Horoscop zilnic, 2 iulie 2019. Marți, 3 ceasuri rele pentru două zodii

Horoscop zilnic 2 iulie 2019: O zi plină de tensiune

Este o zi plină de tensiuni, o zi în care pentru Raci și Vărsători nu vin vești tocmai bune sau măcar cele la care se așteptau. Devin recalcitranți și din caiza asta nu vor face altceva decât să încurce și mai mult lucrurile. Trebuie să se despovăreze de anumite gânduri dacă vor să găsească o soluție benefică pe termen lung.

 

Berbec

Toate lucrurile rele trec. Trebuie să știi că va răsări soarele și pe strada ta. Nu te complica prea mult acum, când vezi toate lucrurile pe dos.

 

Taur

Dacă lași de la tine în discuțiile în contradictoriu cu vârstnicii familiei vei avea numai de câștigat. De altfel, ești o persoană care ține la diplomație.

 

Gemeni

Te așteaptă o zi în care va trebui să faci multe plimbări, în care vei fi nevoit să dovedești că știi să te descurci într-un timp record.

 

Rac

Este marți, deci se anunță trei ceasuri rele pentru tine. Fii la fel de implicat în ceea ce îți place să faci și nu aștepta rezultate peste noapte.

 

Leu

Crezi că anumite lucruri se pot rezolva doar cu o simplă discuție, însă uneori e nevoie să demonstrezi ce poți și prin acțiune. Pune osul la treabă și dovedește bunele tale intenții.

 

Fecioară

Este o zi în care nu au ce căuta regretele. Te ocupi mai mult de tine, de anumite lucruri pe care le-ai neglijat, te refugiezi în lectură, începi să ții cont de anumite tabieturi etc.

 

Balanță

Ai de ales între două rele și tu știi cel mai bine că orice decizie iei, lucrurile se vor îndrepta spre bine. Continuă să îți menții speranța vie.

 

Scorpion

Ai parte de tot felul de provocări în relația cu persoana iubită. Te gândești ce fel de surprize să îi faci celui sau celei dragi ție.

 

Săgetător

Discuțiile cu anumite persoane din familie pot ajunge la un numitor comun, deși în continuare ai multe neplăceri și nu îți convine felul în care unele persoane ți se adresează.

 

Capricorn

Nimic nu se compară cu o zi în care ai toate șansele să demonstrezi de ce ești capabil la locul de muncă. Eforturile tale vor fi apreciate cu o singură condiție: lasă rezultatele să vorbească de la sine.

 

Vărsător

Ai parte de o zi plină de cumpene. Trebuie să te înarmezi cu foarte multă răbdare, să îți dovedești în primul rând ție că poți face față provocărilor.

 

Pești

Pleci la drum cu tot felul de prejudecăți și îți vei da seama de lucrurile pe care ar fi indicat să le schimbi în special în comunicarea cu ceilalți.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

One comment

Lasă un răspuns

x

Check Also

Horoscop zilnic: 31 octombrie 2020

Soarele va forma o ѕеmі-сuаdrаtură сu Saturn, іnduсându-nе сâtеvа gândurі ce vor рutеа luа fоrmа ...