Horoscopul Banilor. Cum să faci mai mulți bani în funcție de Zodia ta?

BERBEC
Îți place să câștigi bani rapid. Nu înseamnă că nu vrei să-ți câștigi banii, pentru că o faci, doar că ești impulsiv în mod natural și pierzi rapid interesul. Stai departe de scheme rapide de îmbogățire deoarece acestea sunt evident tentante dar, în general, nu funcționează.

Un job ideal este unul dinamic, unde puteți folosi toată energia într-un mod productiv. De asemenea, aveți talent pentru a lua decizii rapide, deci un loc de muncă în care e esențială luarea rapidă a deciziilor în care puteți acționa este ideal. Va atrag domeniile riscante, de exemplu cele care implică investiții financiare, jocuri de noroc, cripto-monede sau riscul bursei de valori.

TAUR
Încet și sigur este calea de urmat în domeniul financiar. Când vine vorba de banii tăi, ești lent prin natură și, de fapt, tu prosperi urcând treptele spre succes cât mai metodic posibil. Indiferent de rolul în care vă aflați, nimeni nu s-ar putea întreba vreodată dacă ați câștigat sau nu. Dumneavoastră apreciați că banii vin într-o manieră consistentă și de încredere. Acest lucru nu se datorează faptului că nu puteți economisi sau păstra un buget adecvat, este de fapt contrariul.

Sunteți un om cumpătat și păstrați un buget corect! Este vorba mai mult de aversiunea față de schimbarea rapidă – vă place să știți ce bani urmează să primiți și ce trebuie să faceți în continuare. Nu v-ar plăcea să câștigați banii în alt mod. Chiar și că antreprenor, vă veți strădui să vă asigurați că fluxul de numerar este cât se poate de consistent. Amintiți-vă, la fel de bine este să vă bucurați de inedit să ieșiți uneori din zona dumneavoastră de confort din când în când.

GEMENI
Pentru voi, nativi în Gemeni, mai multe surse de bani sunt binevenite, Aveți o mulțime de interese și curiozitatea este componentă esențială a vieții voastre. Pentru a stăpâni curiozitatea, pentru a învăța lucruri noi și aversiunea de a vă concentra pe lucruri mai lungi decât aveți nevoie, trebuie să beneficiați de surse multiple de venituri – iată calea spre succes pentru tine.

Nu înseamnă că nu poți menține un loc de muncă de la 9 la 5, cu siguranță poți, mai ales dacă te provoacă să înveți și să rezolvi de multe ori probleme și sarcini noi. Problema apare dacă e plictisitor. Orice slujbă prea monotonă nu va funcționa niciodată pentru tine. De asemenea, Gemenii ar putea avea șanse pentru jocurile de noroc. Nu trebuie însă să riscați , investiți prudent și nu faceți niciodată cheltuieli nesăbuite.

RAC
Pentru tine, nu este vorba despre bani, ci mai mult de oferirea securității  și stabilității financiare pentru familia ta. Iar tu trebuie să muncești din greu pentru a crea aceste lucruri, chiar dacă nu-ți place locul de muncă. Dar, știi că vei străluci într-adevăr dacă vei putea transforma aptitudinile pentru a avansa în carieră. Acest lucru iti va aduce mult dorita stabilitate financiară.

Mai mult decât atât, investițiile în domeniul imobiliar, în designul interior sau practic în orice fel de mobilier este un alt mod prin care puteți câștiga un anumit venit suplimentar. Riscul nu este ceva ce vă atrage prea mult, preferând să mergeți într-o manieră mai sigură și mai sigură, deci Racii trebuie să opteze pentru joburi sigure și afaceri care merg lent și clar, aducând venituri constante.

LEU
Leul se consideră născut sub o stea norocoasă și se crede vedetă, inclusiv din punct de vedere al finanțelor. Sunteți meniți să conduceți, să coordonați o echipă, o producție sau să prezidati o sală de consiliu. Va place să câștigați bani prin activități creative și cu cât sunteți mai inspirat, cu atât veți câștigă mai mult.

Asigurați-vă că nu cheltuiți toate veniturile cu prietenii și încercați să fiți cumpătat. Cumpărați lucruri mai puține dar de calitate și abțineți-va să dați bani pe fleacuri. Pentru că va tentează orice este stralucitor, investițiile în aru sau argint sunt o opțiune minunată pentru Lei. Bijuteriile va atrag, mașinile scumpe și hainele de firma de asemenea.

FECIOARA
Sunteți meticulos, practic și, în general, foarte serios și motivat în modul în care câștigați și cheltuiți bani, nativi Fecioară. Probabil că preferați să câștigați banii din surse respectabile și sigure. Multe Fecioare ar putea să-și ia slujbe mai puțîn remunerate dar să fie oneste și să contribuie la comunitatea lor într-un fel. Chiar dacă venitul dumneavoastră nu este substanțial, bugetul este bine gestionat,iar economiile corect orientate ba chiar și un plan de pensie care vă face mândri.

Investiția în cauze semnificative este incredibil de importantă pentru dumneavoastră. În cele din urmă, sunteți foarte bun la cercetarea și înțelegerea subiectelor detaliate, deci asigurați-vă că utilizați acest dar pentru a investi în ceva puțin riscant din când în când. S-ar putea să descoperiți că veți câștigă bine dacă renunțați la stereotipuri și rutină.

