Horoscop zilnic: duminică, 30 august 2020

Primim semnale din cer că e momentul să ne-alegem cu nişte recompense şi să-ncepem lucruri care să ne reprezinte, să ne putem bucura de succes.

Vibraţia zilei este 3 şi o să ne putem exprima frumos gândurile.

Horoscopul zilei vine cu schimbări, trăiri interioare, situații complicate și conversații care nu duc nicăieri de cele mai multe ori.

Potrivit astrologilor, este o zi încărcată de emoții și sentimente, perioadă în care unele zodii trebuie să-și dea seama când trebuie să facă un pas în spate.

Citește în rândurile următoare care sunt previziunile complete pentru toate semnele zodiacale, dar și care este zodia care este pregătită pentru o nouă relație de dragoste.

Horoscop zilnic pentru duminică, 30 august 2020, pentru toate zodiile

 

Berbec – horoscop, duminică, 30 august 2020, prezentat de horoscopulzilei.net

Fericire deplină la aflarea veștii că ai trecut testul sau examenul pentru viitorul loc de muncă. Acum te poți relaxa la un pahar de vin în compania prietenilor.

E posibil să luaţi nişte bani şi să-i faceţi cuiva o surpriză plăcută, să puneţi piatra de temelie pentru o nouă relaţie. Apar veşti bune, poate va scoate cineva la o plimbare şi lansează şi o invitaţie să plecaţi pe undeva în ţările vecine, să schimbaţi peisajul.

 

Taur – horoscop, duminică, 30 august 2020, prezentat de horoscopulzilei.net

Ziua este una complicată din cauza unei discuții cu o persoană cu care nu reușești să ajungi la o înțelegere. Păstrează-ți nervii de oțel și nu te lăsa doborât de situație.

O s-apară omul potrivit şi pentru voi şi o să faceţi echipa, o să vă creşteţi frumos copiii pentru că vă plac mult. Se poate să faceţi un efort financiar pentru copii, nepoţi, să-i duceţi într-un parc de aventură, să petreceţi o zi întreagă împreună, să le-mpliniti o dorinţă.

 

Gemeni – horoscop, duminică, 30 august 2020, prezentat de horoscopulzilei.net

O persoană din trecut revine în viața ta. Poate ți-a greșit cândva, dar întotdeauna este loc de mai bine. Oferă-i o a doua șansă și nu vei regreta deloc.

Cineva pe care l-aţi vrea în viaţa voastră va căuta şi o să aflaţi cu ce sentimente vine spre voi, dacă sunt şanse să fiţi împreună. Ar fi ceva evenimente la care-aţi vrea să participaţi zilele astea, aniversări, nunţi, botezuri – vedeţi cum staţi cu timpul şi cu banii, c-o să fie cheltuiala.

 

Rac – horoscop, duminică, 30 august 2020, prezentat de horoscopulzilei.net

Ești atras ca un magnet de o persoană care nu face parte din anturajul tău. Este o zi specială în care îți poți deschide sufletul pentru a vorbi despre sentimentele tale.

O să rezolvaţi lucruri foarte importante şi o să scăpaţi de răscolirile interioare, vă daţi un răgaz de respiro şi începeţi proiecte noi, incitante.

 

Leu – horoscop, duminică, 30 august 2020, prezentat de horoscopulzilei.net

Nu te arunca cu capul înainte dacă nu ai toate informațiile despre un plan sau un proiect nou. Fă ușor un pas în spate și documentează-te, apoi poți lua atitudine.

Vă luptaţi de zor pentru un titlu, o funcţie şi o să fie cu succes – merită orice efort. E posibil să vi se dea ceva nou de lucru, să fie un proiect care promite bani frumoşi de care-aţi avea mare nevoie în perioada următoare.

 

Fecioară – horoscop, duminică, 30 august 2020, prezentat de horoscopulzilei.net

Interes major pentru schimbul de păreri, indiferent de omul care stă în fața ta. Ai de învățat atât de la copii, cât și de la persoanele în vârstă.

