Horoscop zilnic: joi, 10 septembrie 2020 – zi plină de comunicare

O zi a speranţei. Sunt lucruri pe care ni le-am dorit de multă vreme şi pe care aşteptam din clipă-n clipă să le primim pentru că vin din inimă.

Horoscop 10 septembrie 2019 prezentat de horoscopulzilei.net. Vibraţia zilei este 1 şi să ne menţinem viu interesul pentru lucrurile la care-am visat.

Taurii vor avea parte de momente destul de complicate din cauza felului în care sunt percepuți de cei din jur. Au câteva bătălii de dus de la prima oră a zilei.

 

Horoscop pentru joi, 10 septembrie

Berbecii se trezesc cu stângul și tot ce fac este să îi deranjeze pe ceilalți cu comentariile lor răutăcioase. Au parte de o serie de de dispute, iar cele mai multe dintre ele pornesc de la bani.

O veste bună de la cineva care va duce dorul şi o să luaţi mai în serios relaţia, să vă faceţi timp să vă şi vedeţi. Se poate s-aveţi o întrevedere cu un sponsor care va promite un ajutor şi s-ar putea să se ţină de cuvânt, totul e să nu-l slăbiţi cu insistenţele să nu vă scape printre degete.

 

Taurii nu sunt mulțumiți de felul în care sunt percepuți de cei din jur și riscă să cadă într-o stare de tristețe asemănătoare depresiei. Au prea multe bătălii de dus și parcă și-au cam pierdut zvâcul.

Reapare cineva din trecutul sentimental care vrea o a doua şansă şi se poate s-o primească, dacă inima voastră o dictează. E posibil să încasaţi mai mulţi bani de la serviciu pentru că abia acum s-o fi găsit finanţare, şi poate vi se dau şi din urmă, sau vin şi din colaborări.

 

Gemenii sunt destul de conformiști și recurg la soluții simple, dar nu pentru că ar fi găsit ei calea ușoară pentru rezolvarea problemelor, ci pentru că le e lene.

Voi vă daţi întâlnire cu o persoană care înseamnă enorm pentru voi şi o să aflaţi ce simte şi partenera respectivă. Pot apărea diverse urgente, să faceţi nişte plăti, dar şi să prezentaţi nişte acte, ca să vi se recunoască drepturile la o angajare la serviciu, la înscrierea la şcoală.

 

Racii au parte de o zi de joi banală, fără mari evenimente. Își văd liniștiți de tabieturile lor și sunt extrem de fericiți.

O invitaţie la un vernisaj, un eveniment monden, pare să fie o ieşire în lume care să v-ajute să reactualizaţi nişte relaţii. Se pare c-o să definitivaţi o situaţie după îndelungi aşteptări şi o să puteţi încasa bani, să ocupaţi un post mai bun, şi poate să deveniţi proprietari, să vă mutaţi în casă nouă.

 

Leii au parte de câteva dușuri reci. Acești nativi își dau seama de greșelile pe care le-au făcut, de lucrurile care merg prost în viața lor și sunt dispuși să le schimbe cu adevărat.

Poate are loc o întrunire de familie ca să pergatiti un eveniment, să vindeţi o casă, ori doar ca să perfectaţi o situaţie de tip imobiliar. O să fiţi cooptaţi într-un parteneriat de afaceri care să vă aducă profituri şi să menţineţi stacheta sus, să deveniţi şi mai vizibili, mai cunoscuţi.

 

Fecioarele nu mai suportă stresul și coordonările care nu i se potrivesc. Pun piciorul în prag și își manifestă toate neplăcerile.

O persoană nou apărută în peisaj vă face curte şi dacă n-aveţi pe nimeni o să-i acordaţi toată atenţia. Se poate să puneţi la cale un proiect care să v-aducă bani şi să vă deschidă nişte uşi, să depăşiţi limitele mediului în care trăiţi, să fie o emancipare.

 

Balanțele au de făcut multe drumuri în interes de serviciu. Ba lipsește un document, ba e nevoie de vreo ștampilă sau semnătură de la o instituție. Birocrația le strică dimineața.

O să-i daţi de capăt uneri probleme din sfera medicală şi o să fiţi în formă, apţi de muncă şi dornici de distracţie. Se conturează o relaţie de cuplu serioasă şi o să puteţi ajunge la căsătorie şi s-aveţi copii anul viitor, o să fiţi împliniţi sufleteşte.

 

Scorpionii își dau seama că atitudinea lor ușor dictatorială nu este cea mai potrivită în contextul în care se află și se consumă destul de mult pentru că pierd controlul situației.

O să vă meargă şi mai bine în relaţia sentimentală, mai durează ceva timp şi o să vă armonizaţi frumos pentru o căsnicie chiar. Poate scoateţi din cont nişte bani şi o să puteţi da avansul pentru o casă, ori ca să plecaţi în străinătate, poate o să lucraţi, sau o să vă căsătoriţi pe-acolo.

 

Săgetătorii au tot felul de gânduri negre, sunt puși în situații inexistente de mintea lor, iar recomandarea astrelor este să privească lucrurile cu mai mult calm.

E posibil să vă mutaţi în altă locuinţă, chiar şi temporar până zugrăviţi, sau plecaţi într-un oraş, din ţară. Se poate să vă duceţi la un interviu şi să intraţi într-o altă etapă a carierei voastre, să atingeţi un alt nivel care să vă indice într-adevăr valoarea.

 

Capricornii au parte de o zi destul de avantajoasă din punct de vedere financiar. Toate stelele se aliniază pe bolta lor cerească.

Vă daţi întâlnire cu nişte prieteni să luaţi o gură de oxigen, să vă duceţi la un film, la un concert. Se observă nişte câştiguri, primiţi bani, cadouri, pot fi mici surprize dar care să vă dea o stare de spirit foarte bună, să lucraţi la capacitate maximă.

 

Vărsătorii au o zi plină de comunicare. Sunt mai mereu pe telefoane, pe messenger, pe Whatsapp, iar discuțiile pe care le poartă se dovedesc a fi eficiente.

Se poate să se vină cu o ofertă de proiect care vi s-ar potrivi şi o să analizaţi situaţia. Voi poate o să adunaţi bani din mai multe surse şi o să faceţi un capital din care să scoateţi ori de câte ori o s-aveţi nevoie, mai ales în week-end-uri, sau pentru rata obligatorie.

 

Peștii nu își mai regăsesc locul în mediul în care lucrează și e posibil să ia o decizie radicală.

La o ieşire în doi, la o cafea, aţi putea descoperi ceva care vă poate influenţa în bine relaţia. Poate-o s-aveţi mai mult curaj să le cereţi şefilor câte ceva care v-ar fi de folos, un salariu mărit, sau în avans, şi o să aveţi o şansă, trebuie să-i abordaţi.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 28 februarie 2021

Apar situaţii neaşteptate şi care ne pot da programul peste cap, dar o să fim ...