Horoscopul de marti, 16 Iunie 2020 – Pot să apară schimbari placute pentru unele zodii

Horoscop 16 IUNIE 2020, oferit de horoscopulzilei.net. O zi cu revelaţii. Lucrurile din jurul nostru capată sens, oamenii de care-avem nevoie vin spre noi şi o să înţelegem sensul ascuns, o să citim printre rânduri.

Vibraţia zilei este 7 şi o să atingem un nivel de inetelpciune.

Astrologii transmit că în această zi semnele zodiacale se vor confrunta și cu evenimente mai puțin plăcute, certuri și discuții contradictorii, precum și stări depresive sau de incertitudine.

Citește în rândurile de mai jos previziunile complete pentru toate cele 12 zodii și vezi ce evenimente au pregătit astrele pentru acestea.

 

BERBEC – marti, 16 IUNIE 2020, oferit de horoscopulzilei.net.

Devii mai flexibil, fapt ce va bucura majoritatea oamenilor din viața ta. Ești dispus să asculți toate părerile înainte de a lua o decizie.

Nativii Berbec se pot simți tracasați și obosiți.  Câteva probleme apărute în cursul dimineții le pot da ziua peste cap, astfel că pot să apară chiar mici probleme de sănătate cum ar fi dureri de cap sau de stomac, iar ei vor prefera să se retragă cât mai repede acasă. Atenție să nu alarmați familia care poate deveni îngrijorată de starea voastră.

În sfera sentimentală pot avea loc întâmplări plăcute precum o discuție interesantă cu cineva de care vă simțiți atrași și cu care aveți multe în comun.

 

GEMENI – marti, 16 IUNIE 2020, oferit de horoscopulzilei.net.

Nu ai timp de respiro deloc, ești foarte ocupat. Și nici nu vrei să zici nu vreunei propuneri. Dar spre seară cu greu vei mai funcționa.

Nativii Gemeni pot avea surpriza să întâlnească o persoană nouă și să constate că au foarte multe lucruri în comun. Provocările pe plan sentimental se țin de voi pe parcursul întregii zile, iar voi veți fi de-a dreptul fascinați.

Acasă însă, lucrurile nu rămân la fel de confortabile. Spre seară se poate să primiți vizite neașteptate și să aveți senzația că vi s-a transformat casa în peronul unei gări. Nu sunteți disponibili pentru conversații și mese de protocol, dar nici nu vreți să ofensați pe nimeni.

 

PEȘTI – marti, 16 IUNIE 2020, oferit de horoscopulzilei.net.

Nativii Pești vor avea o zi extrem de agitată. Responsabilitățile lor sunt foarte mari și se pare că nimeni nu este interesat să-i ajute. Pot avea mici frustrări acasă unde toată lumea a lăsat greul pe umerii lor. Sfatul astrelor este să vă menajați și să faceți atât cât puteți, este și mâine o zi.

Se pare că în sfera sentimentală veți încerca să preluați controlul si să vă dominați partenerul. Nu exagerați însă, aceștia au și ei propria lor personalitate.

 

RAC – marti, 16 IUNIE 2020, oferit de horoscopulzilei.net.

Nativii Rac  vor simți  o dorință foarte puternică de a renunța la tot ceea ce îi ține pe loc sau îi face să trăiască în trecut.  Planeta Marte îi încurajează, iar acești nativi vor reuși să -și vindece rănile din trecut și să poată oferi din nou căldură și iubire apropiaților. Veți avea încă tendința să fiți vulnerabili și să vă retrageți în cochilia voastră, dar cu siguranță lucrurile se vor îmbunătăți pe parcursul următoarelor săptămâni.

Starea de spirit ușor instabilă nu vă va scuti însă de responsabilitățile zilnice pe care le aveți față de familie și prieteni, așa că veți încerca să le rezolvați cât se poate de repede pentru a aloca un timp mai lung odihnei de seară. – oferit de horoscopulzilei.net.

 

FECIOARĂ – marti, 16 IUNIE 2020, oferit de horoscopulzilei.net.

Nativii Fecioară vor începe ziua cu forțe proaspete și  vor încerca să-și depășească limitele, deși nu ar trebui să se epuizeze, mai ales ca urmeaza in cateva zile ca Mercur sa intre in tranzit retrograd si veti avea nevoie de energie. Cei din jur vă vor aprecia la adevărata voastră valoare dacă veți reuși să vă țineți impulsivitatea în frâu și să comunicați clar ceea ce gândiți.

Încercați să introduceți ceva nou în rutina voastră zilnică. Ce-ați zice să încercați o plimbare pe jos în fiecare seară? Vă va calma emoțiile și va face bine și condiției fizice.

Sfera sentimentală poate fi animată de o cunoștință care pare a fi o poartă către rai pentru voi. Lucrurile pot începe cu o discuție interesantă, dar nu știm niciodată cât de departe pot ajunge. – oferit de horoscopulzilei.net.

