Horoscop zilnic: vineri, 4 septembrie 2020

O să ne bucurăm de o confirmare, de sosirea cuiva, de plecarea noastră acolo unde ne-am dorit şi lucrurile or să se lege frumos.
Vibraţia zilei este 4 şi o să fim atenţi la detalii, să iasă ceva de calitate extra din mâinile noastre.

Astrologii au consultat astrele și au aflat care sunt evenimentele de care vor avea parte semnele zodiacale. Potrivit acestora, horoscopul zilei de vineri, 4 septembrie 2020, vine cu numeroase bucurii și surprize.

Unele zodii sunt invitate să sărbătorească alături de grupul de prieteni, în timp ce altele aleg să se cinstească acasă, în sânul familiei. Oricum ar fi, nativii au un motiv de petrecere bine întemeiat.

Horoscopulzilei.net a descoperit care sunt evenimentele și întâmplările de care vor avea parte zodiile. Află-le și tu previziunile complete pentru fiecare zodie din rândurile de mai jos.

Horoscop zilnic pentru vineri, 4 septembrie 2020, pentru toți cei 12 nativi

 

Berbec – horoscop, vineri 4 septembrie 2020, prezentat de horoscopulzilei.net

Surprize și vești frumoase din partea unei rude mai îndepărtate care se gândește să îți facă o vizită neașteptată. Primește-o cu brațele deschise.

Poate v-aţi pregătit pentru nişte schimbări în locuinţă, luaţi mobilă nouă, aparatura nouă, diverse lucruri care să vă creeze alt confort. O să vă dea cineva un rest de bani şi-o să vă puteţi duce şi voi la doctor, să vedeţi în ce stare se afla organismul şi să interveniţi dacă e cazul.

 

Taur – horoscop, vineri 4 septembrie 2020, prezentat de horoscopulzilei.net

Recunoaște-ți vina în fața partenerului de viață și greșeala va fi iertată pe jumătate. Este foarte important să fii franc și să oferi explicații concrete.

E un moment bun să se pună problema copiilor, să deveniţi părinţi, ori poate vi se încredinţează tutela unui copil, s-a-ncheiat un proces. Se poate să apară cineva care să se-arate – brusc – interesat de voi şi să-ncepeți o relaţie care să v-aducă lumina în suflet, în viaţă.

 

Gemeni – horoscop, vineri 4 septembrie 2020, prezentat de horoscopulzilei.net

Ai curaj să încerci lucruri noi. Experimentează și descoperă care sunt pasiunile pe care trebuie să le urmezi mai departe. Poate chiar vei câștiga și ceva bani.

E an bun de căsătorie şi trebuie s-apară cineva dacă nu aveţi deja, o relaţie, şi să vă meargă cât se poate de bine de-aici încolo. Vă interesează o mutare la alt domiciliu, fie şi temporar, şi să găsiţi poate printr-o agenţie imobiliară, dacă nu cumva, absolut întâmplător.

 

Rac – horoscop, vineri 4 septembrie 2020, prezentat de horoscopulzilei.net

Îți faci o grămadă de griji pentru partea financiară, când ar trebui să pui osul la treabă. Nu mai aștepta să pice din cer și muncește pentru ce-ți dorești.

Sunteţi într-o perioadă de creativitate, aveţi inspiraţie şi vreţi s-o transpuneţi în practică pentru că aveţi multe de spus. Poate vă înscrieţi la nişte cursuri, ori poate alegeţi împreună cu copiii o şcoală, o grădiniţă, asta dacă n-aţi făcut-o până acum c-aţi fost ocupaţi.

 

Leu – horoscop, vineri 4 septembrie 2020, prezentat de horoscopulzilei.net

Este timpul să schimbi macazul și să te gândești mai mult la priorități. Fă-ți un plan de bătaie și nu-l abandona oricât de multe obstacole întâmpini.

Poate vă faceţi planuri legate de copii, de cumpărat o locuinţă mai spaţioasă ca să fiţi în largul vostru. Se poate să bateţi palma pentru un loc de muncă, ori vă treziţi cu o mărire de salariu şi o să vă daţi seama cât de multe lucruri puteţi face cu aceşti bani, o să vă descurcaţi frumos.

