Horoscop zilnic pentru sâmbătă, 26 septembrie 2020. Sursa foto: ProTv

Horoscop zilnic pentru sâmbătă, 26 septembrie 2020

Horoscopulzilei.net îți prezintă previziunile astronimice și vine cu vești proaspete pentru ziua de sâmbătă, 26 septembrie 2020. Prima zi de weekend vine cu noi provocări în plan sentimental și social.

Veștile sunt preponderent bune pentru majoritatea cazurilor, însă, ghinionul îi paște pe unii nativi, care se vor confrunta cu clipe grele și vor fi mult mai vulnerabili astăzi.

Zodiile au parte atât de momente de relaxare și bună dispoziție, cât și de diverse obstacole menite să îi pună în dificultate și să le afecteze relația cu cei din jur.

Luăm decizii, ni se comunică nişte hotărâri pe care le-au luat alţii pentru noi şi o să ne lansăm pe altă orbită – de success!

Horoscop zilnic pentru sâmbătă, 26 septembrie 2020, pentru toate zodiile

 

Berbec

Nu ești în cea mai bună formă a ta astăzi, iar acest fapt este evident încă de la primele ore ale dimineții. A fost o săptămână grea pentru tine și, deși ai așteptat cu nerăbdare prima zi de weekend, se pare că nu ai energia necesară pentru a te bucura din plin de ea.

Se poate să fie un moment important pentru viaţa voastră de cuplu şi să vă daţi acordul pentru o convieţuire…pe viaţă.

Se poate să aflaţi un pont despre un proiect care v-ar scoate din conul de confort şi să fie punctul de plecare într-o nouă aventură profesională.

 

Taur

Astăzi ești binedispus și pus pe fapte mari. Ai așteptat toată săptămâna să petreci mai mult timp cu prietenii la o cafenea sau la o petrecere privată și pui mare accent pe comunicare. Cu siguranță ți-au lipsit astfel de momente.

Se poate să le faceţi o vizita unor rude c-o fi o zi de naştere sau se căsătoresc nişte veri, nepoţi, e un chef acolo.

Aveţi un cuvânt greu de spus în familie, poate vreţi să vă mutaţi, să vă căsătoriţi, să începeţi o afacere şi va trebui să renunţaţi la nişte lucruri.

 

Gemeni

Deși ai fi vrut să te bucuri din plin de acestă zi de weekend, se pare că o veste proastă îți dă toate planurile peste cap. O persoană dragă se află în pericol, iar tu decizi să te focusezi pe problemele familiale și să lași deoparte ceea ce îți planificasei. Familia este întotdeauna primordială.

E momentul noilor întâlniri, când idealul vostru o s-apară în carne şi oase; mai rămâne să fie şi o chimie-ntre voi.

O să vă puteţi distra ca să uitaţi de tot ce-nseamnă obligaţii de serviciu, financiare, să vă refaceţi puterile s-o luaţi de luni de la-nceput c-aveţi multe pe cap.

 

Rac

Ai muncit din greu toată săptămâna, dar încă te simți stăpân pe tine și plin de idei, motiv pentru care refuzi categoric să iei o pauză. Îți începi ziua energic, îți faci ordine în gânduri și pui la cale un nou proiect profesional, care îți va aduce multe beneficii.

Poate rămân şi peste noapte rudele ori prietenii care vin din ţară, ori din afară, dar se pare că sunteţi dornici de musafiri.

O să vă puteţi distra ca să uitaţi de tot ce-nseamnă obligaţii de serviciu, financiare, să vă refaceţi puterile s-o luaţi de luni de la-nceput c-aveţi multe pe cap.

 

Leu

Îți începi ziua de sâmbătă cu gândul la cineva drag, cu care nu ai mai vorbit de ceva timp. Pune mâna pe telefon și invită acea persoană în oraș. Meriți puțină relaxare, iar aceasta este ocazia perfectă să te binedispui.

O s-aveţi activităţi deconectante, să fie ceva revigorant. Aţi putea da o fugă până la malul mării sau acolo unde vă e gândul cine ştie de când, c-aţi fi vrut să ajungeţi şi vă repeziţi pentru câteva ore bune şi vă-ntoarceţi la noapte.

 

Fecioară

Tendința ta de a munci constant și de a te focusa permanent pe responsabilitățile professionale riscă să îți pună în pericol relația cu familia. Cei dragi consideră că îi neglijezi, așa că îți recomandăm să petreci mai mult timp cu aceștia.

