Horoscop zilnic: miercuri, 23 septembrie 2020. Sursa foto: ProTv

Horoscop zilnic: miercuri, 23 septembrie 2020

Așa cum te-a obișnuit, horoscopulzilei.net îți aduce horoscopul zilnic și vine cu noutăți pentru ziua de miercuri, 23 septembrie 2020. Veștile sunt predominant bune, însă, unii nativi se confruntă cu obstacole greu de depășit.

Ziua de miercuri vine cu noi oportunități și provocări, serviciul și interesele materiale fiind aspectele care primează. Dacă unii nativi se trezesc plini de energie și dornici să fie productivi, alții nu par să fie în cea mai bună formă.

Horoscop zilnic: miercuri, 23 septembrie 2020.

Berbec

Astăzi vei avea parte de sfaturi importante din partea unui apropiat. Deși, tinzi deseori să ignori vorbele altora, este posibil ca persoana respectivă să te pună pe gânduri și decizi să iei in considerare spusele sale.

Se poate să va-ntoarca pe dos discuţia cu cineva în care vă puseserăţi mari speranţe c-o să rămâneţi împreună, dar să nu abandonaţi cursă. Pot apărea diverse neînţelegeri cu nişte angajatori şi o să faceţi cumva să vă menţineţi într-o relaţie civilizată, să nu pierdeţi ce-aţi câştigat împreună.

 

Taur

Ziua de miercuri este, pentru tine, dedicată noilor începuturi. Fie că este vorba despre un nou proiect profesional, un nou job sau o nouă locuință, ești pus pe fapte mari și ești foarte entuziasmat în privința viitorului tău.

Poate-aveti o programare la medic şi o să fie garanţia că de-aici încolo o să vă simţiţi şi mai bine, dacă urmaţi sfatul medicului. S-ar putea să vă treziţi cu nişte plăţi de făcut, n-oţi fi achitat la timp, o fi o recalculare, vreo amendă chiar – altminteri aveţi grijă să nu cheltuiţi prea mulţi bani.

 

Gemeni

Astăzi ești binedispus și ești hotărât să te bucuri de lucrurile mărunte în viață. După muncă, ar fi bine să ieși la o plimbare prin parc. Lasă-te surprins de tot ceea ce îți oferă viața!

O să-ntâlniţi pe cineva cu care să fiţi compatibili şi relaţia poate fi atât de armonioasă încât să vă căsătoriţi anul ăsta, sau anul viitor. Aveţi inspiraţie, sunteţi creativi şi or să iasă lucruri de valoare din mâinile voastre, şi-o să fiţi recompensaţi şi financiar.

 

Rac

Te nemulțumește foarte tare faptul că mai sunt două zile până la weekend. Astăzi ești extenuat și sleit de puteri. A fost o săptămână plină pentru tine și d-abia aștepți să se termine. Cu puțină răbdare, zilele vor trece cât ai clipi și tu te vei bucura de un sfârșit de săptămână relaxant.

O să investiţi nişte bani în casă şi or să se declare mulţumiţi ai voştri, c-aţi rezolvat o chestiune care devenise apăsătoare. E posibil să adunaţi din mai multe locuri nişte bani şi să scăpaţi de stres, să fiţi şi voi mai relaxaţi, şi să cumpăraţi şi lucruri pe care vi le-aţi dorit de multă vreme.

 

Leu

Te vei confrunta cu multe nedreptăți la locul de muncă. Ai senzația că nimeni nu depune nici pe jumătatea efortului pe care îl depui tu și că ești singurul care se îngrijorează în privința responsabilităților de birou. Discută cu ceilalți colegi si explică-le situația cu mult calm.

Poate vă gândiţi la un program de timp liber pentru copii, să vă duceţi într-o excursie şi voi, sau să-i trimiteţi doar pe ei la aer, la distracţie. O să aveţi şansa să primiţi nişte bani în plus dacă mai acceptaţi o colaborări, sau poate-i convingeţi pe şefi să vă mai dea ceva în plus la salariu.

 

Fecioară

Astăzi te focusezi foarte mult pe un nou proiect și vii cu tot felul de idei noi, care, însă, nu sunt luate în considerare de către ceilalți colegi. Nu te întrista, va veni și perioada ta de glorie. Încearcă să nu mai fii atât te critic cu tine însuți, iar rezultatele vor veni de la sine.

