Horoscop Neti Sandu pentru marți, 8 septembrie 2020, pentru fiecare nativ în parte. Sursa foto: știrileprotv.ro

Horoscop zilnic: miercuri, 9 septembrie 2020

Ies nişte lucruri la iveală şi-o să ştim în ce direcţie să ne-ndreptăm c-avem nevoie de nişte indicii clare.
Vibraţia zilei este 9 şi o să încheiem un ciclu ca apoi să ne restartăm.

Horoscopul zilnic de miercuri, pe 9 septembrie 2020, le aduce multor zodii vești excelente. Există nativi care ar putea să își întâlnească sufletul pereche.

Dacă pentru anumite zodii a fost ceva mai dificil din punct de vedere financiar, în ultima perioadă, acum este momentul în care vor marca o revenire. Este vorba și de forțe proaspete cu care ar putea să revină, dacă vor să atragă atenția șefilor sau superiorilor.

Pasionații de astrologie care doresc să consulte previziunile horoscopului zilnic prezentat de horoscopulzilei.net mai trebuie să afle și că anumite zodii au parte de un noroc neașteptat.

 

Horoscopul zilnic pentru miercuri, 9 septembrie. Zodiile care își pot întâlni sufletul pereche

 

Berbec

Berbecul are o mare realizare, miercuri, pe 9 septembrie. Va constata că este pe placul șefilor cu foarte multe idei. De aceea, ambițios cum este din fire, va căuta o metodă să le cânte superiorilor și mai tare în strună, în speranța că vor primi o mărire de salariu.

Poate luaţi o sumă de bani, aşa, pe negândite şi-o să-i faceţi o surpriză fiinţei iubite care va aprecia gestul. Poate vă interesaţi de înscrierea copiilor la şcoală, la grădiniţă, să alegeţi ce e cel mai bun pentru copiii voştri, ţinând cont şi de buget, să nu-l depăşiţi.

 

Taur

Taurii au nevoie de mai multă odihnă. O arată clar modul lor de-a privi viitorul, făcând totul să pară fără explicație și incert la orizonturi. Nu au de ce să se îngrijoreze, mai ales că în viața lor a apărut o persoană foarte specială, care le poartă de grijă.

O să daţi frâu liber inspiraţiei şi-o să puneţi în practică nişte idei care pot fi o rampă de lansare pentru voi în carieră. Se poate să-ntâlniţi pe cineva care să fie atras de voi, de felul vostru de a fi, de frumuseţea voastră şi să vă cucerească, mai ales pentru că-i daţi voie!

 

Gemeni

Gemenii trebuie să se bazeze mult pe intuiția proprie. Vor căuta să pună în aplicare cele mai ingenioase soluții. Însă, trebuie să nu mai ceară încontinuu aprobarea din partea altora, pentru ideile ce le vin doar lor.

E momentul să daţi şi pe la medic, în special dacă vă doare ceva, aveţi vreun disconfort. Se întrevede o reuşită în plan familial, poate v-aţi pus de acord în privinţa locuinţei pe care vreţi s-o schimbaţi, ori poate doar s-o măriţi, să mai construiţi o încăpere, un etaj.

 

Rac

Racii se simt nostalgici după o relație mai veche, dar vor constata foarte repede că e doar ceva de moment. Trebuie să își amintească de ce au încheiat socotelile amoroase cu respectiva persoană și se vor simți mult mai bine.

O să puteţi semna nişte acte, să luaţi avize favorabile şi să avansaţi cu nişte proiecte personale. Cineva care-a tot aşteptat un semn de viaţă de la voi şi nu l-a primit s-a hotărât să facă pasul decisiv şi să dea cărţile pe fatza, să dezgropaţi un adevăr.

 

Leu

Vorbele nativului Leu sunt foarte tăioase miercuri, mai ales pentru cei din familie. Nu vor fi pe placul tuturor, însă adevărurile rostite de această zodie vor avea rolul să le trezească conștiința celor din jurul lor și să îi facă mai atenți pe anumite situații sau probleme.

Poate le faceţi un apropo şefilor să vă mai dea nişte bani în plus la salariu, o primă, altceva care să recompenseze efortul. Vin bani de undeva şi o să vă bucuraţi de o lejeritate în mişcare, o să vă puteţi cumpăra şi vouă nişte lucruri şi celor dragi, că nu mai sunteţi strâmtoraţi cu banii.

