Horoscopul de Weekend 12-14 Februarie 2021 – Zile care ne aduc împlinirea sufletească

Weekend-ul acesta este plin de iubire deoarece Luna în Pești ne încântă cu influența ei în zilele de vineri și sâmbătă.

Conjuncțiile Jupiter-Mercur și Jupiter-Venus, care au loc pe tot parcursul weekend-ului, amplifică energia romantică și oferă fluiditate modului în care ne exprimăm sentimentele. Vom observa cum ne va fi ușor să construim cadrul excelent pentru a conversa, a petrece timp de calitate cu cei dragi și a ne relaxa.

Luna în Berbec din ziua de duminică menține abundența creată în zilele precedente, ceea ce face din acest weekend o oportunitate minunată de a atinge un nivel extraordinar de împlinire și fericire.

 

Berbec
Vineri și sâmbătă, Luna în Pești în sextil cu planeta voastră guvernatoare, Marte, vă umple de energie și vă activează casa a XII-a, a viselor, spiritualității și expansiunii conștiinței. Conjuncția dintre Neptun și Ceres vă determină să fiți mult mai sensibili și drăgăstoși decât în mod normal, ceea ce vă apropie mai mult de persoanele dragi.

Conjuncția dintre Venus și Mercur vă asigură o comunicare excelentă, mai ales pe planul romantic, iar modul în care vă exprimați sentimentele este autentic.

Duminică, Luna în Berbec vă activează prima casă, cea a individualității, și este o perioadă excelentă de a vă îngriji de propriile dorințe și nevoi, dar și de a vă conecta cu persoanele dragi pentru a petrece un timp de calitate împreună.

 

Taur
Planeta voastră guvernatoare, Venus, vă oferă o influență cât se poate de benefică în acest weekend. Veți fi un magnet pentru ceilalți, compania voastră va fi dorită de multe persoane.

Vineri și sâmbătă, Luna în Pești în conjuncție cu Neptun vă activează a XI-a casă, cea a prieteniei, prin urmare este o oportunitate excelentă de a vă conecta cu cei dragi și de a le arăta cât de mult înseamnă aceștia pentru voi.

Conjuncția dintre Lună și Ceres vă intensifică latura voastră umanitară. Chiar dacă nu puteți salva întreaga lume, micile gesturi pline de iubire aduc împlinire celorlalți și reprezintă un exemplu demn de urmat.

Duminică, Luna în Berbec vă activează casa a II-a, cea a sectorului financiar și al valorilor și poate veți fi interesați să folosiți resursele materiale pe care le aveți pentru a pune în practică un scenariu care să vă ofere împlinire sufletească.

 

Gemeni
Planeta voastră guvernatoare, Mercur, este în conjuncție cu Venus, iar voi sunteți la capacitatea voastră maximă de a oferi iubire, comunicare profundă și intelectuală. Din acest motiv, sunteți cât se poate de atrăgători pentru ceilalți.

Vineri și sâmbătă, Luna în Pești vă activează casa a X-a, cea a statusului social. Cu toții vor să petreacă timp alături de voi deoarece oferiți o atmosferă distractivă și o stare de bine, prin urmare profitați de viața voastră socială acum. Dacă sunteți într-o relație, este momentul oportun de  a crea niște clipe speciale cu persoana iubită.

Duminică, Luna în Berbec vă activează casa a XI-a, cea a prieteniei, ceea ce înseamnă că este o perioadă plină de armonie și interacțiune pentru voi, iar planurile începute de vineri se vor întinde până la finalul weekend-ului .

 

Rac
Vineri și sâmbătă, Luna în Pești în conjuncție cu Neptun și Ceres vă intensifică sensibilitatea, vă umple inima de gentilețe și vă determină să fiți un sprijin pentru ceilalți.

Venus în conjuncție cu Mercur în a VIII-a casă a voastră, cea a sectorului privat, alături de conjuncția dintre Venus și Jupiter, vă dezvoltă capacitatea de a vă conecta profund cu persoana iubită și de a avea o comunicare favorabilă.

