Horoscopul de azi 16 Martie 2020 – Vești surpriză!

Veşti surpriză. O să primim răspunsuri la întrebările puse mai demult şi n-o să ocolim adevărul dacă ne trezim faţă-n faţă cu el.

Vibraţia zilei este 6 şi o să avem grijă să ţesem armonie de jur împrejurul nostru.

 

PEŞTI

Poate vă cumpăraţi maşina sau o luaţi de la reparat dacă n-aveţi bani, ca să vă luaţi alta şi o să fie o bucurie în familie. Vi se împlineşte o dorinţă mai veche şi o să obţineţi un act  şi o să fie un câştig, după îndelungi aşteptări.

 

BERBEC

Sunt nişte răscoliri sufleteşti care or să aducă la nivelul conştient un adevăr pe care l-aţi ignorat, să acceptaţi o situaţie. E posibil să aflaţi nişte rezultate medicale, ori de la examene, de la judecătorie, şi-o să ştiţi încotro s-o apucaţi în continuare că s-aveţi succes.

 

TAUR

O invitaţie la un eveniment care vă poate propulsa  şi o să vă bucuraţi de prestigiu. Se conturează o sumă de bani care poate veni şi pe filieră partenerului de cuplu, sau în casa intră mai mulţi bani c-aţi vândut ceva şi depuneţi banii într-un cont.

 

GEMENI

Poate schimbaţi destinaţia de dragul cuiva şi o să fie o bucurie, că-i faceţi o plăcere acestei persoane. E posibil să vă strângeţi cu toţi ai voştri şi să fixaţi detaliile unei reuniuni de familie ori poate aniversaţi mulţi ani de căsătorie.

 

RAC

Poate s-a anunţat cineva în vizită şi o să mai rămână o zi, două ca să-şi rezolve şi nişte treburi, dar ca să vă şi distraţi împreună. Se pare c-o s-aveţi prilejul să resuscitaţi o poveste de dragoste şi să menţineţi relaţia la cald, să nu vă pierdeţi interesul şi să dispară armonia.

 

LEU

Or să vă ajute şi prietenii să desfăşuraţi nişte activităţi recreative, poate vă puneţi în valoare şi nişte calităţi, ca să le cultivaţi, să le şlefuiţi. O s-aveţi mai mult timp zilele astea să vă căutaţi o locuinţă sa vă mutaţi şi cu chirie pentru o vreme, până strângeţi bani să vă luaţi o casă a voastră, proprietate.

FECIOARĂ

Prezenţa cuiva o să v-aducă un plus de optimism, şi un cadou poate şi o să daţi refresh relaţiei. O să vă oferiţi un scurt respiro şi să vă duceţi într-o vizită la rude, la prieteni, undeva prin împrejurimi şi o să vă-ntoarceţi revigoraţi.

 

BALANŢĂ

Se poate să vă asociaţi cu nişte oameni care vor lucra atent, ca şi voi şi-o să iasă un lucru de calitate. O s-aveţi succes la examen, la un concurs, însă de emoţii n-o să scăpaţi cu una cu două, poate şi pentru că miza e mare.

 

SCORPION

Vă daţi întâlnire cu prietenii spre după-amiază şi o să vedeţi ce mai e nou în cercul vostru de cunoscuţi. Poate vă faceţi program de făcut mişcare, aveţi şi o vizită, două pe ordinea de zi, pe una o puteţi lăsa şi pe mâine, dacă v-ajunge oboseala.

 

SĂGETĂTOR

O să revină acea persoană cu care începuserăţi o relaţie, dar care nu mai dăduse niciun semn de viaţă – acum însă s-a reîntors. Se pare că-s multe cheltuieli în perioada asta, dar tot puteţi  iesi macar la o plimbare, să respiraţi aer curat, să vă bucuraţi de peisaje şi să fiţi în compania prietenilor.

CAPRICORN

Va mai ocupaţi şi de voi, să arătaţi mai bine, să fiţi în formă, practic, s-aveţi chef de viaţă, energie, şi să ieşiţi să vorbiţi cu lumea. Aţi putea aloca o sumă de bani reparaţiei maşinii, iar în cel mai bun caz o să optaţi în favoarea uneia nou-nouţă, ca să vă simţiţi în siguranţă.

 

VĂRSĂTOR

V-ar prinde bine o schimbare de look, să vă simţiţi şi mai bine în universul vostru şi să îl includeţi şi pe partener, să fiţi echipă. Se-anunţa un eveniment în care-o să vă implicaţi şi o să vă interesaţi şi de ţinută, să se ridice la înălţimea momentului festiv şi să stârniţi admiraţie celor din jur.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscopul zilei, 16 aprilie 2021

Azi, Luna tranzitează semnul Gemenilor, avem energie, vitalitate dar ne plictisim rapid de acțiunile de ...