 

Fecioară

Fecioarele ar putea avea parte de clipe tensionate, dar totul se poate rezolva cu multă diplomație. Există situații în care nu merită deloc să se implice, mai ales dacă știu că pot înrăutăți lucrurile.

O să luaţi şi mai în serios o relaţie care vă poate aduce fericirea şi să va-ntemeiați o familie, să-ncepeți o viaţă nouă. Poate-ncepeți un proiect care să vă pună în valoare calităţile şi o să vă surprindă cât de frumos or să se-aşeze lucrurile şi să v-aducă şi profit.

 

Balanță

Balanțele se văd puse într-o situație fără precedent, pentru că se pot îndrăgosti pe loc de cineva misterior apărut în viața lor. Nu trebuie să lase lucurile să se rezolve de la sine, dacă simt că ar putea fi ceva la mijloc.

Se poate să mai cumpăraţi câte ceva pentru casă, e posibil să mai împrospătaţi şi aerul cu o lavabilă ceva, pe-acasă. O să-i daţi de capăt unei probleme de sănătate şi dacă tot o să vă simţiţi mai bine o să aveţi randament mai bun la slujbă şi chef de viaţă, de distracţie.

 

Scorpion

Scorpionii se simt copleșiți de sentimentele de gelozie pe care le resimt. Este un moment bun să își rezolve această problemă, deoarece pot ajunge să îndepărteze persoana iubită.

Prietenii vor să reluaţi nişte preocupări de timp liber ca să vă mai dezmorţiţi, să va-ncarcați energetic şi s-aveţi inspiraţie. Poate puneţi la punct o strategie de lucru şi o să munciţi în paralel cu serviciul ca să câştigaţi mai mulţi bani c-or să fie cheltuiali masive, acum, în toamnă.

 

Săgetător

Săgetătorii devin detectivi pentru o zi și nu vor lăsa sub nicio formă să le scape un adevăr. Vor încerca să afle dacă sunt mințiți, dar și ce scopuri au cei care pun în practică astfel de trucuri.

Se poate să luaţi un surplus salarial, ori poate lucraţi la ceva în particular, e vreo colaborare şi o să strângeţi un capital. O să vi se propună un job, o nouă postură şi o să vă relansaţi pe orbita socială, să atrageţi atenţia prin ceva care va scoate din anonimat.

 

Capricorn

Capricornii se simt ca în luptă când vine vorba de iubire. Vor reuși să pună pe jar mai multe persoane prin sentimentele lor, dar spre seară lucrurile revin și pentru ei la normal.

E cineva care demult vrea să aveţi o explicaţie să puteţi merge mai departe într-o relaţie care-ntr-adevăr are viitor. Noutăţi care să vă dea alt elan, un interes pentru proiecte care să vă scoată din zona de confort şi o să vă descurcaţi pentru că sunteţi pregătiţi, v-aţi antrenat.

 

Vărsător

Vărsătorii își doresc să înceapă o activitate cu totul nou. Nu ar fi exclus să urmeze câteva cursuri artistice, fie să aibă o întâlnire de acest fel cu un grup de persoane pasionate de interesele lor comune.

Or să vă reuşească demersurile care ţin de acte şi de investiţii – poate găsiţi nişte plasamente bune. Se poate să faceţi nişte cheltuieli extrabugetare, dar să luaţi lucruri de care au nevoie şi ai voştri şi pe care puseserăţi ochii mai demult.

 

Pești

Peștii se simt entuziasmați pentru că pot primi o vizită însemnată. Poate fi vorba despre un partener de afaceri sau chiar o persoană dragă sufletului lor. Nu vor neglija momentul foarte special și vor marca aceste clipe cât mai bine.

E cineva cu care-aţi fost într-o relaţie şi care vrea să mai încercaţi pentru că s-a schimbat şi-a învăţat ceva din ce s-a-ntâmplat între voi. O să puteţi renegocia un contract şi să cereţi mai mulţi bani, să vă târguiţi şi pentru orele de muncă, să fie mai puţine sau împărţite altfel.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 18 ianuarie 2021

Să fim en garde, c-apar lucruri noi, oameni și noi și vechi cu care-o s-avem ...