Horoscop zilnic pentru vineri, 25 septembrie 2020, pentru toate zodiile. Sursa foto :ProTv

Horoscop zilnic: vineri, 25 septembrie 2020

Astrologii au consultat astrele și au aflat care sunt evenimentele de care au parte zodiile. Horoscopul zilei de vineri, 25 septembrie 2020, vine cu tensiuni în relațiile de afaceri, dar și chestiuni dificile pe plan sentimental.

Avem multă treabă într-adevăr, dar o să ne putem şi relaxa, să plecăm în plimbare, în vizite, să facem mişcare ca să ne dezmorţim sufleteşte şi trupeşte.

O zodie este avertizată de astre, existând riscul să facă câteva greșeli care nu mai pot fi reparate. Ziua aduce încurcături sau întârzieri legat de partea financiară.

Horoscopulzilei.net vine în cele ce urmează previziunile complete pentru toate semnele zodiacale. Citește și tu evenimentele și întâmplările de care au parte acestea în rândurile de mai jos!

Horoscop zilnic pentru vineri, 25 septembrie 2020, pentru toate zodiile

Berbec

Nu te lăsa provocat de atitudinea ostilă a unui coleg de serviciu. Indicat ar fi să nu-i dai apă la moară și să-ți păstrezi calmul până la sfârșitul programului. Acasă relaxează-te și destinde-te la un pahar de vin.

Prietenii vă fac program de timp liber şi dacă aveţi şi o rezervă de bani plecaţi într-o plimbare la mare, la munte. Se poate s-aveţi mai mult de lucru, dar vin şi bani, cu promisiuni de avansare, primiţi o funcţie, dar poate după ce daţi un concurs.

 

Taur

Ești impunător, însă riști să nu fii văzut cu ochi buni. Nu toată lumea din jur apreciază devotamentul tău, lucru care s-ar putea să iște câteva mici discuții și certuri contradictorii.

O invitaţie în oraş, o cină în doi, sunt lucruri importante pe care vreţi să le discutaţi într-un spaţiu neutru. O să vă puneţi casa la punct, o să fie de lucru, poate angajaţi o firmă, scoateţi şi bani de la rezerve şi o să scăpaţi de grijile astea legate de spaţiul locuibil.

 

Gemeni

Ai o listă întreagă de lucruri de rezolvat, însă trebuie să le faci mai întâi pe cele urgente. Nu este cazul să te aglomerezi aiurea sau să dedici prea mult timp unei activități care s-ar rezolvat în doar câteva minute.

Poate se-ntâmplă ceva nou şi bun în relaţia de cuplu şi o să ajungeţi dintr-o dată la căsătorie. Veşti, confirmări, poate luaţi şi bani şi o să şi plecaţi, dac-aveti cu ce, într-o plimbare măcar, până la malul mării, ori până la munte dac-aveti vreun prieten la care să staţi.

 

Rac

Ambiții din punct de vedere profesional. Este un moment potrivit pentru a le arăta superiorilor ce știi să faci. Așa ai posibilitatea să avansezi și de ce nu, chiar să primești un salariu motivant pentru munca depusă.

E posibil să încasaţi nişte bani şi să luaţi diverse lucruri pentru evenimentul care va avea loc în curând – o mutare în casă nouă, o nuntă, un botez. Se poate să faceţi nişte eforturi financiare ca să le asiguraţi alor voştri un trai mai bun, să faceţi toate îmbunătăţirile pe care vi le-aţi propus.

 

Leu

Oboseala își spune cuvântul, dovadă fiind irascibilitatea pe care o resimți. Nu-ți vărsa supărarea și nervii pe oamenii care-ți ies în cale, nu au absolut nicio vină că lucrurile nu au ieșit așa cum ți-ai propus.

Aveţi nevoie de o infuzie de adrenalină şi o să cultivaţi un hobby ca să ieşiţi dintr-o stare de oboseală, ori monotonie. E posibil s-aveţi chef de plimbare şi să zburaţi spre o zonă de agrement, să luaţi o porţie de respiro, poate fi o surpriză din partea fiinţei iubite.

