Horoscopul de Weekend 11-13 Decembrie 2020

Pe parcursul acestui weekend, Luna parcurge semnul zodiacal al Scorpionului în primele două zile, urmând ca duminică să ajungă în Săgetător.

Luna în Scorpion scoate la suprafață anumite mistere și ne intensifică emoțiile. Acordăm o importanță mai mare propriei persoane și poate exista o recunoaștere a celor mai adânci dorințe. Duminică, Luna în Săgetător ne oferă armonie, relaxare, ocazia de a ne bucura cum se cuvine de familie și prieteni și va exista o comunicare generală mai bună.

 

Berbec
Luna în Scorpion scoate la iveală anumite mistere, secrete și veți descoperi noi resurse în zilele de vineri și sâmbătă. S-ar putea ca socializarea și comunicarea să fie mai dificilă în aceste două zile și să lase loc de neînțelegeri, motiv pentru care este recomandat să păstrați pentru ziua de duminică orice clarificări aveți de făcut sau dacă este un subiect care se lasă cu o decizie importantă de dezbătut.

Duminică este ziua în care comunicarea decurge mai bine și sunt șanse mai mari să ajungeți la o înțelegere. Luna ajunge în Săgetător și se creează o armonie cu energia Berbecului. S-ar putea chiar să simțiți cum vinde ia o piatră de pe inimă. Posibil să vă interesați de o metodă de a gestiona mai bine banii pe care îi aveți.

 

Taur
Vineri și sâmbătă Luna în Scorpion vă influențează casa a VII-a, cea a a parteneriatului. În ziua de vineri lucrurile decurg destul de simplu. S-ar putea ca opoziția dintre Lună și Saturn să presare niște motive de dispută.

Sâmbătă, Venus, care este planeta guvernatoare a Taurului, preia controlul. Conjuncția dintre Lună și Venus face posibilă o deschidere și amplificare a romantismului. Duminică, planul sentimental are parte de mai multă atenție și există o conexiune mai profundă cu persoanele de interes romantic. Luna în Săgetător oferă avantaje planurilor de viitor pe care le veți face acum cu persoana iubită.

 

Gemeni
Vineri și sâmbătă Luna în Scorpion vă influențează casa a VI-a, cea a sănătății și a muncii, prin urmare interesul general este bazat pe aceste planuri ale vieții. Veți fi mai sinceri față de propria persoană pentru că Scorpionul nu lasă loc de falsitate. V-ar fi benefic să vă înfruntați propriile temeri, iar dacă simțiți că e o povară prea mare pentru voi puteți contacta un specialist.

Duminică, Luna în Săgetător se reunește cu Mercur și Soarele pentru a vă ilumina casa a VII-a, a parteneriatului. E bine să vă faceți timp pentru cei dragi și cu partenerul de cuplu pentru a vă relaxa și a vă distra.

 

Rac
Deși Luna este în armonie cu energia zodiei voastre, opoziția lui Saturn s-ar putea să vă dea bătăi de cap. Sensibilitatea voastră atinge cote maxime în acest moment. Dacă aveți nevoie de o retragere sau mai mult timp în care să fiți singuri și să vă reîncărcați bateriile, nu ezitați să o faceți.

Ziua de Sâmbătă va readuce armonia la un anumit nivel prin energia calmantă și plăcută a planetei Venus.

Duminică e posibil să aveți cel puțin gânduri mai multe legate de muncă pentru că energia Lunii în Săgetător vă activează casa a VI-a. Abordarea acestei chestiuni este în totala voastră gestiune, dacă simțiți nevoia de mai multă relaxare amintiți-vă că meritați să aveți timp liber.

 

Leu
Luna în Scorpion de vineri și sâmbătă vă oferă o energie mai calmantă în general. S-ar putea să nu vreți să faceți altceva decât să vă relaxați în confortul casei fără prea multe bătăi de cap. Dacă aveți planuri și idei de pus în practică, concentrarea pe energia voastră de foc tipică vă ajută să duceți la capăt ceea ce vă doriți și să vă luați revanșa de timp pentru voi imediat ce terminați.

Din fericire, duminică se creează o energie pozitivă datorită Lunii în Săgetător care vibrează armonios cu zodia voastră și aveți un impuls benefic de creativitate.

 

Fecioară
Vineri și sâmbătă beneficiați de influența Lunii în Scorpion și vi se activează casa a III-a, cea a comunicării și a educației. Faceți acel pas pe care vi-l doriți legat de un anumit curs și actualizați-vă în mediul online.

