Horoscopul de azi 12 Ianuarie 2021 – Să ne păstrăm răbdarea și mintea deschisă

Capricornii au parte de revelații, Gemenii fac o descoperire în plan personal, iar Fecioarele află o informație importantă.

Astăzi este o zi intensă și cât se poate de schimbătoare, motiv pentru care ne-ar fi benefic să avem răbdare și să ne menținem mintea deschisă. Având în vedere că este ziua dinainte de Luna Nouă (în Capricorn), e momentul să contemplăm, să ne organizăm gândurile, să eliberăm și să eliminăm energiile negative și oricare alte chestiuni care stau în calea progresului nostru.

Vibrația zilei este 12 și este bine să ne explorăm gândurile și sentimentele pentru a ajunge la o înțelegere aprofundată a acestora.

Berbec
Astăzi v-ar fi benefic să aveți grijă la comunicare deoarece pot interveni neînțelegeri. Menținerea stabilității este benefică. Mai degrabă axați-vă pe contemplare și analiză și treceți în revistă lecțiile experiențelor anterioare pentru a lua cele mai bune alegeri în viitorul apropiat.

Taur
Energiile acestei zile sunt destul de aprinse în cazul vostru. În plan profesional aveți răbdare și acordați-vă timpul necesar pentru a vă structura ideile. Întăriți-vă încrederea în sine pentru a face față provocărilor. Emoțiile sunt intense pe plan sentimental, o invocare a rațiunii cu scopul de a vă echilibra starea de spirit ar avea efecte benefice.

Gemeni
Astăzi aveți de-a face cu o conștientizare a unei chestiuni pe care ați păstrat-o adânc în sufletul vostru. Odată ce veți lua atitudine față de aceasta vă veți simți cu adevărat eliberați. Poate să apară o stare de confuzie și e mai bine să fiți un fin observator sau chiar să explorați anumite lucruri decât să luați decizii spontane. Eliminați ceea ce ține de trecut pentru a putea progresa.

Rac
Este momentul să apelați la flexibilitatea voastră deoarece astăzi vor fi schimbări spontane. Veți învăța multe lucruri din experiența acestei zile, printre care faptul că nu trebuie să acționați pripit atunci când cei din jurul vostru nu se ridică la nivelul așteptărilor voastre. Sunteți energici și vă doriți interacțiuni profunde cu cei dragi, însă starea voastră de spirit nu se găsește la fiecare persoană momentan.

Leu
Este o perioadă bună pentru a vă reorganiza gândurile și a aborda o minte deschisă. Comunicarea are niște bariere astăzi, mai exact unele lucruri se înțeleg greșit. Este de asemenea favorabil pentru voi să nu vă grăbiți în luarea unei decizii sau într-o acțiune pentru a evita situații neplăcute.

Fecioară
Astăzi este o zi plină de schimbări și surprize pentru voi. Aveți șansa de a afla ceva care să vă fie de mare folos prin comunicare. Nu ezitați să vă ascultați corpul dacă acesta vă cere mai multă odihnă și mențineți-vă activitatea în aspectele esențiale. Vă așteaptă momente inedite în viitorul apropiat și e bine să fiți pregătiți.

Balanță
Vă puteți afla la două extreme opuse astăzi, de aceea ar fi bine să vă găsiți echilibrul. E o perioadă în care mai degrabă luați notițe în caz că observați ceva important sau aveți vreo idee splendidă, pentru a putea reveni la aceste informații când tranzitul va fi benefic. Este de asemenea timpul să lăsați în trecut atitudinile care nu vă mai favorizează.

Scorpion
Ați beneficia dacă v-ați gândi la noi modalități de a aborda lucrurile în loc să rămâneți atașați de un sistem mai vechi dacă acesta cauzează probleme. Aveți idei noi care creează o atmosferă entuziastă și vă faceți planuri pentru viitorul apropiat. Este o zi care aduce schimbări pe mai multe planuri, prin urmare înarmați-vă cu răbdare și o minte deschisă.

Săgetător
Schimbările care apar astăzi vă îndeamnă să învățați lucruri noi și să evoluați. Așteptați să cunoașteți bine circumstanțele înainte de a oferi o părere legată de o anumită chestiune. Este o perioadă benefică pentru a vă examina emoțiile și a descoperi ceea ce trebuie să îmbunătățiți legat de propria persoană. Eliberați-vă mintea și folosiți-vă energia într-un mod constructiv.

Capricorn
Ziua începe cu lucruri surprinzătoare în cazul vostru și puteți avea parte chiar și de revelații. V-ar fi benefic să acordați o atenție mai profundă sectorului financiar astăzi, în special dacă aveți de gând să faceți achiziții valoroase. Este o perioadă în care contemplarea și conștientizarea anumitor lucruri vă ajută pe viitor, mai ales dacă eliminați anumite lucruri/atitudini din viața voastră care vă împiedică să aveți succes.

Vărsător
Flexibilitatea și o minte deschisă vă ajută să activați influențele astrale pozitive de astăzi. Aveți multe idei pe care e bine să le notați pentru că în viitorul apropiat le veți adăuga o structură mult mai solidă. Acordați-vă timp să reflectați la ceea ce s-a întâmplat până acum în viața voastră pentru a descoperi detalii valoroase.

Pești
Comunicarea necesită o atenție mai specială, mai ales în prima parte a zilei. Aveți grijă să nu divulgați un secret sau să faceți anumite afirmații pe care le puteți regreta mai târziu. Păstrați-vă mintea deschisă și așteptați-vă la schimbări în această zi. E momentul să procesați lucrurile recente din viața voastră.

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscopul zilei, 16 aprilie 2021

Azi, Luna tranzitează semnul Gemenilor, avem energie, vitalitate dar ne plictisim rapid de acțiunile de ...