 

Fecioară

Încearcă să nu-ți asumi riscuri inutile și să mergi pe drumurile deja bătătorite. Învață din greșelile celor din jur, nu este timp să le faci pe ale tale. Concentrează-te pe ce contează cu adevărat.

Sunt câteva aspecte care ţin de viaţă de cuplu care se cer rezolvate şi trebuie să ajungeţi la alt nivel de înţelegere cu partenerul de cuplu. Se anunţă musafiri de la drum, dar poate nu rămân peste noapte, vă-ntâlniţi în oraş să vă plimbaţi, să revedeţi locuri dragi şi oameni de care v-a fost dor.

Balanță

Evenimente neprevăzute care ți-ar putea strica planurile de călătorie. Nu trebuie să te superi prea tare, oricum nu erai pregătit să pleci prea departe de casă. Bucură-te de activități relaxante în aer liber.

Vi se poate împlini un vis, să vă mutaţi în casă nouă, să deveniţi părinţi, e momentul ideal să vă ocupaţi şi de voi, să vă duceţi la doctor, la cosmetică, la spa, să plecaţi în excursii. Se va regla şi situaţia financiară, poate va mai găsiţi încă un job care să vă rotunjească veniturile şi o s-aveţi un alt standard de viaţă.

 

Scorpion

Amână deciziile importante pentru o altă zi și stai lângă cei dragi. Faceți lucruri care să vă încânte de la mic la mare și profitați de moment pentru a depăna amintiri din trecut.

E posibil să vă aşezaţi la casa voastră şi o să vă acapareze cu totul viaţa de familie, dar o să fie frumos. E posibil să vă implicaţi într-o activitate extraprofesională şi să puneţi la bătaie toată priceperea, să faceţi impresie bună, şi or să vă fie recunoscute nişte merite.

 

Săgetător

Este o zi dedicată partenerului de viață. De mult nu ați mai stat numai voi doi. Ieșiți în oraș, țineți-vă de mână, comportați-vă ca un cuplu care se află la început de relație.

Aţi putea face cunoştinţă cu cineva care să devină din ce în ce mai interesat de voi şi să v-atingă la coarda sensibilă, şi să puteţi deveni un cuplu. Se ivesc nişte posibilităţi să faceţi rost de bani, vă asociaţi cu cineva sau vă faceţi curaj să porniţi pe cont propriu într-o nouă provocare profesioanala.

 

Capricorn

Ești predispus să faci greșeli majore care nu mai pot fi reparate. Fii cu ochii în patru, confuzia nu are ce căuta când este vorba de decizii importante. Fii stăpân pe situație.

Poate plecaţi în altă ţară, ori aveţi o deplasare mai pe-aproape, chiar şi cu ceva treabă şi o să fie cu succes. Poate-aveți de legalizat nişte acte la notariat şi pregătiţi banii, martorii, că poate e nevoie de cineva, de un garant, că daţi, că luaţi bani.

 

Vărsător

Întâlnirile de afaceri sunt la ordinea zilei. Mare atenție, să nu uiți acasă documente importante, nu ai vrea să te întorci din drum. Fii calm și prudent în privința deciziilor luate.

Se poate să-şi facă, în sfârşit, curaj cineva care vrea să vadă dacă aveţi puncte comune pentru o relaţie, pentru că aşa simte. Sunt câteva aspecte de pus la punct la serviciu şi o să vă mai consultaţi cu colegii, cu şefii, să iasă lucruri de calitate extra din mâinile voastre pentru că aspiraţi la un titlu.

 

Pești

Se întâmplă să nu te poți concentra la serviciu. Cere o mică pauză sau pleacă acasă. Trebuie neapărat să te odihnești, ai pierdut prea multe nopți la distracție. Ai nevoie de somn.

O s-ajungeţi la un consens cu partenerul de cuplu şi poate va exista o cerere-n căsătorie dacă pân-acum n-aţi legalizat relaţia. O ascenciune în carieră, asta se conturează în perioada următoare şi or să vă sară-n ajutor nişte oameni care apreciază eforturile pe care le-aţi depus că s-ajungeţi aici.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 5 martie 2021

O zi a provocărilor. O să facem tot ce depinde de noi să urgentăm nişte ...