Horoscop Neti Sandu: sambata, 12 septembrie 2020, pentru toți nativii. Sursa foto: stirileprotv.ro

Horoscop zilnic: sâmbătă, 12 septembrie 2020 – zi de wekeend

Vibraţia zilei este 3 şi o să fim receptivi la gesturile venite din partea celor dragi.

Horoscopul zilnic pentru sâmbătă aduce foarte multe vești bune pentru majoritatea nativilor zodiacului european. Foarte multe zodii își îndeplinesc planurile avute de foarte multă vreme.

Specialiștii în astrologie anunță că ar putea fi vorba de achiziții și investiții majore în cazul Scorpionilor. La rândul lor, nativii Leu se simt excelent pe parcursul zilelor de wekeend ce urmează.

Iată cum arată previziunile din partea astrologilor, pentru sâmbătă 12 septembrie. Se anunță o zi foarte bună pentru vacanțe și pentru Balanțe.

 

Horoscop zilnic pentru sâmbătă, 12 septembrie 2020. Ce se întâmplă cu Leii în acest weekend

 

Fecioară

Fecioarele au nevoie de sprijinul apropiaților mai mult ca oricând, în această perioadă. Se simt ceva mai nostalgice, motiv pentru care vor petrece mai mult timp acasă.

O să le faceţi o surpriză prietenilor, dar se pare că şi ei au ceva – la secret – pentru voi şi o să fie cu adrenalina forţe. E animaţie mare, sărbătoriţi zi de naştere, de căsătorie, o fi poate alt eveniment care-adună lume multă şi o să fie cu antren.

 

Balanță

Balanțele au în viitorul lor înscris un mare noroc. De aceea pot profita de toate evenimentele benefice pe care simt că le traversează. Trebuie să renunțe la grijile cotidiene și ar putea pleca într-o excursie.

Aţi putea petrece două zile departe de casă împreună cu omul drag şi să uitaţi de griji, să vă remontaţi. Se observă un anturaj pe gustul vostru şi o să puteţi pleca şi în plimbare, dar şi ca să fiţi de față la un eveniment festiv pe undeva prin ţară.

 

Scorpion

Nativul Scorpion are nevoie de mai multă odihnă. Pe plan personal lucrurile merg ca pe roate pentru cei născuți în această zodie. Vor putea să își rezerve acest weekend pentru a petrece clipe romantice cu partenerul.

O să vă bucuraţi de veştile bune pe care-o să vi le transmită fiinţa pe care o iubiţi şi poate veţi locui împreună. E posibil să-ntâlniţi pe la mondenităţile la care veţi ajunge pe cineva care să vă fascineze şi să-ncepeți o relaţie care să vă umple frumos viaţa.

 

Săgetător

Săgetătorii se simt în largul lor și vor cunoaște o persoană foarte specială. Au de gând să compenseze pentru alte momente în care nu puteau să se manifeste așa cum și-au dorit. Sunt priviți cu ochi buni și încurajați să își urmeze instinctul.

O să vă puteţi pune în valoare nişte calităţi care-or să vă ridice cota valorică şi să ocupaţi un alt loc în societate. Or să vă invite nişte prieteni la un party şi o să fie distracţie, iar dacă sunteţi în căutarea unui partener de viaţă, e posibil să-l întâlniţi pe-acolo.

 

Capricorn

Capricornii decid să facă mai multe vizite la rude, în acest weekend. Vor putea revedea persoanele dragi sufletului lor și se simt foarte bine. Spre seară pot primi o veste din străinătate ce îi bucură și mai tare.

V-aşteaptă cineva de la drum lung şi dacă nu puteţi ajunge poate programaţi pentru altă dată întâlnirea, la voi, la acea persoană. O activitate de grup o să vă resusciteze, o să vă pună în relaţie cu nişte oameni cu care vă veţi mai întâlni şi în alt context profesional şi o să aveţi parte de câştiguri.

