Horoscopul de Weekend 1-3 Ianuarie 2021

Primul weekend din noul an ne întâmpină cu speranță și energie armonioasă. Influența Lunii în Leu din zilele de vineri și sâmbătă ne inspiră motivația și entuziasmul de a manifesta planurile de viitor pe care ni le dorim îndeplinite pe parcursul noului an.

Duminică, Luna în Fecioară ne oferă o vibrație puternică și benefică pentru ultimele finisări ale viziunii noastre asupra schimbărilor esențiale din rutină, sănătate și organizarea stilului de viață în general.

 

Berbec
Vineri și sâmbătă, Luna în Leu vă activează a V-a casă, cea a creativității și a pasiunii. Probabil veți face planuri de viitor și veți contura imaginea de ansamblu a dorințelor și aspirațiilor voastre, iar dacă alegeți să vă așterneți gândurile pe hârtie, asigurați-vă că veți găsi un loc în care să vizualizați constant ceea ce ați scris pentru a vă menține vie flacăra ambiției.

Duminică, Luna în Fecioară ridică la suprafață aspectele care țin de sănătate, obiceiuri și starea generală de bine, prin urmare este o zi perfectă pentru a vă implementa noua rutină a anului care tocmai va începe.

 

Taur
Vineri și sâmbătă, Luna în Leu luminează a IV-a casă a voastră, cea a familiei, motiv pentru care se creează o atmosferă plăcută și călduroasă care vă impulsionează să apreciați și să fiți recunoscători pentru persoanele dragi și confortul de care dispuneți.

Duminică, Luna în Fecioară vă activează a V-a casă, cea a creativității, iar trigonul planetei Uranus aduce o strălucire aparte asupra ideilor și proiectelor și veți avea succes în această arie.

 

Gemeni
Luna în Leu v activează a III-a casă vineri și sâmbătă, cea a comunicării și a cunoașterii. Este o perioadă favorabilă pentru a vă întâlni cu prietenii și familia și a purta conversații cu inima deschisă, lăsând loc armoniei să intre în viața voastră personală.

Luna în Fecioară de duminică vă activează casa familiei, iar trigonul planetei Uranus vă poate oferi mai multă energie pentru a vă ocupa de lucrurile din cadrul locuinței, poate veți aduce o notă artistică în decor.

 

Rac
Vineri și sâmbătă, Luna în Leu vă luminează a II-a casă, cea a valorilor personale și vă îndeamnă să explorați dorințele și principiile voastre cele mai profunde. Veți avea o perspectivă clară a modului în care vă veți organiza sectorul financiar în așa fel încât să se alinieze cu valorile voastre și se va crea armonie atât in interiorul vostru, dar și în jur.

Luna în Fecioară de duminică vă activează a III-a casă, cea a cuminicării și a cunoașterii, prin urmare este o perioadă benefică de a purta conversații pline de esență cu persoanele dragi.

 

Leu
Luna în Leu de vineri și sâmbătă vă activează prima voastră casă, cea a încrederii de sine și a identității personale, ceea ce vă oferă șansa de a revizui modul în care vă raportați la propria voastră persoană, emoțiile pe care le aveți și felul în care percepeți lumea. Acest lucru este esențial, deoarece perspectiva pe care o avem față de lume se reflectă asupra noastră, prin urmare eliminați orice negativitate.

Duminică, Luna în Fecioară se axează pe sectorul financiar și vă atrage atenția asupra detaliilor care vă vor ajuta să clarificați anumite chestiuni.

 

Fecioară
Vineri și sâmbătă, Luna în Leu vă activează a XII-a casă, cea a viziunilor și a spiritualității, prin urmare îngrijiți-vă de rutina somnului pentru că e posibil să aveți vise interesante pe care veți vrea să vi le amintiți. Fiți atenți la tentații, abordați o atitudine moderată.

Duminică, Luna în Fecioară vă luminează prima casă, cea a încrederii de sine și a identității personale și veți aprofunda filosofia vieții voastre. Acordați atenție dialogului interior și ascultați-vă intuiția.

 

Balanță
Vineri și sâmbătă Luna în Leu vă activează a XII-a casă, cea a prieteniei. Vă doriți să petreceți o parte a timpului făcând planuri alături de cei dragi și veți avea parte de o atmosferă relaxantă și distractivă.

Luna în Fecioară din ziua de duminică vă luminează a XII-a casă, cea a viselor, viziunilor și spiritualității și probabil veți vrea să amintiți ceea ce visați în această perioadă pentru că s-ar putea să aveți parte de o ghidare simbolică.

 

Scorpion
Vineri și duminică este o perioadă benefică pentru a vă face planuri de viitor în planul profesional pentru anul care urmează, având în vedere că Luna în Leu vă activează a X-a casă a carierei și a câștigurilor. Este important să știți exact ceea ce vă doriți și să vă clarificați scopurile pentru a avea șansa de a vă împlini dorințele.

Duminică, Luna în Fecioară vă luminează a IX-a casă, cea a vieții sociale și probabil veți avea înclinația de a petrece timpul socializând cu persoanele din jurul vostru, poate veți invita pe cineva la o cafea.

 

Săgetător
Luna în Leu vă activează a IX-a casă, cea a aventurii, explorării și a noilor orizonturi. Este o perioadă benefică de a vă distra, crea amintiri prețioase și a încerca lucruri noi. Chiar și dacă alegeți să vă petreceți timpul acasă, veți găsi modalități de a profita de această energie.

Duminică, Luna în Fecioară vă atrage atenția asupra detaliilor profesionale din viața voastră, a țelurilor pe care le aveți în carieră și a modurilor prin care puteți avea succes, prin urmare e o perioadă bună pentru a vă face planuri cât mai conturate în acest sens.

 

Capricorn
Luna în Leu din zilele de vineri și sâmbătă vă activează a VIII-a casă, iar mediul intim și resursele pe care le aveți sunt principala voastră atenție. Este o perioadă benefică pentru a vă conecta mai profund cu persoana iubită și pentru a construi planuri de viitor împreună.

Luna în Fecioară din ziua de duminică vă încurajează să încercați lucruri noi și să explorați lumea într-un mod diferit. Poate veți acumula mai multă cunoaștere față de mediul înconjurător din diverse surse de informare și veți avea o viziune în expansiune.

 

Vărsător
Vineri și sâmbătă, Luna în Leu vă activează casa parteneriatului, iar influența planetelor Mercur și Neptun creează o conexiune aproape mistică și minunată în aria comunicării. Vă reamintiți motivele pentru care iubiți persoanele dragi din viața voastră, vă bucurați de prezența lor și le arătați cât de recunoscători sunteți că le aveți alături.

Luna în Fecioară din ziua de duminică vă activează a VIII-a casă, a intimității și a conexiunilor profunde și veți face planuri de viitor împreună cu persoana iubită față de care veți fi amândoi entuziasmați.

 

Pești
Vineri și sâmbătă, Luna în Leu în a VI-a voastră casă vă atrage atenția asupra iubirii de sine, bunăstării generale și sănătății. Este un start minunat al noului an, mai ales pentru implementarea oricăror planuri pe care le-ați făcut pentru viitor, incluzând aspectele legate de obiceiuri și stilul de viață.

Duminică, Luna în Fecioară vă activează casa a VII-a, cea a parteneriatului. Veți avea o surpriză dacă sunteți singuri pe planul sentimental, iar dacă aveți o relație de dragoste va avea loc un eveniment neașteptat.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscopul zilei, 16 aprilie 2021

Azi, Luna tranzitează semnul Gemenilor, avem energie, vitalitate dar ne plictisim rapid de acțiunile de ...