Poate reintră acei bani pe care-I aşteptaţi de mult timp şi o să vă puteţi mişca, să cumpăraţi ce-aveaţi nevoie.

Aveţi chef de multe lucruri care vă fac plăcere, dar şi de treabă aveţi chef după cum se vede şi o să le-mbinați frumos pe toate, să vă simţiţi împliniţi din mai multe puncte de vedere.

 

Balanță

Deși ți-ai fi dorit o escapadă în acest weekend, se pare că lucrurile nu se vor întâmpla așa cum ai prevăzut. Partenerul/partenera îți va propune o ieșire în aer liber, iar ziua de sâmbătă va decurge chiar mai frumos decât ți-ai imaginat.

Poate e un eveniment care va fi rampa voastră de lansare pe scenă socială şi o să luaţi un titlu, un premiu. Vă puneţi o dorinţă şi-o să se-mplinească, o să vedeţi dacă lucraţi mental la ea, o să puneţi şi în practică şi o s-aveţi de câştigat.

 

Scorpion

Astăzi se ivește o ocazie de a te revedea cu prieteni vechi și ești dornic de socializare. Persoane apropiate, cu care ai pierdut legătura, îți vor mărturisi aspecte importante din viața lor, care te vor pune pe gânduri.

La o petrecere, undeva, o să vă-ntâlniţi cu cineva care o să vă cucerească de la primul schimb de priviri şi iese ceva. O dispută mai veche care se poate-ncheia dacă îl provocaţi la o-ntâlnire pe cel în cauză şi se dezamorsează orice conflict la o cafea, o cină în doi.

 

Săgetător

Nu ești în apele tale astăzi și preferi să îți petreci toată ziua stând în pat, citind o carte sau vizionând un film bun. Ești secat de energie, iar somnul pare a fi cel mai bun remediu pentru tine și singurul mod în care îți poți încărca bateriile.

Se vede c-aveţi chef de plimbare şi o să fie şi cineva care să va-nsoțească pe cărări de munte sau pe faleză, la mare.

E un grup care vă asimilează pentru că aveţi multe în comun şi o să puteţi pleca pe sau să practicaţi un sport s-aveţi o activitate preferată care să vă scape de tensiuni.

 

Capricorn

Ziua de sâmbătă vine cu noi provocări în relația de cuplu. Simți nevoia să îți exteriorizezi latura romantică, iar persoana iubită va fi plăcut surprinsă de gesturile tale. Bucurați-vă unul de compania celuilalt și petreceți mai mult timp împreună.

Se poate să vă duceţi la un spectacol or fi un meci, un concurs cu premii, un concert şi o să vă-ncărcați frumos energetic, o să vă placă.

Poate puneţi piatra de temelie la o nouă afacere, ori vă aflaţi la-nceput de drum într-o căsnicie şi se poate să fiţi copleşiţi de emoţii.

 

Vărsător

Se anunță un eveniment important în viața ta, pentru care te pregătești de ceva timp. Te ocupi intens de problemele organizatorice și încerci din răsputeri să nu uiți niciun detaliu. Te asigurăm că totul va fi perfect, nu pune prea multă presiune pe tine!

E posibil să vină cineva din străinătate şi să fiţi ocupaţi cu musafirii şi sâmbătă şi duminică.

Se poate să vă treziţi la destinaţia preferată, pentru c-o avut grijă fiinţa iubită să facă o rezervare la un hotel în staţiunea preferată.

 

Pești

Tinzi să fii ușor irascibil astăzi și nimic nu te mulțumește. Deși te afli în mijlocul persoanelor dragi ție, ești foarte agitat și pare că nu îți găsești locul. Reflectează puțin asupra gândurilor tale și încearcă să nu îți impovărezi familia cu diverse probleme.

Pentru ai voştri sunteţi dispuşi să cheltuiţi chiar şi peste bugetul pe care vi l-aţi propus, c-aveţi nevoie cu toţii de o schimbare de peisaj.

O să puteţi trece peste o supărare mai veche cu cineva pe care-l aveaţi la suflet şi o să se consolideze relaţia, pentru c-aveţi nevoie unul de celălalt.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 5 martie 2021

O zi a provocărilor. O să facem tot ce depinde de noi să urgentăm nişte ...