Horoscop zilnic: duminică, 4 octombrie 2020. Sursa foto: ProTv

Horoscop zilnic: duminică, 4 octombrie 2020

Horoscopul de duminică arată ce se va întâmpla la nivel astrologic cu toate zodiile. Schimbările sunt în toi pentru foarte mulți nativi care vor descoperi și ce mari pasiuni au, în această perioadă.

Previziunile astrologice din zodiacul de duminică prezentate de horoscopulzile.net arată că vor exista mai mulți nativi care își iau inima în dinți în viitorul apropiat și pot lua chiar viața de la capăt.

Gemenii se află în căutarea unui răspuns ce pare să sosească în viața lor după multă vreme și la fel de multe căutări. Nici Leii nu sunt departe în aceste vremuri în rezolvarea problemelor personale, tot mai apăsătoare în viețile acestor nativi în semn de Foc.

 

Horoscop zilnic pentru duminică, 4 octombrie. Ce zodie are noroc în căutarea unui nou job

 

Berbec

Berbecii au parte de un ajutor nesperat și se vor putea redresa financiar chiar și-n zilele de weekend. Se vor face remarcați în cercul lor de prieteni și ar putea organiza ieșiri în aer liber sau chiar petreceri pentru cei dragi.

E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să vi se potrivească, aşa, că fel de a fi şi să puneţi bazele unei relaţii serioase. Se poate să primiţi o invitaţie la o ceremonie şi să refaceţi punţile de comunicare cu cei pe care nu i-aţi mai văzut de mult şi poate reluaţi nişte preocupări comune.

 

Taur

Taurii au nevoie de mai multă libertate în viața lor, de aceea își vor deschide orizonturile spre noi activități. Se pare că își îndreaptă atenția spre lucrurile care le plac cu adevărat și nu vor neglija nici aspectul de familie.

E o festivitate la care s-ar putea s-ajungeţi şi poate vă cooptează cineva pentru un proiect, o colaborare. O să vă reuşească surpriză pe care vreţi să i-o faceţi partenerului de cuplu şi poate-l recuceriţi, dacă nu e, deja, prins cu totul şi promite să fie o zi specială pentru relaţia voastră.

 

Gemeni

Gemenii pot lua viața de la capăt fiind printre nativii zodiacului european favorizați în această perioadă pentru astfel de schimbări benefice. Nu trebuie să se teamă de ceea ce le rezervă această schimbare, ci să ia lucrurile exact așa cum vin în calea lor.

Cineva dintr-o fostă relaţie mai încearcă marea cu degetul să vadă dacă sentimentele sunt încă vii. Se poate să vă faceţi un program în funcţie de dispoziţia pe care o aveţi şi să vă duceţi în plimbare pe la prietenii care locuiesc, poate prin alte localităţi.

 

Rac

Racii au nevoie de o vacanță pentru că s-au stresat destul de mult la locul de muncă în ultima perioadă. Se pot înscrie pe o listă de așteptare pentru câteva bunuri de preț, precum un tablou, fie acceptă invitația de-a participa la o licitație.

Poate vă duceţi la un botez, o cununie religioasă şi o să fiţi în ton cu evenimentul care va fi în familia voastră. O să vă străduiţi să faceţi o economie la bani ca să vă rămână pentru neprevăzute, dar tot o să reuşiţi să vă distraţi c-o să găsiţi ceva şi pentru buzunarul vostru.

 

Leu

Leii au de gând să se ocupe mai mult de propria persoană. Vor putea apela chiar și la sfaturile profesioniștilor dacă își doresc o foarte mare schimbare în viața lor, pe plan personal.

O să primiţi un semn de viaţă de la cineva pe care-l vreţi în viaţa voastră şi pare să fie începutul unei relaţii de durată. Sunteţi înconjuraţi de oameni care vă susţin în toate felurile şi o să vă armonizaţi şi la treabă şi la distracţie, totul vă reuşeşte c-aveţi energie şi vă conectaţi frumos la anturaj.

 

Fecioară

Fecioarele se simt mai binedispuse ca de obicei, iar acest aspect pozitiv le favorizează o apropiere în relația cu familia și toți cei dragi. Au de partea lor și un mare noroc pentru că vor putea primi o veste foarte bună, spre seară.

