Horoscop zilnic: duminica 25 octombrie 2020. Sursa foto: ProTv

Horoscop zilnic: duminica 25 octombrie 2020

O să ne putem reface relațiile de prietenie, de colaborare cu oameni cu care ne-am înțeles foarte bine și am vrea să repetăm experientă, să ne-ajute și sufletește și în plan material.

Luna din zodia Vărsător formează un careu cu Mercur retrograd din Scorpion și Uranus retrograd din Taur, din cauza căruia zodiile Taur, Leu, Scorpion și Vărsător ar putea să nu aibă azi, 25 octombrie 2020, prea multe momente de bucurie.

Pe de altă parte, o zodie își găsește echilibrul și învață una dintre cele mai importante lecții ale vieții: iertarea. Face pace cu cineva din trecut, sentiment care îi va aduce și multe alte beneficii, nu numai împăcarea cu sine.

 

Horoscopul zilei de duminică, 25 octombrie 2020. O zodie aplanează războiul

 

Berbec

E cienva care e răbdător să va întâlnească, poate v-ați cunoscut în rețelele de socializare și poate ieșiți la cafea, dacă vreți și voi. Se poate s-aveți o discuție decisivă cu cineva care vă propune un job, iar condițiile contează foarte mult pentru voi, nu prea sunteți dispuși să faceți prea mult rabat.

Nu ai parte de o zi prea bună, în special pentru noi începuturi, așa că rezumă-te la acțiunile simple. Nu strică încă o zi din rutina formată. Este indicat ca azi să intri în contact cu vechile cunoștințe.

 

Taur

O să primiți o invităție la o cafea, la un tete a tete, poate vi se face vreo declarație de dragoste și o să fie o schimbare radicală în relație. Se poate să va întâlniți cu mai multă lume și să va bucurați de veștile bune pe care o să le aflați și poate și voi aveți de împărtășit un secret, că va căsătoriți, c-o s-aveți copii.

Este o zi perfectă pentru a petrece timp în compania familiei și pentru a te bucura de activități făcute împreună. Pot apărea noi oportunități la orizont, lucru care te-ar putea încărca de energie pozitivă. Unele persoane din trecut pot reveni în viața ta doar pentru că nu își doresc să te piardă.

 

Gemeni

Simți din plin susținerea celor din jur, sentiment care îți dă o stare de bine, poate chiar te face să te crezi invincibil. Ce ți-ar prinde bine ar fi o ieșire cu prietenii, care înseamnă puțină relaxare…de care ai mare nevoie.

Fosta relație vrea să va convingă să fiți din nou împreună dar e de văzut dacă și-a învățat lecția, sau nu s-a schimbat nimic. Poate aveți de luat o decizie în familie și va strângeți la masă, dezbateti subiectul, va mai ocupați și de sănătatea celor din familie și o să fie armonie la voi acasă.

 

Rac

Sănătatea familiei este mult mai importantă, drept pentru care alegi să te implici direct în situație. Ai grijă la deciziile pe care le iei azi. Graba strică treaba.

Și la voi pare să fie cineva care naște …., cu ideea că v-a pierdut și insistă să-i mai acordați o șansă-acum, de voi depinde. Se poate să le faceți o vizită unor prieteni sau rude care sărbătoresc ceva și vor să fiți voi de față , să va bucurați de lucrurile nou apărute în viață lor, a voastră.

 

Leu

Relația voastră sentimentală promite să între pe făgașul cel bun și să vă așezați la casă voastră dacă n-ați făcut-o deja. E posibil s-o porniți la drum, un dus întors la munte sau în stațiunea preferată , să va aerisiți, poate v-așteaptă cineva că să vă revedeți după o lungă absență.

Timpul petrecut în compania celor dragi mereu aduce multă energie, așa că nu ar fi rău să îți reamintești cum e să simți asta. Îți poți face noi prieteni, dar poți rezolva și unele conflicte mai vechi.

 

Fecioară

Se pare c-o să intrați la cheltuială să le luați unor prieteni sau celor din familie ce au nevoie, ori poate e o nuntă la care trebuie să contribuiți și voi cu bani, cadou. Se strânge familionul și vă faceți program comun de plimbare, de distracție și o să va refaceți tonusul, să funcționați la capacitate maximă de mâine-ncolo.

Pune sănătatea pe primul plan și odihnește-te corespunzător. Este un bun moment să iei o mică pauză, să pleci într-o scurtă vacanță fie doar să ieși în oraș.

 

Balanță – zodia vizată

Astrele îți arată că e un moment oportun să faci pace cu persoanele cu care ai avut discuții în trecut. Nu te grăbi în nicio acțiune, însă.

O să va plimbați cu mașina, sau poate prietenii va invită într-o excursie și va-ntoarceti la noapte. E un surplus energetic pe care-l puteți descărca în plimbare, vă duceți la o sală de sport, într-un parc de distracții unde o să eliberați adrenalină, să fiți fresh.
Scorpion

Nu te baza doar pe noroc, ci pe mai multă acțiune. Visezi ca serviciul dorit sau perechea de pantaloni râvnită să pice din cer. Eronat…e nevoie de mai multă muncă. Dacă ești atent, le poți avea pe toate, dacă faci un echilibru.

Se poate să dați o petercere de zi aniversară, ori v-ați luat serviciu, sau v-ați fi mutat în casă nouă. Se poate s-aveți niște obligații de familie care vă rețin acasă și-o să va rupeți cu greu o ora, două să ieșiți la o cu prietenii.

 

HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

O să-i imobiliziati pe prieteni să ieșiți la o manifestare cu public poate practicați un sport, sau e vreo acțiune caritabilă. Invitația la o nuntă s-ar putea să coste cam scump, dar o fi vreo petrecere simandicoasă, și nici nu va puteți eschiva pentru că e o cerere care e importantă pentru voi.

 

Capricorn

Încearcă să nu mai analizezi fiecare detaliu și să lași lucrurile să se aranjeze  de la sine. Ai încredere că ești pe drumul cel bun și nu ezita să ceri universului ceea ce îți dorești.

Relația de cuplu promite să fie mai fermă, o să dați dovadă de un alt soi de înțelegere telepatică. O să vă caute cineva care vrea să va cunoașteți mai bine și o să alegeți un loc de întâlnire, poate plecați într-o excursie și eventual mai luați și niște prieteni cu voi.

 

Vărsător

Anumite probleme pot interveni pe sectorul muncii, iar aici trebuie fie să fiți mai atenți, fie să va gândiți la noi începuturi. Anumite drumuri sau călătorii se pot anula.

Va pregătiți de o ieșire în lume și care s-ar putea să fie un bun moment de relansare pe scena socială. Poate o să renunțați la un program că să îi facetio vizită cuiva care treaverseaza o perioadă mai delicată și să și rămâneți peste noapte, dacă e în alt oraș.

 

Pești

Anumite câștiguri mici, dar binevenite pot apărea la orizont. Timpul petrecut cu familia este unul plăcut, relaxant și asta e tot ce aveați nevoie. Încercați să comunicați partenerului de viață ceeea ce simțiți.

Or să va fie recunoscute niște merite în cadru public și poate va fi un succes în carieră pe mai departe, o să va resemnați. Intrați la cheltuială poate pentru c-o să-i invitați pe prieteni la masă , s-a întâmplat ceva nou și bun în viața voastră și vreți să vă bucurați împreună cu cei dragi.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 8 martie 2021

O zi de sărbătoare şi la mulţi ani doamnelor şi domnişoarelor! O să fim receptivi ...