Duminică, Luna intră Săgetător, iar atenția voastră este către casa a IV-a, cea a familiei, motiv pentru care s-ar putea să vă bucurați de decorarea casei pentru sărbători sau poate mai există niște treburi de pus la punct.

 

Balanță
Luna în Scorpion vă influențează benefic sectorul financiar. Acest tranzit are loc pe parcursul a două zile, vineri și sâmbătă, prin urmare ocupați-vă de buget și vedeți exact care e cel mai bun mod de a planifica finanțele. Oferiți-vă apreciere și recunoaștere pentru modul benefic în care abordați lucrurile și care vă aduce succes și rezultate bune, mai ales dacă știți și cum să vă comportați în situații de stres în așa fel încât să nu fiți foarte afectați.

Duminică, Luna în Săgetător vă activează casa comunicării. Dacă există persoane care așteaptă răspunsul vostru legat de ceva sau pur și simplu sunt niște subiecte care cer atenția voastră, aceasta este ziua în care cel mai probabil veți lua atitudine în acest sens.

 

Scorpion
Vineri și sâmbătă, Luna în Scorpion vă propulsează în elementul vostru, mai ales că este vorba de casa I, cea a încrederii și stimei de sine. Luați atitudine și acționați legat de lucrurile pe care vi le doriți, mai ales vineri când Venus, planeta frumuseții, întră în conjuncție cu Luna. Sunteți irezistibili în această perioadă, lăsați lumea să vadă asta! Ceilalți se vor bucura de prezența voastră.

Duminică, Luna în Săgetător vă activează casa a II-a, cea a finanțelor, prin urmare aceasta este ziua cea mai benefică pentru a vă evolua facturile și bugetul.

 

Săgetător
Vineri și sâmbătă, Luna în Scorpion vă influențează starea de spirit și vă oferă o atmosferă mistică, visătoare. Deși e posibil să fiți mai mult filosofici decât mistici, este plăcut să explorați și alte tărâmuri de gândire. V-ar fi benefic să evitați comportamentul adictiv și orice substanță care poate provoca dependență. Dacă vreți să atingeți o anumită stare de spirit, cel mai sănătos mod de a o accesa este prin meditație.

Duminică este ziua care vă oferă cea mai multă fericire, sunteți plini de poftă de viață mai ales datorită Lunii care intră în Săgetător. Împărțiți bucuria și cu ceilalți pentru că este nevoie de această energie în lume.

 

Capricorn
Vineri și sâmbătă, Luna în Scorpion se armonizează cu energia semnului vostru astrologic și vă aduce mai aproape de prieteni, poate veți participa și la niște activități umanitare împreună. Vă este benefic să petreceți timpul alături de cei dragi și posibil să le mai dați și o mână de ajutor, dacă e cazul. Un gest simplu, cu bunătate, poate transforma întreaga viață a unui om, este ceva magic care pare banal la prima vedere.

Duminică, Luna în Săgetător vă influențează viziunea și visele, poate v-ar plăcea după ce vă treziți să transpuneți într-un jurnal ceea ce ați visat și să reflectați pe parcursul zilei la semnificație.

 

Vărsător
Deși în mod normal în weekend aveți timp liber de la muncă, s-ar putea ca de data aceasta să mai fie ceva de rezolvat, dar din confortul casei. Luna în Scorpion vă activează casa a X-a, cea a carierei și este vis-a-vis de schimbătoarea Uranus în ziua de vineri. Neprevăzutul devine previzibil în acest tranzit. V-ar fi benefic să evitați dramele, complicațiile și să vă relaxați, să vă eliberați mintea și dacă există ceva de rezolvat puteți lăsa pe ziua de luni.

Duminică, luna în Săgetător se armonizează cu energia zodiei voastre și vă influențează a XI-a casă, ceea ce vă oferă un semnal de a petrece timpul cu prietenii și de a vă bucura de viață din plin.

 

Pești
Luna în Scorpion se aliniază cu energia zodiei voastre și chiar dacă tranzitul cu Uranus poate fi volatil, pentru voi segmentul emoțional funcționează într-un mod fluid și intuiția vă ajută să balansați sentimentele profunde. Sâmbătă, conjuncția cu Venus vă oferă creativitate și inspirație, poate descoperiți lucruri noi.

Duminică, Luna în Săgetător vă activează casa carierei. Poate veți vrea să verificați anumite sarcini de la job să vedeți dacă e totul pus la punct, apoi odată ce faceți asta, vă acordați mai mult timp de relaxare.

 

Sursa: ce-spun-astrele.ro

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...