Horoscop zilnic: sâmbătă, 15 iunie 2019. Despărțire dureroasă pentru una dintre zodii

Weekend-ul nu vine cu vești bune pentru o parte dintre nativi, mai ales în plan sentimental. Sâmbătă, 15 iunie, există riscul unor tensiuni ce pot pune la grea încercare relațiile cu partenerii de viață. Mai mult decât atât, nici viața profesională nu aduce prea multe satisfacții.

 

Horoscopul zilei de 14 iunie 2019

Majoritatea nativilor au tendința de a-și asuma anumite decizii radicale, de aceea, sfatul astrologilor este să-și păstreze calmul, pe cât posibil, pentru a evita eventuale suferințe inutile. Rațiunea ar trebui să preia controlul în prima zi de weekend.

 

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Sunt momente potrivite pentru a-ti achita taxele, impozitele și orice alte datoriile. Relatiile cu institutiile financiare sunt bune si poti primi raspunsuri benefice si ajutoare deosebite in afaceri sau credite. Se pot rezolva sau măcar se pot lămuri cheltuieli referitoare la casă și familie. De asemenea, vor intra în discuție moștenirile sau afacerile de familie.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Tema zilei este reprezentată de relațiile parteneriale. Fie că este vorba despre partenerul de viață, fie despre colaboratori sau despre partenerii din cadrul unor proiecte profesionale se vor discuta aspecte legate de acte, promisiuni, înțelegeri făcute undeva, cândva. Este momentul producerii unor schimbări, atât în ceea ce privește mentalitatea ta, cât și atitudinea față de parteneri.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Sunt momente potrivite pentru treburile de rutină personale sau profesionale. Este posibil să întâmpini ceva neplăceri din partea colegilor, însă cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine. Gâlceava poate porni de la banii câștigați la serviciu sau de la elanul cu care îți îndeplineși sarcinile de lucru. Odihnește-te mai mult!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Ești vesel, pus pe glume si cu chef de aventuri. Cei din jur nu iti sustin starea, de aceea temperează-ți cheful de distractii. Sunt momente bune pentru a discuta cu pesoanele dragi și pentru a desfășura activități specifice unui hobby drag sufletului tău. Ești foarte combativ și pus pe fapte mari, aspecte ce îi pot necăji pe ceilalți, dacă te implici prea mult în treburile lor.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Treburile casei si problemele membrilor familiei sunt temele principale ale zilei. S-ar putea sa fii nevoit sa ai grija de cineva bolnav sau sa faci mici drumuri pentru a-i rezolva unele probleme. Tensiunea domenște în fundalul domestic, bine fiind să acorzi atenție tuturor detaliilor din acest segment. Există dușmănii ascunse din partea unor neamuri.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Sunt posibile intalniri si dialoguri interesante cu persoanele din anturajul apropiat. Este nevoie sa te implici in treburile unor prieteni, chiar daca gandurile tale zboara in alta parte. Forfota din preajma ta duce la oboseală și risipirea energiilor vitale în detalii care nu te privesc. Selectează prioritățile și lasă-i pe ceilalți în pace. Călătorii pe distanțe scurte.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Încă de la primele ore ale diminetii sunt momente favorabile cumpărăturilor și altor aspect financiare, de tipul primirea salariului, a unui bonus sau a unor cadouri substanțiale. Se va evidenția tendința de a cheltui mult pentru nevoile profesionale sau pentru a-ți îmbunătăți imaginea publică. Prudență și evită extravaganțele!

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

O zi buna pentru vizite la un salon de intretinere corporala sau pentru a incepe o dietă estivală. Ocupă-te de tine, creionează planuri de viitor, selectează prioritățile personale și pe cele profesionale. De asemenea, ar fi bine să privești atent la relațiile și situațiile în care ești implicat. Renunță la cele nesatisfăcătoare!

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Ziua îți aduce dorinta de interiorizare. Sunt momente bune pentru o analiza atentă a ceea ce se petrece in jurul tau si pentru a-ti trasa noi directii de viata. S-ar putea sa descoperi unele conflicte mocnite la serviciu, din motive financiare sau materiale. Ia aminte la cele aflate sau presimțite astăzi, deoarece te vor ajuta mult în viitorul apropiat.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

O zi destul de controversată. Sunt posibile informații deosebite venite din partea unui prieten sau a unui protector, referitoare la bani și bunuri comune cu partenerul de viață, cu neamurile sau colaboratorii dintr-o afacere. Evită dialogurile ample și vorbeșete cât mai puțin. Unii te provoacă doar așa de dragul jocului de cuvinte.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Activitatile din domeniul profesional se evidențiază astăzi. Ai multe de rezolvat la serviciu, iar acum vei fi neovit să relaționezi cu șefii și autoritățile. Sau tu la rândul tău devii, cel puțin pentru o zi, o autoritate în domeniul în care activezi. Decizii importante, controverse colegiale, răsturnări de situație în cazul unor sarcini de lucru începute mai demult. Fii prudent!

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)

Ziua te predispune la răscoliri mentale. Se conturează dialoguri multiple cu oameni importanți în mediul socio-profesional în care activezi, dialoguri în urma cărora îți vei schimba unele opinii și decizii. Pe de altă parte, vor interveni aspect referitoare la străinătate, probabil ceva legat de copii, de studii sau detalii despre o călătorie îndepărtată.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 16 ianuarie 2020

O zi destul de bună. O să echilibrăm balanţa în cadrul relatiiilor de tot felul, ...