Poate bateţi palma pentru o nouă afacere şi o să aveţi spor, daţi şi de o finanţare consistentă şi o să vă descărcaţi frumos. O să bifaţi câteva reuşite, se poate să luaţi şi bani, să primiţi şi cadouri, să faceţi acele lucruri pe care vi le doreaţi cine ştie de când.

 

Balanță – horoscop, duminică, 30 august 2020, prezentat de horoscopulzilei.net

Deschide-ți mintea, nu doar ochii și totul va fi mult mai limpede. Poate nu ai o viziune foarte clară asupra vieții tale, dar mai târziu va răsări și pe strada ta soarele.

E un moment bun să puneţi la punct relaţia de cuplu şi să petreceţi mai mult timp împreună, ca să nu va-nstrainați. O să vă daţi tot interesul să vă eliberaţi de nişte greutăţi, atât la serviciu, cât şi în viaţa personală, pot fi şi nişte probleme de sănătate care va macină.

 

Scorpion – horoscop, duminică, 30 august 2020, prezentat de horoscopulzilei.net

Subconștientul este foarte important pentru tine. Acordă mai multă atenție lucrurilor care se petrec în preajma ta și vei știi ce drum să alegi mai departe.

Poate aţi pus la cale o excursie cu grupul, poate fi şi un city break şi să vă mai spălaţi reţină ca să vă revină cheful de treabă. Se poate să vă alăturaţi unui grup şi să aveţi preocupări deconectante, să fie o muncă creativă şi care să v-aducă nişte beneficii de imagine poate.

 

Săgetător – horoscop, duminică, 30 august 2020, prezentat de horoscopulzilei.net

Lasă situațiile complicate deoparte și axează-te pe lucrurile simple care nu necesită prea mare efort. Stabilește-ți prioritățile și fă-ți un plan de bătaie.

Se poate să primiţi o invitaţie de onoare la un meci, un spectacol, o petrecere cu fast şi să fie şi în alt oraş, e posibil. Aflaţi o confirmare, vi se dă ok-ul pentru o activitate care să vă repună în lumina reflectoarelor, să căpătaţi un titlu, o recunoaştere publică.

 

Capricorn – horoscop, duminică, 30 august 2020, prezentat de horoscopulzilei.net

Relaxare și odihnă din belșug, așa arată ziua pentru acești nativi. Sunt mai deciși ca niciodată să nu facă absolut nimic, ci doar să-și încarce bateriile.

Se poate să luaţi o decizie de viaţă în doi şi să legalizaţi relaţia, să deveniţi şi părinţi, dacă vă doriţi acest lucru. E cineva care insistă să vă vedeţi, poate e nevoie să plecaţi în străinătate cu tren, avion şi să vă bucuraţi de ospitalitatea gazdei, să vă şi plimbaţi prin împrejurimi.

 

Vărsător  – horoscop, duminică, 30 august 2020, prezentat de horoscopulzilei.net

Nu încerca să le demonstrezi celor din jur cine ești dacă nici măcar nu te bagă în seamă. Elimină persoanele toxice din viața ta cât mai repede.

O problemă de sănătate poate să dispară dacă va-ngrijiți mai mult, urmaţi un tratament şi vă odihniţi. Poate urgentaţi un demers bancar şi luaţi un credit, vă cumpăraţi casă, maşina, plătiţi taxele şcolare, sau aveţi alte planuri care înghit bani mulţi.

 

Pești – horoscop, duminică, 30 august 2020, prezentat de horoscopulzilei.net

Lucrurile merg tot mai prost pentru tine și s-ar putea să ajungi în curând pe marginea prăpastiei. Ascultă sfaturile familiei, nu mai fii încăpățânat.

Se poate să luaţi o hotărâre de comun acord cu partenerul de cuplu şi relaţia va avea de câştigat – stabilitate. Voi o să descurcaţi, în sfârşit iţele unei afaceri care v-a dat bătaie de cap şi o să faceţi rost de finanţare, şi totul o să meargă ca pe roate.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

One comment

  1. MARIANA TASNEI

    MULTUMESC FRUMOS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 5 martie 2021

O zi a provocărilor. O să facem tot ce depinde de noi să urgentăm nişte ...