Horoscop zilnic: duminică, 20 septembrie 2020

O să facem câte puţin din toate lucrurile de care avem nevoie şi o să ne declarăm mulţumiţi! Să nu uităm să mai facem câte ceva şi pentru noi, c-avem nevoie. 

Horoscopul zilnic pentru duminică, 20 septembrie 2020, aduce așa cum au anunțat astrologii, evenimente neașteptate pentru unele semne zodiacale, în timp ce altele realizează că nu mai înaintează în ceea ce fac.

Totodată, persoanele născute în zodia Pești profită de bunătatea oamenilor dragi, însă nu le va mai merge prea mult. Pe de altă parte, Racii sunt dispuși să o ia de la capăt, numai dacă au convingerea că totul va fi bine.

Horoscopulzilei.net vine în cele de mai jos cu previziunile complete pentru fiecare nativ în parte. Descoperă și tu care sunt întâmplările și evenimentele de care se bucură aceștia!

Horoscop zilnic pentru duminică, 20 septembrie 2020, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Nu ai o dispoziție tocmai bună și te închizi în casă. Nu-i nicio problemă, așa ai timp să citești cartea uitată pe noptieră sau să vizionezi un film bun de comedie.

Se poate să vă-ntâlniţi cu cineva de care sunteţi atraşi sufleteşte, la vreo întrunire amicală undeva şi să descoperiţi un numitor comun. Prietenii vă scot pe la evenimente şi o să vă-mpărțiți în aşa fel timpul încât să v-ajungă, să petreceţi cu fiecare câte puţin, să vă-ncărcați bateriile.

 

Taur

Renunță la obiectele inutile din casă care nu fac altceva decât să adune praful. Donează sau scoate la vânzare acele lucruri care nu folosesc la nimic. Vei respira alt aer!

Vă invită cineva la o petrecere, poate fi o nuntă sâmbătă şi să fie cu cheltuială, dar şi cu distracţie. O să fiţi cooptaţi în diverse activităţi, care să vă pună în relaţie cu nişte oameni cu care veţi colabora şi profesional, dar şi personal dacă vă doriţi acest lucru.

 

Gemeni

Fericire deplină, așa arată pentru tine ziua. Ai tot ce-ți dorești și te bucuri de timpul de calitate petrecut alături de persoana iubită. Nu este exclus să ai parte de o surpriză plăcută din partea acesteia.

Aţi putea ieşi cu prietenii într-un club şi, dacă sunteţi în căutarea perechii de suflet, o s-o şi găsiţi. Se pare c-o să fiţi expeditivi cu treburile curente, ca să plecaţi cu ai voştri, sau în doi la malul mării, în staţiunea preferată, la munte, unde vă place.

 

Rac

Îți dorești să o iei de la capăt, dar nu ești destul de convins. Simți nevoia să fii împins de la spate și surpriză, un prieten foarte bun îți este alături în aceste clipe dificile.

Se va regla situaţia din cuplu, atmosfera se destinde dacă ieşiţi un pic din mediul de zi cu zi, să aduceţi un plus de prospeţime. Voi o să dedicaţi mare parte din timp familiei şi, dacă n-o să mai aveţi chef să ieşiţi pe-afară, poate-i chemaţi pe nişte prieteni la o cafea, să povestiţi ce-aţi mai făcut.

 

Leu
Astrele s-au aliniat în favoarea ta legat de partea financiară. În sfârșit, te poți declara mulțumit că nu mai ai nicio datorie și poți strânge bănuți deoparte pentru o vacanță în doi.

Sfera sentimentală are un magnet care poate atrage exact pe cine trebuie – s-aveţi încredere c-o să fie bine. O să reuşiţi să vă rupeţi de stresul zilnic dacă vă duceţi la plimbare sau într-o vizită, la plajă, la o petrecere, la o cină în doi şi o să daţi refresh total.

