Horoscop zilnic pentru luni, 21 septembrie 2020. Sursa foto: ProTv

Horoscop zilnic pentru luni, 21 septembrie 2020

O zi a schimbărilor. E bine să fim pe fază, ca să prindem un pont, o ofertă de afaceri, ori poate e cineva interesat de o relaţie şi noi la fel!

Vibraţia zilei este 3 şi comunicarea e la loc de cinste! Să fim atenţi la drum, însă.

Horoscopul zilei de luni, 21 septembrie 2020, aduce vești minunate pentru unele zodii care se vor bucura de întâlniri și evenimente pe placul lor. Spre exemplu, nativul Scorpion va descoperi un lucru care-l pasionează.

De asemenea, semnele zodiacale au parte de aventuri și întâmplări care le vor da serios de gândit. Este foarte important să învețe ceva din obstacolele și lucrurile care le ies în cale.

Horoscopulzilei.net a aflat pentru tine care sunt previziunile complete pentru fiecare nativ la rând. Citește în rândurile următoare ce au rezervat astrele acestora.

 

Horoscop zilnic pentru luni, 21 septembrie 2020, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Se anunță succes financiar, însă nu trebuie să riști totul. Este indicat să știi când să te oprești pentru că s-ar putea să pierzi toate economiile puse deoparte.

O să primiţi o ofertă de lucru şi se pare că întruneşte condiţiile impuse de voi, pentru că ţineţi la un standard. Se poate s-aveţi de dat un examen, vă luptaţi pentru o funcţie şi sorţii vor fi de partea voastră, s-aveţi încredere că o să fie bine.

 

Taur

Viața amoroasă va intra pe făgașul normal și te vei bucura de momente plăcută alături de persoana iubită. S-ar putea să fii surprins cu o mică atenție sau o cină romantică.

Poate-ați tot amânat mersul la doctor, la analize şi dacă nu aveţi un program încărcat şi aveţi şi ceva bani sunt de făcut nişte investigaţii. Se iveşte o postură tentantă la serviciu şi dacă vă mişcaţi rapid o să fiţi primii care pot primi funcţia, ori poate jobul, oricum e o nouă provocare.

 

Gemeni

Încearcă-ți norocul la locul de muncă și discută cu superiorii legat de o mărire de salariu. Muncești pe brânci și ar cam fi momentul să iei și mai mulți bani pentru prestațiile tale.

E bine să vă consultaţi agenda financiară şi să vedeţi dacă aveţi vreo datorie față de cineva şi să vă achitaţi urgent sau alţii, dacă au față de voi. Poate-abia acum vi se plătesc nişte bani din urmă şi o să le pregătiţi nişte surprize copiilor drept răsplată pentru că şi-au respectat programul pe care şi l-au făcut.

 

Rac

Nu prea ești adeptul compromisurilor, dar vei fi nevoit să recurgi la ele pe plan sentimental. Simți o nevoie acută de armonie și liniște în cuplu, te-ai săturat de discuții contradictoriu.

Se poate să primiţi o atenţie specială din partea cuiva care n-a uitat ajutorul pe care i l-aţi acordat şi o să vă prindă bine, sufleteşte. Apar noutăţi, vă căută nişte oameni, poate vor să plecaţi pe undeva, să ajungeţi în vizită la ei, şi o să vă ajustaţi programul astfel încât să rămâneţi câteva zile pe acolo.

 

Leu

Când nu iei în serios un aspect al vieții, atunci se întâmplă să ai succes. Așa se va întâmpla acum când săgeata lui Cupidon te va lovi din plin. O persoană neașteptată va intra în viața ta.

Preocupările de grup or să vă aducă satisfacţii atât materiale, cât şi sufleteşti şi poate vi se deschid noi posibilităţi de afirmare. O să va-ngrijiți de semnarea unor acte, să nu pierdeţi un tren, să rataţi şansă de a face progrese fie pe linie profesională, fie personală – e bine să fiţi pe fază.

 

Fecioară

Bucură-te de un nou început legat de viața personală. Este momentul să iei o decizie radicală legat de jumătatea ta. Poate mergeți pe drumuri separate, depinde doar de voi.

