Horoscop Neti Sandu: duminica, 13 septembrie 2020, pentru toți nativii. Sursa foto: stirileprotv.ro

Horoscop zilnic: duminică, 13 septembrie 2020 – O zi cu veşti bune

O să le-mplinim nişte aşteptări celor dragi şi o să facem ca o relaţie să meargă şi mai bine, să cultivăm bucuria, să ne facem viaţa mai frumoasă.

Vibraţia zilei este 4 şi armonia o să ne-nsoţească permanent. Să rămânem conectaţi la ea!

 

Horoscopul de duminică, pe 13 septembrie 2020, arată că Săgetătorii vor avea un noroc nesperat la bani. Weekendul le aduce vești bune și celor aflați în cautarea unui partener.

Perioada următoare se anunță a fi una agitată pentru majoritatea nativilor zodiacului european.

Previziunile din weekend arată că vor fi schimbări pe plan personal, când Luna Nouă va intra în semnul Fecioarei.

Horoscop zilnic: duminică, 13 septembrie 2020. Săgetătorii au norocul de partea lor

Berbec

Berbecii se simt copleșiți de emoție și vor descoperi că au foarte multe motive de bucurie. Ar putea primi o veste de milioane din partea rudelor, fiind vorba poate de un bebeluș sau o sarcină neașteptată.

O să vă cheme cineva la o festivitate şi vă puteţi găsi şi o activitate colaterală care să vă umple frumos timpul. Apare o provocare în sfera sentimentală şi o să vă bucuraţi de entuziasmul care o să vă cuprindă, pentru că atracţia e evidentă.

 

Taur

Pentru cei din zodia Taur se anunță a fi un weekend foarte agitat. Vor descoperi relativ repede că planurile de acasă nu coincid adesea cu cele din târg pe propria piele. Trebuie să se calmeze, altfel riscă o ceartă cu persoana iubită.

Se poate să nimeriţi într-un mediu de oameni de afaceri şi să fie un sponsor care să se ofere să vă ajute. Sunteţi fascinaţi de străinătate, de un peisaj la care v-a rămas gândul şi o să faceţi tot posibilul să ajungeţi acolo acum sau cât de curând.

 

Gemeni

Pentru Gemeni va fi o duminică pe placul lor. Se relaxează mai mult ca de obicei și vor putea avea parte de noi viziuni și idei foarte bune, pe care să le pună în practică.

Poate e ziua cea mare în care o să fiţi naşi de cununie, de botez, sau o să fiţi fericiţi pentru că se căsătoreşte cineva apropiat. Orice ieşire în lume poate fi şansa voastră de a întâlni sufletul pereche, omul cu care să vă căsătoriţi ori poate o să reparaţi o căsnicie, o relaţie de cuplu.

 

Rac

Racii au nevoie de mai multe clipe în care să se bucure de răsfăț. De aceea ar putea apela la anumite activități care să le fie pe măsura așteptărilor. Nu este exclusă o vizită la coafor sau o programare pentru un masaj.

O ieşire în lume la un party, o ceremonie, o să vă imprime o stare de spirit mult mai bună şi o să începeţi săptămâna sub cele mai bune auspicii. O să vă achitaţi de o obligaţie morală, să ieşiţi la plimbare, să-i scoateţi la masa pe nişte prieteni, să le-ntoarceti gestul făcut la un moment dat.

 

Leu

Leii vor putea constata cu stupoare că au probleme financiare, însă nu din vina lor. Locul de muncă pe care îl au scârțâie din pricina unor nereguli care ies la iveală abia acum. Atât ei cât și colegii vor avea un șoc.

Se poate să vă treziţi cu nişte musafiri şi o să fiţi expeditivi cu treburile din casă şi de pe lângă casă, pentru că vreţi să ieşiţi în oraş. Vă puteţi elibera de toate grijile dacă vă duceţi într-o excursie de o zi într-o zonă de agrement şi o să fie revigorant, vă-ncărcați bateriile, că v-aţi consumat toată energia.

