Horoscop zilnic MIERCURI 10 OCTOMBRIE 2018. De azi, cel mai DUR tranzit al lui Mercur: In Scorpion!

Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Relatiile sentimentale se vor stabiliza. Calatoriile de placere se vor termina mai bine decat anticipasei. Rezolva-ti corespondenta pe care ai tot amanat-o.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Deceptiile legate de prieteni sau pe cele care implica autoritatile vor fi suparatoare. Poate ca ar fi bine sa te gandesti daca nu ar fi bine sa actionezi intr-o organizatie.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Relatiile romantice se vor infiripa in cadrul evenimnetelor sociale la care participi. Posezi un excelent talent al comunicarii, ceea ce iti va atrage numerosi admiratori.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Cauta sa faci o schimb de locuinta. O astfel de miscare iti va imbunatati starea sufleteasca. Noile prietenii pe care le-ai stabilit vor fi solide si de durata. Asociaza-te cu cei care te pot stimula din punct de vedere intelectual.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Participarea la activitatile unui grup sau asociatie va fi rasplatita din plin. Talentul tau de te face util celorlalti nu va trece neobservat. Poate ca vei face si o cunostinta interesanta.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

O schimbare neasteptata de atitudine poate sa te puna intr-o pozitie de forta. Ceilalti pot sa fie bine intentionati astazi, dar ei promit mai mult decât ei pot sa-ti dea.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Cel mai bine ar fi sa eviti situatiile care te privesc personal. Nu te amesteca in barfele care nu fac altceva decat sa-ti creeze o proasta reputatie. Lucreaza cu atentie.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Reactiile tale emotionale te vor arunca intr-un cazan cu apa clocotita. Poate ca vei rani sentimentele cuiva fara ca macar sa-ti dai seama. Concentreaza-te asupra muncii tale si evita confruntarile.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Amintiri neplacute din trecut vor iesi la suprafata. Fa tot ce iti sta in putinta pentru a trece peste acest moment. Poate ca ar fi bine sa ajungi la un compromis decat sa te chinuiesti.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Prea multe responsabilitati te vor face sa-ti pui intrebari in legatura cu stilul de viata. Hotaraste-te care sunt prioritatile din viata ta, si renunta la odihna momentan.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nu le da voie celorlalti sa profite de tine, financiar vorbind. Daca vei fii foarte generos cu copiii, acestia si prietenii lor te vor costa foarte scump. Da-le mai bine sfaturi, nu bani.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)

Daca ai multe decizii de luat, asta inseamna ca esti inca prins in joc. Teme-te de ziua in care nu vei mai avea de luat decizii. O noua strategie te va ajuta sa-ti imbunatatesti performantele la locul de munca.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...