Duminică, Luna în Berbec vă activează a X-a casă, cea a statusului social și este o perioadă oportună de a vă conecta cu persoanele importante din viața voastră pentru a petrece timp de calitate împreună.

 

Leu
Conjuncțiile Venus-Jupiter și Venus-Mercur vă activează casa a VII-a, cea a parteneriatului și este o oportunitate excelentă de a vă dezvolta relațiile sau de a strânge anumite legături. Este, de asemenea, o perioadă favorabilă pentru a petrece clipe minunate cu persoana iubită. Sunteți plini de încredere și știți exact ceea ce vă doriți.

Vineri și sâmbătă, Luna în Pești în conjuncție cu Neptun și Ceres vă activează romantismul, intimitatea și dorința de a iubi și de a avea grijă de nevoile celor dragi.

Duminică, Luna în Berbec vă activează casa a IX-a, cea a filosofiei și expansiunii cunoașterii și este o perioadă excelentă de a avea conversații bazate pe un schimb interesant de informații, poate că acest lucru va aprofunda o conexiune specială.

 

Fecioară
Planeta voastră guvernatoare, Mercur, este în conjuncție cu Jupiter și vă oferă acel impuls de care aveți nevoie pentru a vă alinia cuvintele cu sentimentele.

Vineri și sâmbătă, Luna în Pești în conjuncție cu Neptun și Ceres în casa a VII-a a voastră, cea a parteneriatului, vă aprinde dorința de a iubi intens și de a fi sprijin celor dragi. Sunteți mult mai confortabili în acțiunile prin care vă arătați dragostea decât prin punerea în cuvinte a sentimentelor voastre. Ceea ce este important e faptul că ceilalți cu siguranță vor fi receptivi la mesajul vostru.

Duminică, Luna în Berbec vă activează sectorul intim/privat, ceea ce înseamnă că este timpul de a vă axa mai mult pe propria persoană, pe dorințele și nevoile voastre, iar dacă sunteți într-o relație este benefic să petreceți timp de calitate cu persoana iubită pentru a vă consolida legătura dintre voi.

 

Balanță
Planeta voastră guvernatoare, Venus, este în conjuncție cu Mercur și Jupiter în acest weekend. Modul în care comunicați debordează magnetism și vă înflorește frumusețea. Sunteți romantici din fire, dar acum romantismul vostru este amplificat, iar acest lucru vă oferă oportunitatea de a vă exprima cele mai profunde sentimente într-o manieră de neuitat.

Casa a V-a, cea a creativității, este intens influențată, prin urmare dacă doriți să oferiți cuiva un cadou special, aveți toate resursele de a crea ceva unic.

Vineri și sâmbătă, Luna în Pești vă activează a VI-a casă, cea a sănătății și stilului de viață, prin urmare este o perioadă excelentă de a vă preocupa de organizarea timpului în așa fel încât să vă atingeți toate obiectivele din aceste zile.

Duminică, Luna în Berbec vă activează casa a VII-a, cea a parteneriatelor, ceea ce vă oferă oportunitatea de a strânge legăturile cu persoanele dragi din viața voastră și de a petrece timp de calitate alături de acestea.

 

Scorpion
Vineri și sâmbătă, Luna în Pești în conjuncție cu Neptun și Ceres vă amplifică capacitatea de aprofundare a anumitor idei, perspective, percepții. Aveți abilitatea de a observa ceea ce are nevoie o persoană pentru a se simți iubită. Deși poate nu sunteți total confortabili cu a vă exprima sentimentele cât se poate de intens, poate că acum ar fi o idee bună să faceți acest lucru. Creativitatea voastră este intensificată de influența Lunii.

Duminică, Luna în Berbec vă activează a VI-a casă, cea a statusului social și este o perioadă benefică de a interacționa cu ceilalți pentru a vă exprima ideile și viziunile, lucru care duce la consolidarea relațiilor pe care le aveți și descoperirea unor noi oportunități.