Poate bateţi palma pentru o afacere care se-anunţa din start profitabilă şi o să vă apucaţi serios de treabă. Iniţiativele vă reuşesc, chiar dacă o să-ntâmpinati şi nişte obstacole şi o să v-alegeţi şi cu bani, şi cu o poziţie mai bună în schema de la slujbă.

 

Balanță

Ziua de miercuri vine cu multă incertitudine in viața Balanței. Nu știi ce să mănânci la micul dejun, nu știi ce planuri vei avea pentru weekend, nu știi dacă să faci cumpărături sau să economisești și nici în privința locului de muncă nu ești la fel de sigur. Fă-ți ordine în gânduri și încearcă să dormi mai mult.

O să reglaţi o situaţie care ţine de acte, de angajarea la un serviciu, de înscrierea la o şcoală, sau de o vânzare – cumpărare o fi vorba. Un program încărcat şi-o s-aveţi de dus munca de lămurire cu nişte colaboratori, parteneri de afaceri şi o să dureze ceva până să vă puneţi de acord.

 

Scorpion

Ești prea competitiv, ceea ce nu este mereu un lucru bun. Pui prea multă presiune pe tine și vrei mereu să le fii superior colegilor de breaslă, iar asta nu te va ajuta în interacțiunea cu cei din jur. Îți recomandăm să pui preț și pe relațiile cu persoanele apropiate ție și să eviți conflictele.

Se pare c-aţi făcut voi abstracţie de nişte probleme de sănătate, dar acum nu mai merge c-o să se agraveze starea dacă nu faceţi nimic. O s-aveţi o reacţie promptă la o sugestie de job şi poate cariera voastră o să se ridice la înălţime, şi-o să fiţi şi voi luaţi prin surprindere nu numai ceilalţi.

 

Săgetător

Riști să fii dezamăgit de cineva apropiat astăzi, care nu îți vrea binele, așa cum te-ai fi așteptat tu. Te sfătuim să fii rezervat în privința conexiunii cu persoanele din jurul tău și să petreci mai mult timp cu tine însuți, pentru că nu ești înconjurat de oameni cu intenții bune.

Poate o să fiţi puşi într-o nouă postura, o să vă găsiţi un loc mai sus în societate, e un moment de emancipare. Sunt nişte oameni interesaţi de voi, să lucraţi, să vă puneţi numele, priceperea în slujba unei cauze să vă implicaţi într-o campanie şi să strângeţi şi nişte fonduri poate.

 

Capricorn

Te afectează foarte tare situația financiară cu care te confrunți și nu îți poți lua gândul de la facturi și plăți restante. Iei în considerare noi metode prin care îți poți spori venitul și, din fericire pentru tine, apare o persoană care te va ajuta în acest sens.

Vă conversaţi cu nişte prieteni care vor să petreceţi week-end-ul împreună şi alegeţi o destinaţie care să vă fie tuturor pe plac. Se poate să vă găsiţi sponsori, să daţi şi de colaboratori cu care să desfăşuraţi o activitate care să vă asigure nişte câştiguri suplimentare, să nu mai duceţi grija zilei de mâine.

 

Vărsător

Astăzi este o zi nefastă pentru nativii din zodia Vărsătorului, deoarece sunt mai uituci ca niciodată. Riscați să uitați de întâlniri importante, de discuții recente și chiar de lucruri personale, cum ar fi telefonul sau portofelul.

Or să vă intre nişte bani în cont şi-o să vă echilibraţi din punct de vedere financiar, va fi mult mai lejer de-aici încolo. O să vă iasa-n cale cineva care să vi se potrivească şi să vă daţi tot interesul să aveţi o casă în care să locuiţi împreună pentru că pare să fie treabă serioasă.

 

Pești

Te trezești cu gândul la weekend, deși este mijlocul săptămânii. Nu acorzi prea multă atenție locului de muncă și, deși te afli îngropat în hârtii, îți imaginezi că bei un ceai fierbinte și te uiți la un film, tolănit pe canapea.

E posibil să vă interesaţi de o locuinţă, să vă uitaţi şi după mobilă, sau aparatură s-o utilaţi, vedeţi pe la magazine ce găsiţi. Poate-o să negociaţi – la sânge – un contract ca să fie un câştig cert, că v-aţi fi săturat să lăsaţi tot timpul de la voi şi altcineva să ia bani în locul vostru.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 5 martie 2021

O zi a provocărilor. O să facem tot ce depinde de noi să urgentăm nişte ...