Horoscop zilnic: miercuri, 2 septembrie 2020

O zi în care provocările se țin lanț, atât din punct de vedere profesional, cât și în viața sentimentală. Nici nu ai revenit bine din concediu că deja trebuie să preiei frâiele unui proiect important.

Știm că situația asta nu te prea încântă, dar încearcă să privești partea plină a paharului. Ai ocazia să le demonstrezi cârcotașilor că poți duce la bun sfârșit chiar și cele mai dificile sarcini. Cine știe, poate chiar se lasă cu o primă substanțială, așa că scapă de energiile negative.

Dacă te numeri printre nativii din zodia Fecioarei ar fi cazul să-ți faci timp și pentru partenerul de viață. Nu de alta, dar relația a început să devină cam tensionată și dacă nu găsiți rapid o rezolvare riscați să vă despărțiți.

 

Horoscopul zilei de miercuri, 2 septembrie

Berbec

Ești sensibil, emotiv și fără chef. Nu îți stă în caracter să te comporți astfel, dar ceva sau cineva te dă cu totul peste cap. Evită influențele din exterior și încearcă să te concentrezi pe propriile planuri. Nu ai nevoie de sfaturi, știi foarte bine care e drumul tău.

Se poate să apară în drumurile voastre cineva care vă seamănă în mai multe privinţe şi puteţi forma un cuplu. O să vă interesaţi şi de starea sănătăţii, să vedeţi cu ce mai puteţi intervene, să aveţi şi mai multă energie, să lucraţi la foc continuu, aşa cum v-aţi propus la începutul anului.

 

Taur

Deși mai e destul până în weekend, vrei să organizezi un eveniment prin care să aduni prietenii laolaltă. Nu ai o idee rea, dar poate ar trebui să aștepți momentul potrivit. Mulți dintre ei au alte planuri și te vor refuza din start.

Poate aveți demult un proiect secret pe care acum chiar e momentul să-l scoateţi la lumină, să daţi lovitura în afaceri. Cele mai neaşteptate lucruri vi se pot întâmpla şi o să fiţi pe fază, să nu rataţi şansa vieţii voastre de a vă căsători cu cineva foarte valoros şi posibil în străinătate.

 

Gemeni

Te trezești fără voia ta în mijlocul unui conflict și nu știi cum să calmezi spiritele. Cel mai bine ar fi să asculți cu atenție tot ce are de spus fiecare. Doar așa vei ști cine are dreptate și vei reuși să iei decizia corectă.

Poate ați lipsit de la o întâlnire şi o să primiţi nişte reproşuri, dar se pare că aveţi şi o explicaţie, nişte scuze de cerut cuiva. Se poate să puneţi casa la punct, le amenajaţi în special copiilor o cameră lor, o dotaţi cu tot ce le trebuie şi o să vă ocupaţi apoi şi de restul problemelor de familie.

 

Rac

Te poți gândi la călătorii îndepărtate, dar nu pleca deocamdată, pentru că problemele apărute la locul de muncă nu mai suportă amânare. Dacă te încăpățânezi să le ignori există riscul să ai parte de un conflict cu șeful direct, iar colegii nu vor mai putea să îți sară în ajutor, cum s-a întâmplat de curând.

Se pare că o să faceţi o întrunire de familie, ca să stabiliţi nişte reguli de convieţuire, poate aveți de împărţit o casă, un teren. O să vă bucuraţi de o atmosferă bună în colectivitate, la slujbă, sau printre colegii de la cursuri – or fi unele speciale şi o să păstraţi combinaţia şi pentru nişte ocazii speciale.

 

Leu

Evită pe cât posibil datoriile, creditele sau afacerile care nu sunt altceva decât speranțele deșarte ale unor persoane apropiate. Refuză elegant astfel de oferte, pentru că e momentul să te bazezi numai și numai pe propriile forțe.

Se poate să ieşiţi la rampă cu ceva care o să vă facă să străluciţi şi să adunaţi în jurul vostru oameni care să vă susţină. E posibil să luaţi mai mulţi bani de la serviciu, să daţi şi de o sponsorizare care să alimenteze proiectele din particular şi o să aveţi parte de o serie de reuşite, în lanţ.
Fecioară

Astrele îți recomandă să acorzi o atenție sporită partenerului de viață, pentru că pot apărea reproșuri, dialoguri contradictorii și anumite dezvăluiri neplăcute. Fii înțelegător, ascultă-i oful și încearcă să aplanezi conflictul. În caz contrar, să nu te surprindă dacă îți va cere să vă despărțiți.