O să le-mpliniți copiilor nişte dorinţe şi o să fie o încântare pentru că visaţi de multă vreme la aşa ceva. Poate-i strângeţi pe ai voştri la un grătar, or mai fi şi nişte chestiuni de familie de discutat şi lucrurile or să se lege frumos, o să reactivaţi armonia din familie.

 

Balanță

Balanțele au parte de evenimente plăcute care le schimbă total viziunea asupra vieții. Se vor putea reconecta cu mai multe cunoștințe vechi, dar vor cunoaște și o persoană foarte specială care le readuce zâmbetul pe buze.

Se poate să primiţi daruri că e ziua voastră de naştere, sau altceva care-aduna prieteni cu care să vă bucuraţi. Se-ntâmplă multe lucruri noi în viaţa voastră şi o să vă treziţi şi cu oameni interesaţi de o relaţie sentimentală şi dacă sunteţi singuri, tocmai bine pentru un nou început.

 

Scorpion

Scorpionii au de gând să se elibereze de griji și de stresul cotidian. Vor începe să plănuiască o vacanță la munte cu persoana iubită și aceste planuri le sunt benefice, pentru că se pot manifesta cât de curând.

O să vă-ncânte o preocupare de timp liber şi o s-o reluaţi ori de câte ori o s-aveţi o oră, doua după serviciu. Un suflu de prospeţime la voi, faceţi cunoştinţă cu nişte oameni care or să fie alături de voi şi veţi realiza multe împreună.

 

Săgetător

Săgetătorul se simte mai singur ca de obicei și are nevoie să se reafirme în societate. Ar putea fi vorba despre o întâlnire cu colegii de la locul de muncă sau chiar cu prieteni din trecut care apar în viețile acestor nativi.

Poate vă alăturaţi unui grup ca să luptaţi pentru o cauză comună, să le fiţi de ajutor, suport moral unor năpăstuiţi. O să vă caute multă lume, vă cheamă pe la evenimente, şi o să reintraţi pe o filieră profesională, să atingeţi un alt nivel în carieră.

 

Capricorn

Capricornii au nevoie de o pauză în care să își refacă energia irosită în ultima perioadă. Nu trebuie să se grăbească nici dacă au de ajuns undeva. Ba chiar ar putea lăsa pe mâine ce nu pot duce la bun sfârșit astăzi.

Prezenţa cuiva o să vă trezească o emoţie puternică şi o să daţi restart vieţii voastre de cuplu – chimia dintre voi o să vorbească de la sine. Vin vremuri bune şi la voi şi o să vă relaxaţi, dup-atata închidere, o s-aduceţi bucurie celor din jurul vostru şi o s ava câştigaţi un loc în inima lor.

 

Vărsător

Vărsătorii au nevoie de o ținută perfectă pentru un eveniment la care doresc cu multă ardoare să participe. Se vor preocupa de acest aspect o bună perioadă din weekend, fiind o activitate pe placul lor. Se vor asigura că strălucesc atunci când vor ieși în societate.

Se poate să fiţi implicaţi într-o activitate care să vă pună în relaţie cu oameni pe care o să-i cunoaşteţi acum şi o să fie relaţie mare cu succes. Chef de plimbare, poate şi anturajul e pe stilul vostru şi e un motiv în plus să daţi o raită pe undeva, mai ales dac-aţi primit o invitaţie la masă, la petrecere.

 

Pești

Peștii ar putea avea o discuție aprinsă cu partenerul de viață, dar și cu șefii lor. Vor găsi o cale să împace pe toată lumea, iar spre seară apele se liniștesc și în cazul lor.

O ieşire în doi ar aduce un plus de prospeţime în relaţie şi v-ar ajuta să treceţi mai uşor peste momentele delicate. Se poate să plecaţi în vizită la rude, la prieteni şiş a vă-ntoarceţi până la noapte, aveţi nevoie de aer, de spaţiu de mişcare şi de prezenţa celor dragi.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 28 februarie 2021

Apar situaţii neaşteptate şi care ne pot da programul peste cap, dar o să fim ...