Horoscop zilnic: duminică, 6 septembrie 2020

O zi cu mult neprevăzut.
Avem noi nişte planuri, dar care ne pot fi uşor date peste cap şi să rezolvăm ca prin minune mult mai multe lucruri decât ne-am propus.

Vibraţia zilei este 6 şi o să cultivăm armonia de jur împrejurul nostru.

Horoscopulzilei.net îți aduce horoscopul de duminică, 6 septembrie, o zi în care vei avea parte de provocări dificile, mai ales din punct de vedere profesional. Știm, weekend-ul încă nu s-a încheiat, dar trebuie să pui la punct anumite proiecte care nu suportă amânare.

Nu te întrista, că avem și vești bune. Relația cu persoana iubită merge de minune. Ba chiar vă gândiți serios să treceți la următorul nivel. Simți că ai întâlnit sufletul pereche și nu mai are rost să amâni inevitabilul.

Dacă te numeri printre nativii din zodia Fecioarei ar fi cazul să îți asculți intuiția. Nu te mai feri să impui propriile idei, pentru că sunt cele mai bune. Ai nevoie doar de o doză de curaj.

Ce surprize îți rezervă astrele în ultima zi de weekend

 

Berbec – horoscop, duminica 6 septembrie 2020, prezentat de horoscopulzilei.net

Trebuie să te implici în acțiuni de rutină care nu te încântă deloc, mai ales într-o zi de weekend. Persoana iubită încearcă să te ajute, dar nu poți lăsa totul numai în seama ei.

O veste surpriză de la cineva care zice că vine în vizită şi dacă sunteţi deja plecaţi poate vă-ntâlniţi prin ţară, prin lume. Se pare că tot primiţi invitaţii de ieşit din casă, dar păreţi mai selectivi decât de obicei şi o să alegeţi varianta optimă, să ştiţi sigur că o să vă simţiţi cel mai bine.

 

Taur – horoscop, duminica 6 septembrie 2020, prezentat de horoscopulzilei.net

Participă activ la întâlnirile de afaceri și fă-ți cunoscute ideile. Nu de alta, dar ar fi păcat să ai parte de neplăceri din cauza partenerilor. Nu lăsa chiar totul în seama lor.

Vă faceţi planuri pentru evenimentul care va avea loc în curând o nuntă, un botez, aniversarea cuiva apropiat. Poate-ati luat, deja, o decizie cu privire la banii din cont pe care urmează să-i investiţi, vă luaţi casă, maşină, intraţi într-o afacere în care chiar credeaţi.

 

Gemeni – horoscop, duminica 6 septembrie 2020, prezentat de horoscopulzilei.net

Încearcă să urmezi un regim mai cumpătat, măcar în acest sfârșit de weekend. Ai cam lenevit în ultimele luni și trebuie să te iei la trântă cu kilogramele în plus.

Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva pe care o să vreţi să-l vedeţi şi în continuare şi puteţi forma un cuplu stabil – e an bun de mariaj. Se întrevăd activităţi deconectante în formula de grup şi o să petreceţi câteva ore în compania prietenilor, a colegilor de breaslă, mai ales dacă vă duceţi la un team building.

 

Rac – horoscop, duminica 6 septembrie 2020, prezentat de horoscopulzilei.net

Simți nevoia să comunici doar cu persoanele în care ai deplină încredere. Te-ai lovit de prea multe dezamăgiri și preferi să mergi la sigur, cum se spune.

Pe voi se pare c-o să vă scoată la un film, într-un club, cineva care vrea cu tot dinadinsul să vă cucerească şi voi o să vă lăsaţi cuceriţi. O stare de bine şi o să primiţi veşti bune, o să revedeţi oameni care va inspiră, vin cu sfaturi, idei care să vă prindă bine în afaceri, în viaţa personală.

 

Leu – horoscop, duminica 6 septembrie 2020, prezentat de horoscopulzilei.net

Simți că ai întâlnit deja sufletul pereche și ai de gând să-i propui ca relația voastră să treacă la următorul nivel. Da, chiar așa. Bat clopote de nuntă.

E cineva care v-a dus dorul şi vă căuta, vă scoate la plimbare şi o daţi o altă dimensiune relaţiei. S-ar putea să vă intre nişte bani şi s-aveţi de buzunar dacă vrei să plecaţi pe undeva la distracţie, să mai vizitaţi nişte locuri c-aveţi nevoie de mai mult spaţiu, de mişcare.

