Horoscop zilnic: vineri, 11 septembrie 2020 – vom face progrese

Astrologii au consultat astrele și au dat publicității previziunile complete pentru ziua de vineri, 11 septembrie 2020. Așadar, horoscopul zilnic aduce schimbări, planuri de viitor, precum și renunțarea la anumite vicii sau slăbiciuni.

Vibraţia zilei este 11 şi o să avem intuiţie s-alegem ce e bun pentru noi.

De asemenea, astrele mai transmit că semnele zodiacale se vor confrunta cu obstacole care le vor pune viața în pericol, iar pentru a ieși la suprafață au mare nevoie de sfaturile și îndemnurile prietenilor.

Ultima zi lucrătoare din săptămână este ideală pentru a face itinerariul pentru weekend, zodiile având șansa să se bucure de ultimele raze călduroase de soare, la munte sau la mare.

 

Horoscop zilnic pentru vineri, 11 septembrie 2020, pentru toate zodiile

 

Berbec

Joacă ultima carte în iubire. Nu lăsa să-ți scape printre degete sufletul pereche după care ai tânjit atâta amar de vreme. Este momentul să treci la nivelul următor.

O să puneţi la cale nişte proiecte de timp liber şi o să daţi refresh vieţii voastre mondene, c-o să fiţi ancoraţi pe scenă socială. Vi se promit mai mulţi bani de la serviciu şi n-o să aşteptaţi prea mult până să-i luaţi, chiar se vor precipita nişte lucruri şi o să-i primiţi cât de curând.

 

Taur

Planuri de weekend, gândul îți zboară deja la distracție. Adună-ți prietenii și dați o fugă rapidă până la malul mării. Profită de căldură pentru a face plajă.

Poate s-au intensificat pregătirile în vederea unui botez sau sunteţi naşi de cununie pentru cineva foarte apropiat şi o să fie un entuziasm aparte. O să vă puteţi cultiva latura creativă, să puneţi şi în practică nişte idei care vă pot aduce bani şi o să vă bucuraţi de admiraţia celor din jur.

 

Gemeni

Gândește-te mai mult la viitor, nu mai lăsa planurile pe ultima sută de metri. Este foarte important să ai câteva obiective după care să te ghidezi în viață.

O să mai investiţi nişte bani în casă, poate vă extindeţi, reamenajaţi, mai faceţi câte ceva pentru confortul alor voştri. La voi a sosit scadența şi trebuie să vă achitaţi de nişte obligaţii ca să puteţi începe alte proiecte, să faceţi progrese în carieră.

 

Rac

Drumul îți este presărat cu câteva mici obstacole care te vor face să vezi partea plină a paharului. Nu ezita să ceri sfatul persoanelor în care ai maximă încredere.

O ieşire diseară cu cineva de care vă era dor va reda tonusul sufletesc şi o să acumulaţi resurse pentru treburile complicate poate le-aveţi de rezolvat. Încep să se rezolve nişte acte care v-au dat de furcă şi fără de care nu vă puteţi angaja, sau înscrie la vreo şcoală şi o să legalizaţi nişte situaţii.

 

Leu

Nu te mai ghida după ce spun alții și ia inițiativă. Trăiește-ți propria viață, nu pe a altora. Ia decizii chiar dacă la momentul respectiv nu sunt cele mai bune.

E bine să va-ngrijiți de sănătate ca să vă folosiţi şansele de a evolua în cariera şi să deveniţi şi mai cunoscuţi. Aţi putea încropi un parteneriat de afaceri ca să aduceţi mai mulţi bani la bugetul familiei, să vă permiteţi şi un respiro la sfârşit de săptămână, ca să vă eliberaţi de stres.

 

Fecioară

Într-o bună zi vei privi în urmă și vei realiza că nu ai lăsat nimic. Chiar vrei să se întâmple asta? Nu te mai lăsa dus de val și revino cât mai repede cu picioarele pe pământ.