BALANȚĂ
Parteneriatul este locul în care te afli cu plăcere, Balanță. Nativilor acestei zodii le place să fie parte a unei echipe, mai ales atunci când e vorba de câștig de bani. Chiar dacă sunteți independent sau vă desfășurați pe o mulțime de proiecte solo, găsirea unui timp pentru a colabora sau pentru a cere feedback despre ideile dumneavoastră este de o importanță primordială.

Joburile sau afacerile din modă, frumusețe, artă sau legislație, juridic sunt potrivite pentru dumneavoastră. Când este vorba despre cheltuirea banilor, trebuie să vă țineți seama că banii se risipesc mai ușor din buzunare atunci când vine vorba despre divertismentul. Vă place să vă răsfățați, deci asigurați-vă că aveți un buget care să permită acest lucru.

SCORPION
Sunteți la fel de misterioși în legătură cu banii voștri că și cu alte lucruri din viața voastră, Scorpioni. Nu vă deranjează să câștigați venitul în moduri netradiționale sau neobișnuite și ascunde. Sunteți priceput la negocieri pe măsură ce descoperiți slăbiciunile adversarului și anticipați următoarea mișcare. Sunteți buni investitori sau consilieri financiari, având un talent pentru gestionarea banilor pentru alții.

Destul de amuzant, chiar dacă nu vă place să vorbiți despre propria situație a banilor, nu vă deranjează să discutați cu altcineva. Uneori transparența poate fi un atu, Scorpion. Dacă găSiți mediul potrivit pentru acest lucru, puteți găși câteva informații personale despre bani care vă vor ajută să câștigați mai mult în viitor.. Nu ești doar pregătit pentru ce e mai rău, dar ești uimitor în transformarea unei situații proaste în ceva ce poți folosi în avantajul tău.

SĂGETĂTOR
Libertatea este scopul tău, Săgetător ! Îți place să îți câștigi veniturile cu o muncă ce presupune libertate de acțiune, lejeritate, călătorii, circumstanțe și moduri interesante de a munci. Trebuie să explorați lucruri noi și să vă asumați riscuri, astfel încât să puteți învăța, chiar și atunci când este vorba despre banii dumneavoastră. O poziție freelancing în timp ce călătoriți ar fi minunat pentru voi.

Tindeți să aveți o atitudine ușoară față de muncă, de venituri, nu sunteți ahtiați după bani. Acest lucru poate fi un lucru bun și rău. Scăderea veniturilor nu vă va îngreuna, deoarece veți găsi un alt mod de a câștiga bani, dar vă poate face mai puțin flexibil uneori.. Încercați să puneți deoparte un fond doar pentru a vă permite să petreceți mai mult timp explorând .

CAPRICORN
Munciți fără preget, Capricorni. Sunteți un susținător declarat al muncii și al efortului urcând pe ierarhia corporatiei. Sunteți și un lider născut și nu vă temeți să conduceți. Nu aveți probleme să cereți ceea ce meritați și să mergeți departe atunci când nu primiți. În plus, sunteți foarte ambițios, astfel încât un venit bun nu e niciodată o problemă pentru Capricorni.

În cazul în care s-ar putea întâmpla să aveți probleme, sunteți pregătit. Încercați să evitați achizițiile atunci când nu vi le puteți permite. Desigur că dorințele sunt extrem de importante, dar e bine să nu intrați în datorii .În cele din urmă, atunci când este vorba de a investi, nu vă fie frică să va avântați chiar dacă sunteți mai tentat de strategiile conservatoare sau cu risc scăzut. Știți sa câștigați bani, aveți această capacitate, deci asumați-vă un risc din când în când. Amintiți-vă că riscul ridicat înseamnă o recompensă pe măsură.

VĂRSĂTOR
Varsatorii nu iubesc regulile și constrângerile, asta e clar. Și banii nu fac excepție de la această filozofie. Vrei să-ți câștigi venitul oriunde ai putea să dezvolți și să inovezi. Înființările de noi firme, dezvoltare de companiile cu misiuni puternice sunt unde locurile voastre preferate.

Vreți să schimbați lumea și carieră voastră trebuie să reflecte asta. Când vine vorba de cheltuirea banilor, s-ar putea să vă cumpărați cea mai recentă tehnologie sau mai multe gadget-uri inovatoare. Sunteți un spirit întreprinzător, știți ce importantă are progresul și aceste aspecte de inovație va dau aripi.

PEȘTI
Câștigarea banilor prin artă, spiritualitate sau muzică te-ar face incredibil de fericit, nativ din Pești. Deși o fire visătoare și calmă, va simțiți energizat și plin de viață atunci când creați. S-ar putea să nu conteze cât de mult câștigați, ci calitatea muncii pe care o faceți și de modul în care această contribuie la dezvoltarea societății. Această abordare este destul de fină, deoarece clar că pasiunile tale va avea întotdeauna tendința de a facilita atragerea unui venit.

Peștii au tendința să privească lumea prin ochelari roz,atunci când vine vorba de bani. Nimeni nu vă spune să le scoateți, pentru că uneori această tendință vă poate face să câștigați ceea ce meritați. Dar, cel puțin păstrați niște măsuri de siguranță, astfel încât să nu vă faceți griji sau cel puțin să aveți un plan de rezervă. Păstrați un pic de economii și, dacă nu aveți încredere să păstrați banii în bancă, atunci puteți cumpăra obiecte de artă pe care le puteți valorifica la nevoie.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 23 ianuarie 2022

Astrologii vin cu veşti bune în plan sentimental pentru unii nativi ai zodiacului. Un context ...