O să puteţi da drumul proiectelor noi, să vă relansaţi în carieră, să ieşiţi din conul de umbră, din anonimat. Se poate să semnaţi un contract de muncă, sau de vânzare-cumpărare, vă luaţi casă, maşină, e ceva important şi care o să vă schimbe viaţa în bine.

 

Balanță

Ai neglijat problemele de sănătate apărute în ultima perioadă și te simți din ce în ce mai rău. Măcar acum, în al 12-lea ceas, fă o vizită la medicul de familie. În plus, ar fi cazul să respecți cu sfințenie tratamentul pe care ți-l prescrie.

O să vă facă cineva o surpriză plăcută, vă scoate la o plimbare, e vreun eveniment prin oraş şi o să vă duceţi împreună. O să faceţi cumva să deblocaţi o situaţie, ca să vă angajaţi undeva, să avansaţi cu nişte proiecte personale, să rezolvaţi în sfârşit o problemă legată de locuinţă.

 

Scorpion

O ceartă izvorâtă parcă din nimic te face să devii irascibil și ești tentat să îți verși nervii pe toți cei din jur. Mai bine evită contactul cu alte persoane și refugiază-te în liniștea locuinței. Cât despre deciziile importante, nici nu se poate pune problema.

Poate începeţi de pe acum pregătirile pentru un moment festiv, o sărbătoare în familie, o nuntă, un botez, o aniversare, onomastică. Poate vă apucaţi de o muncă la care vor pune umărul şi alţi oameni şi va fi un succes colectiv. O să fie o altă traiectorie profesională, o să vă reinventaţi.

 

Săgetător

Trebuie să ajungi la un consens cu membrii familiei într-o problemă ce ține de patrimoniu, dar nu îți va fi deloc ușor, la cât ești de încăpățânat. Încearcă să ai puțină și să asculți sfaturile celor dragi. Poate chiar îți vor fi de folos.

Se pare că v-aţi decis în privinţa banilor din cont şi o să faceţi o investiţie, vă luaţi o casă ori poate plecaţi la studii în străinătate. Se pare că o să primiţi un plus de atenţie din partea celor de la serviciu, vi se cere părerea în anumite situaţii care ţin de organizare şi o să fie cu eficienţă maximă.

 

Capricorn

Ai de gând să pleci în vacanță, dar fii prudent, pentru că neprevăzutul îți poate crea neplăceri. Evită pe cât posibil promisiunile, deciziile importante sau dialogurile în contradictoriu. Poate ar trebui chiar să-ți închizi telefonul în această perioadă.

E posibil să luaţi nişte bani şi să aveţi de o excursie zilele astea, poate în weekend dacă aţi consumat concediul. Poate vă mai luaţi o porţie de concediu ori poate sunteţi trimişi într-o delegaţie de către şefi şi o să cam fiţi pe drumuri, dacă n-o să vă displacă.

 

Vărsător

Te afli într-un impas financiar și ești tentat să ceri o mărire de salariu. Dacă știi cum să pui problema, poate că șeful va înțelege motivele și îți va face pe plac. Trebuie doar să ai puțin curaj, restul vine de la sine.

O să faceţi tot posibilul să vă achitaţi de toate datoriile, ca să vă apucaţi de proiectele la care visaţi de multă vreme şi or să fie cu succes. Se poate să faceţi un împrumut la bancă, să rezolvaţi problemele majore ale familiei, să aveţi un nivel de trăi mai bun, să-i faceţi pe ai voştri fericiţi şi mândri de voi.

 

Pești

Ai vrea să mergi la cumpărături, dar nu dispui de foarte mulți bani și asta începe să te necăjească. Amintește-ți că în prima parte a verii ai reușit să duci la bun sfârșit un proiect dificil și ai puțină răbdare. Banii vor intra în cont negreșit.

Fiinţa de care sunteţi ataşaţi sufleteşte vrea noi dovezi de dragoste, printre care şi un act de căsătorie, să se vadă că este treabă serioasă. E an bun de carieră şi poate îi convingeţi pe şefi să vă acorde o funcţie, dacă ei nu se autosesizează. Puteți lucra la mai multe proiecte în paralel.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 18 ianuarie 2021

Să fim en garde, c-apar lucruri noi, oameni și noi și vechi cu care-o s-avem ...