Se poate să vină cineva în vizită şi spicuiţi câteva idei care să vă aducă succes atât în plan profesional, cât şi personal. O s-aveţi spor la activităţile care presupun migală şi o să vă dovediţi măiestria, o să primiţi şi aprecieri, şi-or să vină şi bani în perioada asta.

 

Balanță

Nu mai aștepta momentul ideal să spui ce sentimente ai. Nu există așa ceva, dezvăluie tot ce ai pe suflet. Partenerul de viață îți va fi cu adevărat recunoscător.

E posibil să-ntâlniţi în cercul de prieteni un proaspăt sosit care să se simtă atras de voi şi să fie o atracţie reciprocă. Sunt ceva noutăţi care să vă redirecţioneze profesional şi poate va-ncântă cineva cu un job, vă oferă o altă perspectivă pe care o s-o îmbrăţişaţi cu uşurinţă.

 

Scorpion

Viciile îți dau mari dureri de cap și pe deasupra, cheltui și prea mulți bani. Strânge cureaua și mai taie din ele. Schimbă-te și o persoană mai bună va ieși la suprafață.

O să fiţi cooptaţi de un grup, o fundaţie că să susţineţi o cauză, să vă implicaţi cu ce se poate, că e mare nevoie de voi. Există pentru voi un miraj al străinătăţii şi-aţi vrea să vă duceţi şi ca turişti şi în căutarea unei experienţe profesionale sau există un potenţial partener de cuplu.

 

Săgetător

Speri ca oamenii să nu observe starea de spirit pe care o ai. Din păcate, nu te poți ascunde la nesfârșit. Dezvăluie ce ai pe suflet și piatra va dispărea.

E un eveniment festiv la care o să vă duceţi c-aveţi ceva de spus, de făcut, să vă faceţi şi un autopromo să afle lumea cât mai multe despre voi. O să puteţi face un salt în carieră, să deveniţi şi mai vizibili în societate, să lucraţi şi în paralel la mai multe proiecte şi personale şi de serviciu.

 

Capricorn

Ești dispus să o iei de la capăt, indiferent de situație. Alegi un alt traseu chiar dacă nu este unul tocmai ușor. Adori să încerci lucruri noi.

Vă invită cineva la sfârşit de săptămână undeva la mare, la munte, poate şi în altă ţară să vă bucuraţi de câteva zile care să vă ungă pe suflet. Poate va bate gândul să urmaţi nişte cursuri pentru că sunteţi atraşi de o disciplină anume şi vreţi să conteze şi la salariu, faptul c-aveţi o specializare.

 

Vărsător

Te-ai săturat să amâni unele lucruri. Este cazul să iei atitudine și nu-i mai lași pe cei din jur să te calce în picioare. Fii puternic și stăpân pe tine.

Poate vi se aprobă, în sfârşit, după lungi aşteptări un credit bancar să vă cumpăraţi casă, maşina s-aveţi bani să vă căsătoriţi. Se poate să primiţi o veste bună legată de bani şi să vă faceţi planuri pentru o ieşire cu prietenii, să vă destindeţi, să fie o schimbare de ritm, de peisaj.

 

Pești

Încăpățânat din fire, nu vrei nici în ruptul capului să asculți sfaturile pe care le primești. Mai devreme sau mai târziu ți se va înfunda și nu va fi plăcut deloc.

E o listă de pretendenţi şi o s-aveţi de unde s-alegeţi că oferta e generoasă şi poate v-aşezaţi şi voi la casa voastră. Se poate să aflaţi într-o şedinţă ce-aveţi de făcut de-aici încolo, or fi proiecte noi în care -o să vă implicaţi pentru că e un tumult interior pe care vreţi să-l externalizaţi.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 28 februarie 2021

Apar situaţii neaşteptate şi care ne pot da programul peste cap, dar o să fim ...