 

Fecioară – horoscop, vineri 4 septembrie 2020, prezentat de horoscopulzilei.net

Veselie și bucurie mare. Ești sărbătorit cu mare fast de prieteni și familie. Te simți în centrul atenției și acest lucru îți umple sufletul de bucurie. Ai ceva cadouri de primit.

Rezolvări pe mai multe planuri, intraţi într-o nouă etapă profesională şi o s-aveţi progrese vizibile. Vă bate gândul să plecaţi pentru o vreme să vedeţi ce mai e prin lume, să lucraţi, ori la studii, să vă căsătoriţi poate, dacă v-aşteaptă cineva prin alte zări.

 

Balanță – horoscop, vineri 4 septembrie 2020, prezentat de horoscopulzilei.net

Ai cam multe planuri și nu le poți duce la capăt pe toate. Încearcă să nu te mai încarci cu situații inutile și axează-te doar pe lucrurile cu adevărat importante.

O să vă daţi acordul pentru o colaborare numai bună ca să vă sporească veniturile şi o să fie o degajare financiară. O să luaţi ceva mai mulţi bani pentru că oţi fi lucrat şi în particular, ori poate aţi vândut ceva şi depuneţi banii în bancă, şi se vede acolo un capital.

 

Scorpion – horoscop, vineri 4 septembrie 2020, prezentat de horoscopulzilei.net

Învață să vezi unele situații cu umor. Nu te supăra din orice nimic și fii ușor maleabil, dar asta nu înseamnă că trebuie să te lași călcat în picioare.

Se poate să vă invite cineva la o plimbare, la o discuţie la cafea, să se vadă în ce stadiu se află relaţia voastră, încotro. Apar noutăţi care să vă scoată din zona de confort şi să vă lansaţi în nişte experienţe profesionale care să vă ofere posibilitatea să avansaţi în carieră.

 

Săgetător – horoscop, vineri 4 septembrie 2020, prezentat de horoscopulzilei.net

Mintea ta abundă de idei, dar pentru a le putea pune în practică trebuie să renunți puțin la egoism. Nu rezolvi nimic dacă stai prea tare pe poziții.

Vi se oferă ocazia să străluciţi în societate, să deveniţi un reper, un icon prin ceva care vă defineşte. O să vă interesaţi mai îndeaproape de bunăstarea familiei şi o să faceţi nişte achiziţii, vă puneţi casa la punct, sau veţi recondiţiona o căsuţă de vacanţă.

 

Capricorn – horoscop, vineri 4 septembrie 2020, prezentat de horoscopulzilei.net

Muncă și multe bătăi de cap. Ai o grămadă de sarcini de rezolvat și nu știi cum să le duci la bun sfârșit. Nu te sfii să ceri ajutorul colegilor de serviciu.

O să fie nevoie de toată priceperea voastră la un proiect care-o să v-aducă vizibilitate şi o să vă puneţi la bătaie toate resursele ca să reuşiţi. Poate o să vă plimbaţi prin ţară, prin lume, fie cu treaba, fie pentru că vreţi să vedeţi lucruri noi care să va-mbogateasca sufleteşte.

 

Vărsător – horoscop, vineri 4 septembrie 2020, prezentat de horoscopulzilei.net

Unele proiecte cer sacrificii, la fel este și cel în care ești implicat în prezent. Vezi unde poți lăsa mai mult de la tine, dar și unde trebuie să ții cu dinții.

O să puteţi face rost de bani dintr-o sursă particulară şi or să conteze la bugetul familiei, mai ales dacă aveţi taxe şcolare de achitat. O să recuperaţi nişte bani care v-ajută să mai daţi o raită prin zonele turistice preferate, să vă relaxaţi, să vă-ntoarceţi cu forţe proaspete la serviciu.

 

Pești – horoscop, vineri 4 septembrie 2020, prezentat de horoscopulzilei.net

Primești reproșuri din partea partenerului de viață și pe bună dreptate. Nu ai făcut nimic din ce ți-a cerut și fugi în continuare de responsabilitate. Așa nu se mai poate!

Partenerul de cuplu o să vă acorde un plus de atenţie, poate v-a pregătit o surpriză, poate urmează o cerere-n căsătorie. O să intraţi într-o rundă de negocieri şi se poate să cădeţi la o înţelegere, să vă daţi acordul pentru o colaborare care-o să vă propulseze în carieră.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 9 martie 2021

O să fie un tumult sufletesc pe care o să vrem să-l descărcăm, şi poate ...