Poate bateţi palma pentru o afacere care v-ar aduce un venit suplimentar şi ar fi acea cotă de bunăstare care vă lipsea. Poate vă mutaţi sau renovaţi casă, apartamentul în care locuiţi, o să sporiţi gradul de confort de-acasă şi toţi ai voştri or să vă fie recunoscători pentru că fără ajutorul vostru nu ar fi ajuns aici, la confort.

 

Balanță

Banii sunt în centrul atenției în clipa de față. Ești preocupat de cum să-ți mărești veniturile și te gândești să faci ceva suplimentar după serviciu. Strânge banii la ciorap.

O să puteţi semna un contract după o serie de negocieri şi-ncepeți treaba care o să vă acapareze cu totul. Încep să apară reuşitele pe bandă rulantă, mai scăpaţi de frustrări, o să vă crească stima de sine şi contul din bancă – asta progresiv.

 

Scorpion

Ți-ai descoperit o pasiune foarte frumoasă, dar extrem de costisitoare. Este nevoie să aduni bani deoparte și mai ales, să-ți aprofundezi cunoștințele. Fă ceva cursuri.

E bine să nu mai amânaţi mersul la doctor şi să interveniţi şi cu ce trebuie, dacă vi se pune un diagnostic, să vă puteţi recupera în doi timpi şi trei mişcări. O să faceţi un bilanţ ca să vedeţi dacă v-aţi lichidat restanțele şi dacă vă puteţi da drumul proiectelor noi care vă pot aduce un plus de vizibilitate.

 

Săgetător

Ești susținut fără niciun comentariu de partenerul de viață care este lângă tine necondiționat. Iubești și ești iubit în aceeași măsură, lucru care va duce cu siguranță spre căsătorie.

Prietenii sunt pe lângă voi, gata oricând să vă sară-n ajutor dacă aţi avea nevoie de ei şi disponibilitatea voastră fatță de ei e similară. E un accent pe segmentul-carieră şi poate vi se dă ceva de lucru, o să fiţi puşi într-o postură care să v-aşeze la loc de cinste – pentru că e anul vostru.

 

Capricorn

Profită din plin de energia primită de la astre pentru a face toate lucrurile rămase în urmă. S-au adunat prea multe sarcini pe birou, ar fi cazul să nu le mai amâni.

O să vă invite cineva în oraş, la plimbare, poate fi o cină romantică pentru că sunt nişte mărturisiri de făcut poate de ambele părţi. Întrevedere cu cineva care e interesat de o colaborare cu voi şi o să vă-ncumetați, se pare, să faceţi o probă măcar, dacă nu semnaţi imediat contractul.

 

Vărsător

Tensiuni cu partenerul de viață. Se cere prudență și sinceritate debordantă. Nu mai ține cont atât de mult de inimă și ascultă-ți rațiunea. Nu te afli în relația potrivită.

Poate-apare o ofertă de plecat într-o staţiune de agrement la sfârşit de săptămână şi păstraţi secretul, îi spuneţi partenerului în ziua respectivă. Pot veni ceva bani de la serviciu şi să daţi o raită pe la cumpărături, să vă luaţi ce trebuie pentru casa şi familie, să vă asiguraţi că v-ajung rezervele şi pentru şcoala copiilor.

 

Pești

Ai ocazia să-ți întâlnești jumătatea și să începi o nouă relație amoroasă. Depinde de sentimentele pe care le mai ai pentru fostul partener de viață.

E posibil să-ntâlniţi pe cineva chiar şi în grupul colegial, cu care să va-nțelegeți, să rezonaţi şi pe palierul sufletesc şi să iasă o relaţie. O s-aveţi prilejul să discutaţi față-n-față cu şefii, să vă spuneţi punctul de vedere, să le cereţi nişte favoruri sau poate să vă duceţi la un interviu – la care o să vă prezentaţi onorabil.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 5 martie 2021

O zi a provocărilor. O să facem tot ce depinde de noi să urgentăm nişte ...