Horoscop Ziua Femeii. Ce își doresc femeile de la partener în funcție de zodie

Horoscop Ziua Femeii, dragoste. Ce își doresc femeile de la partener în funcție de zodie. Află horoscopul special de 8 Martie, dedicat femeilor.

Pe 8 martie 2019 sărbătorim Ziua Femeii sau Ziua Internațională a Femeii, prilej numai bun pentru ca astrologii să ofere informații prețioase despre dorințele femeilor în funcție de semnul lor zodiacal.

Horoscop Ziua Femeii dragoste, Berbec
Femeia din zodia Berbec își dorește un un iubit în adevăratul sens al cuvântului, să-i fie confident, mereu gata să-i asculte doleanțele. Îi place să se simtă ”dădăcită” de partener, deși asta poate părea un lucru copilăresc pentru un bărbat. Familia reprezinta totul pentru ea, motiv pentru care nu-și va ierta partenerul dacă o va trăda. Femeia Berbec nu trebuie să spună prea multe aatunci când își dorește ceva, expresia feței ei va vorbi de la sine.

Horoscop Ziua Femeii dragoste, Taur
Femeia născută în zodia Taur iubește să-și împărtășească viața cu cei din jur și de aceea este foarte activă pe toate rețelele sociale. În plus, îi place să arate că relația ei de cuplu este perfectă, că este fericită și vrea ca lumea să știe acest lucru. De asemenea, îi place ca partenerul ei să o măgulească cu astfel de gesturi, să se mândreasacă oriunde și oricum cu ea. Femeia Taur este puternică și încăpățânată, dar familistă, astfel că, dacă îi faci micile mofturi, ai șansa să ai o căsnicie fericită tot restul vieții.

Horoscop Ziua Femeii dragoste, Gemeni
Femeia Femeni nu este o singură femeie, ci două, trei, poate chiar mai multe, într-un singur corp. Este așadar o femeie complexă și are aceleași așteptări de la partener. Vrea ca iubitul să-i împărtășească pasiunile, să facă lucruri împreună, să aibă o viață intimă ”sălbatică”. Dacă nu ții pasul cu ea, mai bine ești sincer și direct! Te va aprecia mai mult!

Horoscop Ziua Femeii dragoste, Rac
Femeia Rac caută încrederea de la partenerul ei, deși, la înceout nu are așteptări prea mari. Este răbdătoare și știe cum să-și aducă partenerul în punctul în caer și-l dorește. Îi place să i se dezvăluie secrete ascunse și profunde, așa că dacă vrei să o faci fericită de Ziua Femeii nu ezita să-i spui unul, ce dorințe ascunse ai. Femeia Rac este cel mai greu de descifrat și de încadrat într-o categorie din tot zodiacul.

Horoscop Ziua Femeii dragoste, Leu
Credința și loialitatea sunt calitățile pe care le caută la un bărbat nativa Leu. Ea are nevoie de cineva care este loial în relația de cuplu. Vrea să se simtă mereu iubită și apreciată, iar când nu o va face, va pleca, indiferent de circumstanțe. Femeia Leu este o adevărată fiară în pat, dar devine o pisicuță, dacă știi cum să acționezi. Ești pregătit?

Horoscop Ziua Femeii dragoste, Fecioara
Femeia Fecioară iubește și vrea ca totul să fie perfect în jurul său. Îi place să mențină o relație cu cineva care îi poate provoca și recunoaște realizările în același timp. Este inteligentă, perfecționistă și sexy, dar trebuie să știi să o provoci. Se destinde atunci când îi faci declarații siropoase și nu se satură să asculte poveștile de dragoste cu final fericit.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 19-25 Aprilie 2021

Horoscop 19-25 Aprilie 2021 – Săptămâna aceasta avem parte de noi începuturi în diverse planuri ...