HOROSCOP. Zodiile de care trebuie să fugi dacă vrei o relaţie serioasă. Vor doar aventuri

Atunci când îți dorești o relație serioasă, cu siguranță vrei să eviți persoanele care preferă doar aventuri de o noapte sau relații de scurtă durată.

Iată care sunt zodiile care evită cu orice preţ relaţiile serioase:

Berbec

Pentru un Berbec, o relație de lungă durată poate părea exact ce are nevoie. Totuși, până să ajungă să aibă o astfel de legătură serioasă, nu îl deranjează să… exploreze. Berbecul este un semn de foc, ceea ce înseamnă că poate începe și pune capăt unei relații extrem de rapid. Acest nativ își dă seama imediat dacă persoana respectivă merită timpul și efortul lui și vrea să aibă mereu parte de distracție, iar acest lucru înseamnă că nu va refuza niciodată „oferta”.

Gemeni

Pentru Gemeni, imposiblitatea de a se hotărî în legătură cu relația de cuplu le poate aduce multe experiențe… interesante. Deși această zodie nu știe exact ce vrea, se mulțumește cu tot ce i se oferă. Așadar, faptul că este o zodie indecisă nu este neapărat un lucru negativ. Curiozitatea îi va aduce multe aventuri pasionale și pline de distracție.

Săgetător

Săgetătorul este zodia pasionată de relații ocazionale. Acest nativ liber și iubitor dorește să aibă autonomie într-o relație și de aceea nu se implică prea mult în relații serioase. Totuși, acest lucru nu înseamnă că nu se va putea implica total într-o relație atunci când va găsi persoana potrivită.

Vărsător

Deoarece este o zodie amuzantă și cu poftă de viață, Vărsătorul va dori să cunoască mereu mulți oameni și să aibă legături de toate felurile. Acestui semn de aer îi place să se distreze și caută modalități unice de a forma legături cu cei din jur. De cele mai multe ori, Vărsătorul vrea relații deschise până găsește partenerul ideal.

4 zodii care nu dau a doua șansă în iubire

Ce spui despre a doua șansă? Părerile sunt împărțite. Unii spun că orice om greșește și are nevoie de a doua șansă, în vreme ce alții spun că iubitul nu o să se schimbe și dacă a greșit o dată, o va face și a doua oară.

Un lucru este cert: 4 nativi din zodiac nu acordă niciodată a doua șansă. Descoperă toate detaliile în articolul de mai în jos.

4 zodii care nu dau a doua șansă în iubire

Fecioară

– Poate cea mai categorică femeie din zodiac, Fecioara nici nu vrea să audă de a doua șansă. Nu numai că nu crede în această metodă, dar sfătuiește toate prietenele ei să nu le acorde iubiților o a doua șansă.

Fecioara este genul de persoană care cere foarte mult de la partener, dar oferă dublu înapoi. Și dacă își dă seama că investiția ei sentimentală nu a meritat, întoarce spatele și pleacă fără să se mai uite înapoi. Pentru ea, o relație destrămată este ca un petec pe care vrei să îl coși a doua oară. Niciodată nu va mai fi la fel!

Săgetător

– Săgetătorii nici măcar nu au auzit de a doua șansă. Pentru ei, acolo unde pui punct, nu mai există loc de negocieri sau schimbări. I se pare că este de prost gust să nu ai coloană vertebrală și să alegi să te desparți ca după puțin timp să te întorci în brațele lui.

Sunt iertători și înțelegători, dar dacă urăsc ceva din tot sufletul, acelea sunt jignirile.

Leu

– Leul este ca o fiară. Nu acceptă nici cea mai mică greșeală. Femeile din această zodie sunt foarte posesive și vor ca partenerul să joace după cum cântă ele. Cea mai neînsemnată abatere de la reguli o scoate din sărite pe Leoaică.

Nu mai este nevoie să spunem că nici nu concepe noțiunea de a doua șansă.

Taur

– Taurii sunt, de obicei, foarte calculați înainte să ia o decizie. Nu permit ca iubitul să calce pe bec sau să greșească major. În schimb, trec cu vederea foarte ușor micile neînțelegeri și încearcă să-i găsească scuze partenerului, pentru binele relației.

Însă, singurul lucru peste care nu poate trece este infidelitatea. Taurul este atât de dedicat relației de cuplu, încât un asemenea gest nu l-ar putea ierta niciodată.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...