 

Vărsător

Nativul Vărsător se simte nepregătit într-o problemă de serviciu. De aceea, trebuie să aibă în vedere și să nu încerce să le rezolve pe toate deodată, pentru că ar putea să aibă parte de un mare eșec.

Se poate să vă invite cineva la un spectacol, va fi un prilej să vă reconectaţi la sferă socială să vă puneţi la punct cu noutăţile. O să tot cheltuiţi bani cu drumurile, cadourile pe care le-aveţi de luat unor sărbătoriţi, în schimb o să vă distraţi pe cinste.

 

Pești

Cei din zodia Pești au o zi plină și se bucură de compania prietenilor. Vor organiza ieșiri inedite în care pot cunoaște chiar viitori parteneri de afaceri.

E posibil să luaţi o decizie spontană şi să va-mpăcați cu cineva de care vă despărţiserăţi şi relaţia să decurgă frumos. Se poate să găsiţi un last minute şi să vă duceţi într-un city break, să aduceţi un plus de prospeţime în relaţia de cuplu, să fiţi ca la-nceput.

 

Berbec

Berbecii simt că este momentul să discute cu cei apropiați despre viitor. Ar putea face anumite demersuri și la locul de muncă, pentru a obține o mărire de salariu.

Poate dorul de cineva o să vă scoată din casă şi o să aveţi la-ndemână nişte surprize pentru partener. Pentru voi o întâlnire cu destul neprevăzut şi or să se ivească nişte oportunităţi de ascensiune în carieră şi care se pot concretiza la sfârşitul anului.

 

Taur

Taurii au nevoie să se relaxeze ceva mai mult, în zilele de weekend. Se simt stresați în orice aspect al vieții lor.

Deşi nu păreţi pregătiţi pentru schimbări majore o să vă descoperiţi resurse nebănuite pe care o să le folosiţi la maximum. Se poate să vă implicaţi în bună desfăşurare a unui eveniment, or fi activităţi recreative şi care să v-aducă din nou în relaţie cu prieteni, colaboratori poate.

 

Gemeni

Gemenii cred că a venit clipa redescoperirii de sine și vor avea mai multe revelații benefice. Dacă nu formează un cuplu, ar putea să își găsească un nou partener în acest sfârșit de săptămână.

E cineva interesat să vă cunoască şi o să fie pe lungimea voastră de undă, poate vă armonizaţi – că e an bun de mariaj. Poate vă găsiţi o activitate de timp liber şi o să vă descărcaţi tensiunile, puneţi în practică ideile creative şi poate iese un proiect cu bătaie lungă.

 

Rac

Racii se simt tulburați de câteva vești primite din partea apropiaților. Orice ar fi trebuie mai întâi să se calmeze și să se întrebe dacă lucrurile sunt într-adevăr chiar atât de grave.

E momentul să daţi dovadă de sinceritate, să spuneţi lucrurilor pe nume ca să salvaţi o căsnicie, ori o relaţie sentimentală. O să vă străduiţi să nu cheltuiţi mai mult decât v-aţi propus, dar pare să fie o ocazie specială şi o să vă coste masa la restaurant, ori poate sunt cheltuieli colaterale.

 

Leu

Leii se simt în forță în această perioadă. Se anunță și un mare eveniment în viețile lor. Ar putea fi vorba de o căsnicie, o vacanță în străinătate sau chiar un proiect propriu, foarte bănos, pe care îl vor lansa.

Se pare că e cineva cu care trebuia să vă vedeţi mai demult şi o să reluaţi un subiect delicat ca să puteţi trece peste nişte neînţelegeri. Poate ajungeţi, totuşi, într-o staţiune de agrement să respiraţi alt aer, să revedeţi locuri încărcate de amintiri şi să uitaţi de stresul care v-a stors de energie.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 2 martie 2021

O zi bună pentru recuperări. Încă mai avem timp să reparăm nişte greşeli, să facem ...