Horoscopul zilei de miercuri, 14 octombrie 2020. Sursa foto: ProTv

Horoscop zilnic: miercuri, 14 octombrie 2020

O zi frumoasă. O să ne preocupe atmosfera din relația partenerială, să fie una armoniasă, că avem nevoie de echilibru emoțional, să putem rezolva toate problemele cu care ne confruntăm.

Influențele astrale vor face ca lucrurile că fie privite dintr-un unghi mai favorabil, chiar dacă, în principiu, nu s-au schimbat foarte mult datele problemelor.

Ziua este marcată de pozitivism și bună dispoziție. Vor exista mici probleme profesionale pentru unii nativi, dar modul în care aceștia le vor aborda va face ca rezolvarea lor să vină rapid și cu succes.

Și în plan personal pot să apară noutăți pentru unii, în timp ce alții vor trăi cu speranța că viața personală se va îmbunătăți la un punct. Horoscopulzilei.net vă prezintă previziunile complete pentru ziua de miercuri, 14 octombrie 2020.

Horoscop zilnic pentru miercuri, 14 octombrie 2020, pentru fiecare semn zodiacal în parte

 

Berbec

Ziua se anunță productivă din punct de vedere profesional. Rezolvi un număr mare de probleme rămase restante de mai multă vreme și acest lucru îți aduce un sentiment de mulțumire. Ești binedispus și acasă și îți surprinzi partenerul de viață cu ideea unei ieșiri la o plimbare sau a petrecerii unei seri în doi.

O să vă faceți curaj să vă cereți drepturile, să nu mai lăsați de la voi ca să vă respecte și ceilalți. O să vă bucurați de o reușită financiară. Poate începeți câteva proiecte noi care să vă aducă un beneficiu, iar partenerul de cuplu poate va aduce și el bani in casă.

 

Taur

Găsești motive să nu disperi din cauza unei decizii pe care trebuie să o iei cu privire la locul de muncă. E vorba de o schimbare care ți-a fost propusă, un proiect nou sau mutarea biroului în altă clădire. Nu ești sigur care e alegerea corectă, iar timpul se scurge și trebuie să dai un răspuns. E posibil să ceri sfatul unui coleg, poate el știe cum ar fi mai bine.

În relația de cuplu e o acalmie, se aplanează, se sting chiar conflicte mai vechi si veți comunica în sfarșit. Se observă câștiguri, o să vă înțelegeți la treabă și cu coechipierii de afaceri și cu șefii și o să faceți progrese. Vizați chiar o funcție. O să fie o înălțare în rang.

 

Gemeni

Tot încerci să crezi că oamenii pe care i-ai supărat sau dezamăgit în ultima vreme vor trece singuri peste momentul respectiv și vor reveni în viața ta ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Poate ar fi o idee bună să îți asumi responsabilitatea faptelor tale și să încerci să remediezi problemele cauzate de ele.

O să puteți întalni pe cineva cu care să fiți compatibili și să vă pară normal și să vă căsătoriți anul ăsta sau celălalt. Ați putea semna un contract de muncă și să vă asigurați niște venituri care să vă mulțumească, să vă puteți cumpăra o casă, la un moment dat.

 

Rac

Ziua aduce posibilitatea întânirii unui om care să-ți trezească interesul. Știi că nu o să-ți fie ușor să câștigi atenția persoanei respective, dar crezi că nu ai nimic de pierdut dacă încerci să faci acest lucru. Toate lucrurile bune în viață se obțin prin eforturi, iar tu ești dispus să consumi energie pentru a câștiga simpatia acelui om.

Poate o să vă implicați într-o activitate care să vă aducă satisfacții sufletești și o să puteți spera și la o provocare. O să aveți o relație mai bună cu șefii, dar până atunci e bine să pregătiți terenul, să nu mai fiți refractari la ce vă cer. O sa fie o perioadă cu multă muncă.

 

Leu

Un conflict care a avut loc între membrii familiei ți-a lăsat un gust amar și un sentiment de vinovăție. Te gândești că poate trebuia să spui lucrurilor pe nume la momentul respectiv și, astfel, să eviți situația problematică ce a urmat. Ești de părere că anumite reacții sunt exagerate, dar poți să înțelegi motivele pentru care au apărut și clipele sensibile prin care oamenii trec.

O să mai faceți niște modificări pe acasă și o să vă simțiți mai bine. Ai voștri o să aprecieze efortul și financiar și fizic. O să vă refaceți viața de cuplu. Se poate să vă si căsătoriți, să aveți copii și or să se schimbe prioritățile. O să aveți un program diferit și încărcat.