 

Fecioară

Fecioarele se simt mai deschise ca oricând noilor provocări. Lucurile s-au așezat bine în viețile lor și se simt mulțumite de toate realizările avute până acum. De aceea ar putea să se bucure chiar de o vacanță, drept recompensă.

E posibil să apară cineva care să se-apropie din ce în ce mai mult de voi şi să vă facă bine compania acestei persoane, să formaţi un cuplu. O să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni care vin să vă revadă, poate sărbătoriţi ziua de naştere ori altceva şi o să fie un balsam sufletesc.

 

Balanță

Balanțele au nevoie de multă muncă de convingere duminică, pe 13 septembrie. Apropiații lor vor încerca să îi scoată din casă și să îi invite la o petrecere, dar acest nativ refuză orice invitație.

O veste bună de la cineva care vrea să vă-ntâlniţi, vă scoate în oraş şi o să vă descoperiţi multe puncte comune. Se poate să aflaţi despre o ofertă de muncă, o nouă provocare pe linie profesională şi o să fie o nouă direcţie care să vă ghideze în carieră.

 

Scorpion

Scorpionii se simt în largul lor în aceste vremuri. Au avut nevoie să își găsească un partener stabil pentru a putea vedea lucurile foarte clar. Cei aflați în cautarea sufletului pereche pot întâlni și ei o persoană foarte specială.

O să faceţi echipă cu nişte prieteni, ca să plecaţi pe undeva în plimbare, să vă hrăniţi sufleteşte cu peisaje de vis, cu aer proaspăt. O să primiţi o invitaţie la o ceremonie, se căsătoresc nişte buni prieteni, sau o fi vreun botez, e ceva care va obliga să fiţi la țol festiv, să-i felicitaţi pe aceşti oameni.

 

Săgetător

Săgetătorii au mare noroc la bani, duminică. Ei vor constata că au de încasat o sumă destul de însemnată, de care au uitat total. Ar putea fi vorba de o datorie ce le este achitată întâmplător.

Se poate s-aveţi o discuţie între patru ochi cu partenerul de cuplu referitoare la copii şi o să vedeţi ce responsabilităţi vă revin fiecăruia dintre voi. O ieşire în oraş o să vă pună în relaţie cu cineva care se poate să vă implice într-un proiect care o să vă aducă notorietate şi bani.

 

Capricorn

Capricornii se simt din ce în ce mai stresați atunci când se gândesc la locul lor de muncă. Ar putea medita ceva mai amplu asupra problemelor în care se regăsesc și să facă un pas decisiv în eliminarea lor.

O invitaţie de onoare la un eveniment la care se poate s-aveţi şi voi ceva de spus, de făcut, şi o să iasă totul ca lumea. Se poate să vă daţi întâlnire cu cineva din alt oraş, şi să fie punctul de plecare într-o relaţie care, timp de câteva luni, o să aibă probabil ritm de melc.

 

Vărsător

Pe cei din zodia Vărsător îi supără o amânare, din partea unui apropiat. Nu trebuie să se grăbească și să judece până nu află întreaga poveste.

Or să vă scoată din casa nişte prieteni care au vreo casă la munte, la mare, sau în alt oraş şi vă cheamă la un grătar, o cafea. O să intraţi în banii de economii, ca să aveţi de cheltuială, să plecaţi la distracţie într-o staţiune de agrement sau ca să faceţi o trataţie, să plătiţi nota de plată la un restaurant, într-un parc de distracţii.

 

Pești

Peștii află că cineva drag lor se mută sau intenționează să plece pentru o vreme. Este un aspect ce îi stresează peste măsură. Odată ce se vor calma vor putea înțelege că nu pot controla tot ce se întâmplă în viețile lor.

Poate vă decideţi să luaţi ceva pentru casa, şi daţi o raită pe la magazine, dacă nu cumva on line e mai ieftin ce vă trebuie. O să găsiţi o companie agreabilă pe unde-o să vă duceţi în vizită, în plimbare, în tren, avion, autocar, o să vă meargă bine, o să fie revigorant.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 28 februarie 2021

Apar situaţii neaşteptate şi care ne pot da programul peste cap, dar o să fim ...