 

CAPRICORN  – marti, 16 IUNIE 2020, oferit de horoscopulzilei.net.

Nativii Capricorn pot avea o zi dificilă . Dacă vă gândiți de ceva vreme la o plecare în străinătate și o schimbare profesională se poate ca azi să discutați și acasă despre aceste noi planuri. Partenerul de viață se poate să nu fie prea încântat de aceste vești și se pot naște tensiuni în viața de cuplu.

Nici la serviciu lucrurile nu par a fi foarte bune. Aveți așteptări prea mari de la echipă, colegi sau subalterni și riscați să fiți dezamăgiți descoperindu-le potențialul redus. Încercați să fiți mai toleranți.

 

SCORPION – marti, 16 IUNIE 2020, oferit de horoscopulzilei.net.

Se poate ca o cunoștință nu foarte serioasă să vă solicite un împrumut încă de la prima oră a dimineții, iar voi veți oscila între a oferi sau nu suma solicitată. Ascultați-vă instinctul și nu lăsați  ca cei din jur să profite de voi. La serviciu veți pune o presiune mai mare pe voi pentru ca rezultatele să apară mai devreme decât se așteaptă toată lumea.

Chiar dacă sunteți ocupați, nu vă neglijați sănătatea și dieta zilnică.

Partenerul de cuplu vă poate inspira în această seară să petreceți o seară romantică împreună. – oferit de horoscopulzilei.net.

 

BALANȚĂ – marti, 16 IUNIE 2020, oferit de horoscopulzilei.net.

Persoanele cu autoritate vor avea ceva de comentat la orice vei face. Nu o fac intenționat, ci pur și simplu vor să te ajute.

Nativii Balanță pot avea  o discuție foarte interesantă cu cineva care le va da vești legate de o posibilă avansare a lor la locul de muncă. Nu vă lăsați cuprinși de emoție și încercați să aflați cât mai multe despre acest subiect.

Sfera sentimentală este frumos conturată, vă puteți aștepta să petreceți momente frumoase cu partenerul vostru în cursul acestei seri. Vă simțiți apropiați unul de celălalt și veți putea discuta chiar un subiect delicat și profund. – oferit de horoscopulzilei.net.

 

SĂGETĂTOR – marti, 16 IUNIE 2020, oferit de horoscopulzilei.net.

Nativii Săgetător se pot simți energici peste măsură și vor avea impresia că pot întoarce lumea. La serviciu vor face tot posibilul să-și realizeze toate sarcinile și pot rămâne câteva ore peste program, iar acasă se vor ocupa de treburile restante care așteaptă să fie terminate.

Încercați să nu vă suprasolicitați și cereți ajutor și celorlalți membri ai familiei.

Relația sentimentală pare să se revigoreze  și veți face tot posibilul să  vă asigurați partenerul de adevăratele voastre sentimente. O ieșire în doi și vorbe frumoase în această seară.

 

VĂRSĂTOR – marti, 16 IUNIE 2020, oferit de horoscopulzilei.net.

Te preocupi de tot ce este superficial și ignori ce este important. O parte din tine vrea să se detașeze de responsabilitățile zilnice.

Pentru Vărsători ziua  începe cu o stare de oboseală cauzată de multitudinea atributiilor si  odihna puțină. Veți avea avantajul ca lucrurile să decurgă totusi ușor, mai ales la serviciu,  unde nimeni nu vă va solicita nimic.

După amiază veți reuși să vă mobilizați, iar acasă veți fi în formă pentru partenerul de viață.  O conversație incitantă vă va ocupa seara pe care o veți considera perfectă. – oferit de horoscopulzilei.net.

 

LEU – marti, 16 IUNIE 2020, oferit de horoscopulzilei.net.

Nativii Leu se pot pregăti și ei de vizite neașteptate . Prieteni sau vecini vă vor trece pragul cu vești noi și destul de interesante. Va trebui să vă mobilizați energia pentru a fi gazde plăcute și a vă putea crea o stare de spirit potrivită.

O persoană apropiată vouă va iniția  o discuție dar nu veți reuși să fiți pe aceeași lungime de undă. Pur și simplu nu înțelegeți ce vrea să vă transmită sau nu vreți să acceptați adevărul. Mici schimbări pot să aibă loc în viața sentimentală, iar pentru cei singuri o idilă este apropiată. – oferit de horoscopulzilei.net.

 

TAUR – marti, 16 IUNIE 2020, oferit de horoscopulzilei.net.

Preferați să fiși cinstiți și corecți cu persoanele dragi din jurul vostru, dar se poate  sa exagerați. Încercați să fiți mai diplomați pentru a nu ofensa pe nimeni, iar mesajul vostru va fi oricum înțeles.

Pe plan sentimental pot să apară evenimente și oameni noi și interesanți pe care îi veți dori în viața voastră. Se poate însă să nu puteți ține pasul cu schimbările rapide care vor avea loc. – oferit de horoscopulzilei.net.

 

Sursa: – horoscopulzilei.net

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*