 

Fecioară

Reușești să acorzi un umăr de sprijin unui om apropiat care are nevoie de o vorbă bună. Regreți că nu poți face mai mult, dar situația e complicată și problemele sunt sensibile. Ai parte de clipe frumoase, relaxante în sânul familiei și capeți energia necesară pentru a duce la capăt activitățile profesionale, care se dovedesc istovitoare.

O să vă caute prieteni mai vechi, mai noi, să petreceți un timp de calitate împreună, să rulați idei și să vă faceți niște strategii de viață personală. Se poate să faceți o investiție, să vă luați o casă. Poate o vindeți pe cea în care locuiți și o să vedeți ce se întâmplă și cu mașina, dacă are nevoie de o revizie sau vă luați alta.

 

Balanță

Apar niște probleme financiare care îți vor da mari bătăi cap. Te străduiești să găsești o soluție ca să mai acoperi din lipsuri, iar vânzarea unor bunuri de care voiai să scapi de multă vreme, e o idee destul de bună. Familia este unită și greutățile vor trece rapid.

Poate primiți o ofertă de muncă, posibil și în alt oraș, poate plecați și din țară, ori pentru studii vă deplasați. Ați putea obține un credit bancar dacă nu vă ajung banii pentru o casă, mașină, ori ca să achitați niște taxe școlare pentru copii sau alte costuri.

 

Scorpion

Te bucuri de prezența unui om drag pe care nu l-ai mai văzut de multă vreme. Reuniunea este aducătoare de bună dispoziție pentru toată lumea. La locul de muncă, lucrurile au intrat în rutina normală. După zile pline și obosioare, acum parcă totul merge spre bine.

Poate organizați o plecare în week-end, o fi surpriza pe care o s-o devoalați chiar vineri înainte de plecare, partenerului. O să puteți recupera niște bani, poate și niște bunuri dacă ați câștigat un proces dar se poate și de bună voie să primiți ce-i al vostru, fără să ajungeți la tribunal.

 

Săgetător

Ești într-o perioadă în care dai dovadă de energie și perseverență, chiar dacă ce ai de făcut nu e chiar cel mai ușor lucru cu care te-ai întâlnit. Reușești să treci prin ziua încărcată cu succes și seara petrecută în compania pesoanei iubite este recompensa pe care ai așteptat-o o zi întreagă și pe care o meriți cu desăvârșire.

Relația sentimentală o să fie mai intensă și o să puteți depăși orice obstacol, și s-o luați chiar de la zero. Vești bune legate de serviciu, poate veți lucra ceva în paralel, ca să aveți un buget mai consistent, cheltuielile sunt mari și nu mai e de ajuns salariul.

 

Capricorn

Decizia de a face drumul ăla lung, pe care o tot amâni, are toate șansele să nu mai poată fi ocolită și astăzi. Se va pune presiune pe un răspuns pe care trebuie să îl dai, dar te temi atât de repersusiunile unei asemenea aventuri, cât și de reacția pe care o va cauza un eventual refuz al tău. E o dilemă serioasă și trebuie să-i găsești rezolvarea cât mai curând.

E o perioadă în care o să fiți văzuți mai des la evenimente mondene și o să vă faceți prieteni, relații cu care să vă întrețineți. Și la voi apar proiecte noi si o să vă simțiți atrași de unul la care veți lucra în colaborare și o sa fiți mai creativi decât de obicei și or să vină și banii.

 

Vărsător

Zilele par mai bune când apar oameni dispuși să-ți fie alături în perioadele mai grele ale vieții. Nu e cea mai bună etapă prin care treci, dar îți păstrezi optimismul și speranța că lucrurile o vor lua pe drumul cel bun. Aștepți o veste de la un om drag și acest lucru mai animă un pic atmosfera.

O ieșire cu grupul la cafea v-ar elibera de stres și v-ar face ordine în gânduri, ați stabili niște priorități de viață personală. Se poate să găsiți o nouă vocație, să vă luați un alt job, să vă faceți remarcați prin ceva anume, care va fi amprenta personală.

 

Pești

Problemele cu partenerul de viață ți-au dat bătăi de cap vreme îndelungată, dar nu ți-ai pierdut speranța că își vor găsi o rezolvare care să vă avantajeze pe amândoi. Te gândești că poate e o idee bună să plecați pentru câteva zile din oraș, poate va ajuta la dispersarea tensiunilor și la relaxarea de care aveți nevoie.

Promite să vă meargă și vouă mai bine sufletește, poate întâlniți pe cineva care să vă înțeleagă și să vă iubească si o să vă pliați pe dorințele celuilalt. Voi vă pregătiți de o deplasare, poate ați găsit cazare mai ieftină pe undeva fie în țară, fie în afară. Disponibilitate aveti pentru ieșit, ca să spargeți rutina.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 16 ianuarie 2020

O zi destul de bună. O să echilibrăm balanţa în cadrul relatiiilor de tot felul, ...