivit și pentru proiectele voastre creative și e bine sa permiteți ca energia puternică din acest weekend să le ducă la bun sfârșit.

 

Leu

Luna Nouă îți activează a patra casă, care influențează relația din casă și familie, iar odată cu legătura cu Mercur, vineri, ai ocazia ideală de a aborda problemele casnice și proiectele de reparații la domiciliu, alături de familie. Sâmbătă, Soarele și Luna sunt conjuncte și sextilul cu gruparea de planete din Capricorn influențează a șasea casă, care aduce îngrijire și bunăstare. Concentrați-vă pe lucrurile pe care doriți să le realizați în jurul casei și în ceea ce privește sănătatea și permiteți energiei puternice din acest weekend să-i ajute să va ajute. Puteți sa va bazați pe persoana iubita, va este de folos.

 

Fecioara

Luna Nouă îți activează a treia casă, care tine de cunoaștere și comunicare, iar odată cu legătura cu Mercur vineri, ai o perioada ideala pentru a te înscrie la orice cursuri sau studii care te entuziasmează.

Sâmbătă, Soarele și Luna sunt conjuncte și sextilul cu gruparea de planete din casa a cincea va stimulează  creativitatea și bucuria. Concentrați-vă asupra lucrurilor pe care doriți să le realizati și permiteți energiei puternice din acest weekend să vă alimenteze cu pasiunea de care aveți nevoie pentru a pune planurile in aplicare. O discuție sincera cu un prieten, poate ajuta să luați decizii înțelepte.

 

Balanța

Luna Nouă îți activează a doua casă a horoscopului, care guvernează relația cu banii, valorile de bază și afaceri materiale. Odată cu legătura cu Mercur vineri, aveți ocazia ideală de a regândi bugetul, de a va sfătui cu persoana draga despre viitor, pentru a obține prosperitatea și succesul material.

Sâmbătă, Soarele și Luna sunt conjuncte și exista un stellium de planete in casa a patra, a casei și familiei. Concentrați-vă asupra obiectivelor din căminul vostru și permiteți energiei puternice din acest sfârșit de săptămână să le aducă la bun sfârșit. Persoana iubita va poate ajuta pentru a va îmbunătăți starea de spirit.

 

Scorpion

Luna Nouă îți activează prima casă, legata de eul interior, stimă de sine și încredere și, odată cu legătura cu Mercur vineri, ai ocazia ideală de a defini mai bine modul în care te simți cu adevărat fericit.

Sâmbătă, Soarele și Luna sunt conjuncte și sextilul de planetelor ajunge in a treia casă a horoscopului, care tine de comunicare și învățare. Concentrați-vă asupra obiectivelor și telurilor pe care doriți să le atingeți și permiteți energiei puternice din acest weekend să vă ajute să le puneți in practica. Un consilier de cariera vă poate ajuta să explorați posibilitățile de dezvoltare, pe măsură ce avansați in viitor.

 

Săgetător

Luna Nouă îți activează cea de-a 12-a casă a horoscopului, legata de vise și viziuni, iar odată cu legătura cu Mercur vineri, aventurile tale vor fi memorabile! Sâmbătă, Soarele și Luna sunt conjuncte și sextilul cu  stelliumul planetelor din casa a 2-a va influenta relația cu banii, valorile si finanțele.

Concentrați-vă asupra a ceea ce contează cel mai mult pentru voi, permiteți conștiinței voastre să scoată la iveala ce va doriti mai mult, iar energia puternică din acest weekend va ajuta sa va realizați dorintele. O analiză a viselor te poate ajuta să înțelegi mesajul pe care visele tale încearcă să il dezvăluie.

 

Capricorn

Luna Nouă îți activează cea de-a unsprezecea casă a horoscopului, legata de prietenie și adunări sociale și, odată cu conjuncția cu Mercur, vineri, nu există un moment mai bun pentru a te distra și a te bucura de veselia grupului de prieteni.

Sâmbătă, Soarele și luna sunt conjuncte și sextilul grupului de planete din prima ta casă, care tine de ego si stimă de sine te vor face mai înțelept si hotărât. Concentrează-te asupra obiectivelor și viselor pe termen lung și lasă energia puternica din acest weekend să te ajute sa iti realizezi planurile.

 

Vărsător

Luna Nouă îți activează cea de-a zecea casă care tine de carieră și realizarea profesionala, iar odată cu legătura cu Mercur vineri, ai ocazia ideală de a-ți examina  cariera si de a te asigura că lucrurile sunt pe drumul cel bun.

Sâmbătă, Soarele și Luna sunt conjuncte iar sextilul grupării de planete din Capricorn în casa a 12-a aduce in atenție toate dorințele subconștiente. Dacă aveți temeri abordați-le cu curaj, apoi concentrați-vă asupra obiectivelor voastre și permiteți energiei puternice din acest weekend să va ajute, sunteti aproape de realizarea dorințelor. O analiza sincera despre carieră te poate duce spre o poziție noua sau o avansare in viitor.

 

Pesti

Luna Nouă îți activează a noua casă a horoscopului, care tine de aventură și explorare superioară, iar odată cu legătura cu Mercur vineri, ai șansa să-ți extinzi cercetările pentru a explora oportunități și interese educaționale. Sâmbătă, Soarele și Luna sunt conjuncte și sextilul grupării de  planete din Capricorn va influenta casa unsprezecea, legata de prieteni, comunicare si afaceri umanitare.

Concentrați-vă asupra modurilor în care doriți să faceți din lume un loc mai bun și permiteți energiei puternice din acest weekend să vă ajute să ii sprijiniți mai bine pe ceilalți. Veți fi fericit atunci când veți aduce altora mulțumire si satisfacții.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...