 

Fecioară

Stresul și oboseala din ultima perioadă și-au pus serios amprenta. Nu mai dai deloc randament și ar fi indicat să iei o pauză. Ar trebui să te odihnești și să-ți încarci bateriile.

O să vă meargă mai bine în relaţia sentimentală dacă o să vă abţineţi de la critici, şi-o să-l apreciaţi pe partener pentru ce face. Vă pregătiţi de o primă vedere la faţă cu cineva de care depinde o afacere, e un parteneriat care o să vă aducă succes în carieră

Balanță

Conflicte și discuții contradictorii cu unele persoane la care nu te-ai fi așteptat. Nu ai cum să fii pe aceeași lungime de undă cu toți amicii, trebuie să înveți să mai lași de la tine.

Vă puteţi muta în casă nouă, să-nchiriați un spaţiu, poate vă căsătoriţi şi se va mări familia sau plecaţi din oraş. O să treceţi cu bine de un examen, poate fi şi o întâlnire între patru ochi cu cineva de care depinde relaţia voastră de cuplu, să rămâneţi în relaţie.

 

Scorpion

Posibilitate uriașă de a-ți găsi jumătatea. Totul ține de tine și de atitudinea pe care o ai în fața respectivei persoane. Important este să fii conștient că prima impresie contează enorm.

Aţi putea primi un împrumut de la bancă sau un salariu, două în avans că să rezolvaţi chestiuni presante – o taxă şcolară, de exemplu. O să vă faceţi timp şi pentru voi, ieşiţi în lume, vă-ntâlniţi cu colegi, prieteni ca să vă ocupaţi de lucruri noi, care să vă stârnească latura creativă.

 

 

Săgetător

Planurile din agendă au rămas la același stadiu. Ai început să bați pasul pe loc și nu știi încotro să te îndrepți. Orice drum ai alege, asigură-te că ai prietenii și familia aproape.

Poate are loc prima întâlnire cu cineva care vrea să vă impresioneze, ca să formaţi un cuplu, să fiţi împreună. O întâlnire cu cineva care vă propune o afacere care vă poate aduce profit şi flerul trebuie să vă spună dacă asta e sau mai aveţi alta – s-alegeţi între cele două.

 

Capricorn

Creativitate și pace interioară. Astrele îți recomandă să pui în aplicare ideile care-ți trec prin minte. Acum, nu peste o zi, o lună sau un an. Nu mai pierde timpul!

Se pare că vă permiteţi o ieşire în oraş diseară şi o să lăsaţi grijile în urmă, să vă recăpătaţi prospeţimea. Un program încărcat la voi, vă ocupaţi cu diverse lucruri care vă fac plăcere, dar sigur că sunt şi din cele obligatorii şi-o să puneţi suflet în toate.

 

Vărsător

Gânduri negre și neliniște sufletească. Ești prins între ciocan și nicovală și ai senzația că totul este pe punctul de a se prăbuși. Consultă un specialist sau stai de vorbă cu un prieten de nădejde.

Se poate să se-anunţe în vizită cineva de departe şi, dacă nu plecaţi pe nicăieri, o să vă faceţi program de musafiri. E rost de plecat pe undeva şi o să vă recuperaţi fizic, psihic, aveaţi nevoie de o gură de oxigen, un peisaj mirific şi o companie atrăgătoare.

 

Pești

Profiți atât de mult de bunătatea celor din jur încât ți se pare normal. Trăiești cu impresia că ți se cuvine totul, dar nu este chiar așa. Ai grijă că s-ar putea să cazi în propria capcană.

E posibil să încasaţi nişte bani pentru ce-aţi muncit cândva şi o să aveţi cu ce să ieşiţi la o terasă la distracţie. O să faceţi cumva să vă şi destindeţi, poate plecaţi într-o excursie şi o să vă odihniţi, o să dormiţi mai mult, o să vă şi plimbaţi, să schimbaţi mediul.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 5 martie 2021

O zi a provocărilor. O să facem tot ce depinde de noi să urgentăm nişte ...