 

Fecioară – horoscop, duminica 6 septembrie 2020, prezentat de horoscopulzilei.net

Bazează-te pe intuiție și vei vedea că toate deciziile luate se vor dovedi inspirate. Unde mai pui că o astfel de atitudine îți asigură stabilitatea emoțională de care ai nevoie.

O să rezolvaţi mai multe treburi deodată şi o să faceţi progrese şi la slujbă şi-n viaţa personală. Se-anunţă un câştig şi e posibil să investiţi în locuinţă, ca să le faceţi pe plac şi alor voştri, care poate v-au rugat mai demult să cumpăraţi anumite lucruri.

 

Balanță – horoscop, duminica 6 septembrie 2020, prezentat de horoscopulzilei.net

Ții foarte mult la imaginea ta, așa că nu e de mirare că te deranjează felul în care te percep toți cei din jur. Încearcă, totuși să te axezi pe propriile calități. Nu de alta, dar ai destule și ar fi păcat să nu le pui în valoare.

O să primiţi o invitaţie în afara ţării şi dac-aveti timp bani şi o companie agreabilă o să vă duceţi. O s-aveţi succes în sfera comunicării, o să puteţi semna şi acte, vă puteţi şi deplasa ca să daţi drumul unor afaceri care promit bani şi recunoaştere publică.

 

Scorpion – horoscop, duminica 6 septembrie 2020, prezentat de horoscopulzilei.net

Ai idei îndrăznețe și ești nerăbdător să le pui în aplicare. Ține minte, însă, că nu poți realiza nimic fără o echipă la fel de „nebună” și dedicată. Ai nevoie de oameni care să muncească umăr la umăr alături de tine.

E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva în timpul unei excursii şi o să vă doriţi o relaţie pentru că e chimie acolo. Se iveşte ocazia să câştigaţi mai mulţi bani pentru nişte proiecte suplimentare şi o să mergeţi mai departe cu unele dintre ele, dacă nu cu toate.

 

Săgetător – horoscop, duminica 6 septembrie 2020, prezentat de horoscopulzilei.net

Chiar dacă nu merge chiar totul ca la carte, ești ambițios și nu vrei să renunți nici în ruptul capului la obiectivele tale. Ai înțeles că trebuie să riști dacă vrei să câștigi.

Încep să vi se recunoască nişte merite şi o să luaţi un premiu ori poate contează doar la stima de sine care o să fie în creştere. Or să vă invadeze toate stările, dar cu folos, c-o să deblocaţi o serie de situaţii care v-au ţinut pe loc şi-acum o să fie pe repede-nainte.

 

Capricorn – horoscop, duminica 6 septembrie 2020, prezentat de horoscopulzilei.net

Nu ești într-o formă prea bună, așa că ar trebui să eviți conflictele inutile. Dacă ți se face un reproș, încearcă să răspunzi pe un ton calm sau, în cel mai rău caz, să îl ignori pur și simplu.

Poate-aveți emoţii c-o să susţineţi un examen ori poate cei mici au o probă anume de trecut un test şi o să fie cu succes. Se crează o conjunctură numai bună pentru plecat pe undeva la aer curat sau vă invită cineva la un eveniment care îi va strânge şi pe ceilalţi prieteni din alte zone.

 

Vărsător – horoscop, duminica 6 septembrie 2020, prezentat de horoscopulzilei.net

E normal să îți dorești să avansezi în carieră, dar nu o poți face peste noapte. Toate etapele au rostul lor și trebuie să le urmezi cu răbdare.

Sunt nişte prieteni care vor să vă ia cu ei într-o plimbare şi or să vă convină traseul, destinaţia, o să vă deconectaţi. V-aţi putea îngriji de sănătate şi să vă faceţi nişte analize, să vă duceţi la control, poate sunt şi ceva şedinţe de fizioterapie şi o să fie o îmbunătăţire vizibilă a stării organsimului.

 

Pești – horoscop, duminica 6 septembrie 2020, prezentat de horoscopulzilei.net

Te dedici trup și suflet proiectelor din sfera profesională, iar rezultatele se văd. Asta pentru că reușești să câștigi încrederea și respectul șefilor. Cine știe, poate primești chiar și o primă. Fii cu ochii în patru.

O s-ajungeţi la un eveniment care să vă deschidă nişte uşi spre o altă profesie ori spre un hobby incitante. O ieşire în lume o să vă reconecteze la spiritul echipei din care faceţi parte şi de care v-aţi desprins de o vreme că v-aţi luat cu alte treburi.

– horoscop, duminica 6 septembrie 2020, prezentat de horoscopulzilei.net

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 8 martie 2021

O zi de sărbătoare şi la mulţi ani doamnelor şi domnişoarelor! O să fim receptivi ...