Horoscop zilnic: marți, 8 septembrie 2020

Horoscopulzilei.net îți prezintă horoscopul de marți, 8 septembrie 2020. Se anunță mari schimbări pentru toate zodiile.

 Vibraţia zilei este 8 şi o să ţinem cont de ce-şi doresc cei din jurul nostru.

De aceea, nu sunt excluse și vor putea exista chiar cereri în căsătorie sau mutări de locuință. Berbecii, Balanțele, dar și Leii au un noroc foarte mare la bani, la început de săptămână.

Veștile se anunță surprizătoare și la capitolul amoros pentru anumiți nativi ai zodiacului european. Ar putea experimenta trăiri noi, fie să plece în vacanțe neplanificate.

Horoscopul zilnic pentru marți, 8 septembrie. Ce se întâmplă cu zodia Balanță

 

Fecioară
Mintea Fecioarelor zboară astăzi la cote foarte mari. Orice idee li se pare bună vor trebuie să o salveze, pentru că îi va ajuta mai târziu în cariera lor.

Poate e sărbătoare în familie şi o să-i chemaţi şi pe prieteni, va fi un bun prilej să uitaţi de toate apăsările. Întâlniri, petreceri, şanse de a cunoaşte pe cineva care să se insinueze frumos în viaţa voastră şi să rămâneţi împreună dacă vă doriţi o familie.

Balanță
Balanțele au un vis pe care îl consideră premonitoriu, dar nu trebuie să se lege prea mult de aceste detalii. Odată ce se vor calma vor constata că au reușit de fapt să găsească o soluție pentru suplimentarea veniturilor.

E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să se plieze frumos pe dorinţele voastre şi să-ncepeti o viaţă nouă cu împliniri sufleteşti. Sunt ceva mondenităţi pe la care puteţi trece şi voi o oră, două, şi-o să vă completaţi lista de prieteni, nume noi, şi poate încropiţi şi o afacere.

 

Scorpion
Scorpionii sunt mai amabili ca de obicei. Dovadă o face modul în care se comportă cu cei din jurul lor. Dacă vor dori să se implice în anumite proiecte, o vor putea face cu brio, pentru că invitațiile există pe măsură.

Se poate să fiţi de față când îşi jură iubire pe viaţă şi credinţă nişte prieteni şi o să trăiţi momente emoţionante. Poate se adună prietenii cu care aveţi preocupări comune şi o să petreceţi un timp de calitate împreună, poate-i mai ajutaţi şi pe alţii care au nevoie de câte ceva de la voi.

 

Săgetător
Săgetătorii trebuie să aibă mai multă băgare de seamă pentru că se pot îmbolnăvi. Este o perioadă în care trebuie să se ferească de la orice mediu știu că le este nefavorabil.

Provocări în sfera sentimentală – se poate să vă pice cu tronc cineva şi să vă lăsaţi purtaţi de o frumoasă poveste de dragoste. Se poate să ieşiţi la cafea cu nişte posibili parteneri de afaceri ca să vedeţi dacă iese ceva din propunerea cu care-au venit şi-ar fi nişte bani în plus la bugetul familiei.

 

Capricorn
Capricornilor le este captat interesul de un capitol cu totul nou. Se vor concentra mai mult pe un proiect și acest lucru îi va determina să călătoarească mai mult, în viitorul nu foarte îndepărtat.

Se poate să primiţi o invitaţie din partea unor prieteni şi să vă duceţi ca să schimbaţi peisajul, să mai vedeţi şi alţi oameni. O să aveţi prilejul să descărcaţi toate acumulările negative şi să vă simţiţi eliberaţi, să vă destindeţi undeva la aer curat, la malul mării, sau la pădure.

 

Vărsător
Vărsătorii se simt ceva mai visători. Ar putea afla că i-au inspirat pe alții prin ideile lor foarte bune. Vor decide să facă anumite schimbări în locuință, pe seară.

O să vă-ntâlniţi cu cineva care o să vă facă o mărturisire şi o să vă schimbe părerea despre ceva care s-a-ntâmplat la un moment dat. Poate vă duceţi măcar pentru jumătate de zi pe undeva în plimbare, să revedeţi şi o persoană de care vă e dor ca să va-ncărcați bateriile pentru săptămâna care vine.

 

Pești
Peștii vor trebui să poarte o discuție cu partenerii lor de afaceri, nu este exclus să se bazeze mai mult pe alții, dacă succesul e unul neașteptat în bussiness-ul lor.

Poate aflaţi că vi s-a dat ok-ul pentru un job şi faceţi cinste, vă bucuraţi împreună cu familia şi cu prietenii. Se poate să reluaţi un hobby care să-i strângă în jurul vostru pe cei care empatizeaza cu preocupările voastre şi o să fie frumos, deconectant.

 

Berbec
Berbecii se gândesc că e momentul să acționeze și să ceară o mărire de salariu. La rândul lor, șefii și superiorii care îi coordonează au o stare de spirit excelentă. Ar putea fi chiar șansa lor norocoasă.

E cineva care are gânduri serioase de căsătorie şi se poate să fie şi din străinătate şi rămâne să alegeţi dacă vă duceţi acolo sau vine la voi persoană. Poate daţi o fugă la nişte prieteni care-şi serbează onomastică şi o să vă-ntoarceţi până la noapte, revigoraţi.

 

Taur
Taurii se simt mai romantici ca de obicei. De aceea, nu este exclus să orgaznizeze chiar o cină romantică, alături de persoana iubită.

Faceţi o trataţie de ziua numelui, sau v-aţi mutat în casă nouă, sau plecaţi din ţară, din oraş. E un echilibru emoţional, un confort efectiv c-a reapărut omul în care v-aţi pus toate speranţele să vă facă fericiţi şi se poate să fie-ntr-adevar aşa.

 

Gemeni
Acești nativi traversează o perioadă foarte înșelătoare. Ar putea avea dorința de-a pleca într-o escapadă cu partererul, dar nu le vor fi împărtășite sentimentele.

Se poate să cheltuiţi, că de obicei, mai mulţi bani şi să nu va streseze prea tare situaţia c-o să accesaţi rezervă – de bani. O să acceptaţi o invitaţie fie şi mai departe de casă, la vreun sărbătorit c-aveţi chef şi de plimbare şi de distracţie.

 

Rac
Racii nu trebuie să își plece urechea la bârfele din jurul lor. Dacă aud informații secrete sau compromitățoare despre altcineva, ar trebui să le țină doar pentru ei.

O să fiţi înconjuraţi de multă lume, poate vă duceţi la o ceremonie şi o să fie acolo atmosferă festivă. Vă daţi întâlnire cu nişte oameni care sunt pe lungimea voastră de undă şi o să vă armonizaţi frumos, va fi o bucurie a revenirii după o pauză cam mare.

 

Leu
Leii pot avea parte de un bonus la salariu. Ideile lor creative vor fi pe placul șefilor, de aceea ar putea avea parte și de răsplata cuvenită pentru eforturile lor.

Se poate să remarcaţi o persoană care e în stilul vostru şi să-i atrageţi şi voi atenţia prin ceva anume să vedeţi dacă e compatibilitate. E un moment bun să vă refaceţi o căsnicie, o relaţie sentimentală, o s-aveţi o abordare diferită ca să vă asiguraţi stabilitate, să fie o relaţie trainică.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 18 ianuarie 2021

Să fim en garde, c-apar lucruri noi, oameni și noi și vechi cu care-o s-avem ...