 

Săgetător
Planeta voastră guvernatoare, Jupiter, este în conjuncție cu Mercur și Venus, iar voi sunteți la capacitate maximă în acest weekend! Vă este extrem de ușor să vă exprimați sentimentele într-un mod cât mai fluid și romantic. Pasiunea și tandrețea voastră vă oferă o aură atrăgătoare.

Poate că nu sunteți întotdeauna confortabili să vă exprimați sentimentele atât de profund, însă în acest weekend veți fi plăcut surprinși de modul în care vor evolua lucrurile în urma declarațiilor voastre. Cu siguranță că puteți rămâne la clasica tactică de a vă demonstra iubirea prin fapte, ceea ce este, de asemenea, minunat.

Vineri și sâmbătă, Luna în Pești vă activează a IV-a casă, cea a familiei și vă îndeamnă să vă relaxați în confortul casei alături de cei dragi și să vă eliberați mintea de orice presiune.

Duminică, Luna în Berbec vă activează a a V-a casă, cea a creativității și distracției și este o oportunitate excelentă de a vă demonstra aptitudinile în crearea unei atmosfere minunate alături de cei dragi.

 

Capricorn
Este momentul să vă deschideți inima în acest weekend și să vă conectați cu cele mai profunde dorințe și sentimente ale voastre.

Vineri și sâmbătă,  Luna în Pești în conjuncție cu Neptun și Ceres vă trezește dorința de romantism. Conjuncțiile Mercur-Jupiter și Venus-Jupiter vă ajută să realizați ceea ce este cel mai important și de preț pentru voi, incluzând persoana iubită și/sau alte relații semnificative. Lăsați ca persoanele esențiale din viața voastră șă știe ceea ce semnifică pentru voi.

Duminică, Luna în Berbec vă activează casa a IV-a, cea a familiei, motiv pentru care aveți de partea voastră energiile astrale favorabile de a petrece timp de calitate cu cei apropiați și de a vă bucura de căldura sufletească de pe urma acestor activități. Confortul casei vă aduce cea mai mare plăcere.

 

Vărsător
Multitudinea de planete din semnul vostru zodiacal vă îndeamnă să realizați cât de important este să aveți grijă de voi, de dorințele și nevoile inimii voastre. Atunci când vă iubiți pe voi înșivă necondiționat creați un fundament corespunzător în relațiile cu ceilalți.

Vineri și sâmbătă, Luna în Pești în conjuncție cu Neptun și Ceres în casa a II-a vă ajută să redescoperiți ceea ce este cel mai important pentru voi în această viață, iar conjuncția dintre Mercur și Jupiter vă oferă o fluiditate în comunicare, ceea ce înseamnă că vă este mult mai ușor să vă exprimați sentimentele.

Duminică, Luna în Berbec vă activează casa a III-a, cea a comunicării și cunoașterii, iar acest lucru vă oferă o energie debordantă de a interacționa cu ceilalți și de a descoperi informații valoroase. Poate că veți avea o conversație semnificativă cu o persoană specială.

 

Pești
Voi sunteți conectați cu energia dragostei mai tot timpul, dar Luna în semnul vostru zodiacal, vineri și sâmbătă, amplifică acest aspect, iar conjuncția cu Ceres și Neptun, planeta voastră guvernatoare, vă deschide inima spre noi experiențe romantice.

Conjuncțiile  Mercur-Jupiter și Venus-Jupiter vă oferă oportunitatea de a vă exprima sentimentele într-un mod inedit, prin urmare profitați de această ocazie și lăsați ca persoanele importante din viața voastră să știe cât de mult le iubiți.

Duminică, Luna în Berbec vă activează a XII-a casă, cea a spiritualității, viselor și expansiunii conștiinței, iar acest lucru vă oferă o atmosferă plină de armonie, desprinsă din basme, iar dacă sunteți receptivi la semnalele pe care vi le oferă Universul prin tot felul de coincidențe sau simboluri, veți avea revelații intense.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 1 martie 2021

O zi a noilor începuturi. Să păşim cu dreptul în prima zi a primăverii şi ...